Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ποιες μέθοδοι ρίχνουν την πίεση;

Εναλλακτικές μέθοδοι, όπως η αερόβια άσκηση, η προπόνηση με βάρη ή η άσκηση αντοχής και η ισομετρική άσκηση μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της πίεσης του αίματος, σύμφωνα με την Αμερικανική Καρδιολογική Ένωση.

Λατινικές φράσεις που χρησιμοποιούμε ακόμη!

Perierga.gr - Λατινικές φράσεις που χρησιμοποιούμε ακόμη!Τα Λατινικά είναι για πολλούς μια «νεκρή» γλώσσα, όμως αποτελούν την απαρχή για πολλές γλώσσες τις οποίες μιλάμε στη σύγχρονη εποχή.

Εκπληκτικά μονοπάτια στο δάσος!

perierga.gr - Εκπληκτικά μονοπάτια στη φύση!Μαγευτική ηρεμία, αινιγματική ομορφιά και εντυπωσιακά χρώματα για τα μονοπάτια στη φύση που συνθέτουν μια εκπληκτική "χώρα των ονείρων"!

Η αυξητική στήθους εμποδίζει τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Η αυξητική στήθους έχει γίνει παγκόσμια μόδα. Όμως τα εμφυτεύματα στήθους αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο του μαστού. 

Ασύρματο ίντερνετ «εκτάκτου ανάγκης»

Η νέα συσκευή που αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς του Ushahidi είναι το BRCK: ένα router το οποίο μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι και 20 συσκευές όταν υπάρχει κάποια σύνδεση Ίντερνετ. Ουσιαστικά, εκτελεί «καθήκοντα» μόντεμ 3G/ 4G, που περιλαμβάνει data settings για να μπορεί να λειτουργήσει και να συνεργαστεί με κάθε δίκτυο στον κόσμο.

Ο Ψυχογονικός κύβος του Πυθαγόρα

Ο Πυθαγόρας, “ο οποίος θα διαφέρει των άλλων ανθρώπων κατά το κάλλος και τη σοφία και θα γίνει ωφέλιμος εις το ανθρώπινο γένος” -κατά το χρησμό της Πυθίας, είναι ο μέγιστος Έλληνας μαθηματικός, φιλόσοφος και αρχηγέτης μεγάλου θρησκευτικοπολιτικού κινήματος, μίλησε για την ουσία των όντων, τους αριθμούς.

Πώς οι Αρχαίοι Ελληνες συνέδεσαν Γλώσσαν και Αριθμούς!

Η Λεξαριθμική θεωρία, πηγή γνώσεως για ιατρική και αστρονομία:
Ο καρκίνος ισοδυναμεί με τον αριθμό 471, όπως και ο καρπός.
Όταν τρώμε καρπούς αποτρέπουμε την ανάπτυξη καρκίνου.
Κοσμάς Μ. Μαρκάτος, Καθηγητής, ιδρυτής της...
λεξαριθμικής θεωρίας.

Τα μυστικά των πιο διάσημων ρωσικών κτηρίων! Τι κρύβουν από κάτω;

Για την προώθηση του «Schusev State Museum of Architecture στη Μόσχα», η Saatchi & Saatchi Russia δημιούργησε μια....
πολύ εντυπωσιακή και έξυπνη καμπάνια που δείχνει τι βρίσκεται κάτω από τα διάσημα κτήρια της Ρωσίας, όπως είναι: ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου, το Κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας Lomonosov και το Θέατρο των Bolshoi.

Eπαθε αμνησία μετά από άγριο... seχ!!!

Τη μνήμη της έχασε μία γυναίκα 61 ετών από τη Βρετανία όχι λόγω αλτσχάιμερ αλλά λόγω... seχ!!!

Μια εκκλησία «σκαμμένη» στα βράχια!

Μια εκκλησία «σκαμμένη» στα βράχια!Στις όχθες του ποταμού Ντον, στη γραφική περιοχή Voronezh της Ρωσίας βρίσκεται ένα από τα πιο συναρπαστικά τουριστικά αξιοθέατα της χώρας: Η εκκλησία Spassky Cave Church, σκαμμένη εξ ολοκλήρου στα βράχια...

Τουνγκούσκα: ένα μυστήριο 105 ετών (Ντοκιμαντέρ)

Τι συνέβη το πρωινό της 27ης Ιουνίου του 1908 στην Τουνγκούσκα της Σιβηρίας;

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ:Πάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν «πειραματόζωα» στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας!!!

Υνωμοσία των κινητών τηλεφώνων; Πόσο κινδυνεύουν 4 δισεκατομμύρια χρήστες των κινητών τηλεφώνων;;;