Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτος σεξισμός στην Κίνα – Βάζουν «ταμπέλα» στις ανύπαντρες άνω των 30

«Ταμπέλα» σε όσες Κινέζες έχουν πατήσει τα 30 και δεν έχουν ακόμη παντρευτεί επιχειρεί να βάλει το κομμουνιστικό κόμμα της χώρας με σκοπό να τις κάνει να νιώσουν ντροπή και να αρχίσουν να παντρεύονται σε μικρότερη ηλικία για να εξισορροπηθεί η ανισορροπία των φύλων στη χώρα των 1,3 δισ. κατοίκων.

Το καφέ της αμαρτωλής απόλαυσης (video)

Σε υπαίθριο οίκο ανοχής είχαν μετατρέψει ένα καφέ στο Everett της Ουάσιγκτον. Κοπέλες φορώντας μπικίνι προσέφεραν έναντι αμοιβής και σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες.

Συγκλονιστικό βίντεο: Αντέχεις να το δεις χωρίς να κλάψεις;;

Στους ολυμπιακούς αγώνες του 1992 ο Derek Redmond αγωνιζόταν για το μετάλλιο στα 400 μέτρα…

Ντριφτ με 178 χιλιόμετρα! Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε το βίντεο

Ο Lars Verbraeken κέρδισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για το γρηγορότερο ντριφτ. 

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΓΙΑ 10`` ;;;

«Αποκάλυψη» η Minka KellyΜε ένα μαύρο φόρεμα και χωρίς σουτιέν εθεάθη σε βραδινή έξοδο η Minka Kelly. Η ηθοποιός που εμφανίσθηκε στο σίριαλ του NBC «Friday Night Lights», ενώ συμμετείχε στα γυρίσματα της μεταφοράς των «Charlie's Angels» σε τηλεοπτικό σίριαλ κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ψεύτικο κρέας: To μυστικό του κρέατος - κόλλα!!!VIDEO

Τα λόγια περιττεύουν όταν μιλάει η εικόνα! Είστε σίγουροι πως το κρέας που τρώτε είναι πραγματικό;
Δείτε το βίντεο:

Προκαλούν ίλιγγο και μόνο που τις βλέπεις! (pics)

Κάποιοι ζουν τη ζωή τους... στα ύψη...

Η ηχώ του μετεωρίτη ακούστηκε σε όλη τη Γη!!!

Μπορεί τα συστήματα οπτικού εντοπισμού να μην κατάφεραν να δουν το μετεωρίτη που έπεσε την Παρασκευή το πρωί στη Ρωσία αλλά τα ηχητικά συστήματατον…άκουσαν και μάλιστα σε όλον τον πλανήτη!

23rd Photography Party!!! KANE LIKE>>>>>>>>



"Game of Thrones 3": Το τρέιλερ

Game of Thrones 3: Το τρέιλερ Η τρίτη σεζόν της επικής σειράς "Game of Thrones" έρχεται και εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο ανυπομονούν. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου.
Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε...

«Ξύπνησα και τον βρήκα νεκρό από υπερβολική δόση», δηλώνει ο Στράτος Τζώρτζογλου

Για τον ρακοσυλλέκτη πατέρα του, τα πορνεία της νιότης του και την εποχή που τα άφησε όλα πίσω και πήγε στο Άγιο Όρος μίλησε ο…Στράτος Τζώρτζογλου σε εβδομαδιαίο περιοδικό. 

Σκάνδαλο! Ποιος ηθοποιός από το Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή είναι gay;

Απίστευτο.. Έχει κάνει τις γυναίκες να λιώνουν μπροστά στις οθόνες έχει κάνει τα τουρκικά μέσα να βουίζουν για τις ομοφυλοφιλικές του επιλογές..

Νέα συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη: "Με τον Κώστα μένουμε μαζί"

Η τραγουδίστρια, μίλησε για τον Κώστα Μηλιωτάκη, τη σχέση με τους γονείς της, τον Αγάθωνα και το Γιώργο Λιάγκα..

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ" έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε για όλα.

Τα αίτια των κρίσεων πανικού

Ένας στους 20 ενήλικες, αλλά και σημαντικό ποσοστό παιδιών και εφήβων, αναπτύσσουν κρίσεις πανικού μια περίεργη, αγχώδη...

Πως να ξέρετε αν υπάρχει καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στον τοίχο!

Θέλετε να κάνετε τρύπα στον τοίχο αλλά φοβάστε μη χτυπήσετε κάποιο καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος; Δείτε τι να προσέξετε για να αποφύγετε τη ζημιά!

ΣΟΚ: ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ!!

giatroi6ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει μια ιστοσελίδα που έχει κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και που φέρει το όνομα «Έδωσα Φακελάκι» με σκοπό και στόχο όπως αναφέρει να 

Meteorito Wine: Κρασί με… μετεωρίτη!

 Meteorito Wine: Σπάνιο κρασί από... μετεωρίτη!Ο Βρετανός οινοποιός Ian Hutcheon παράγει μια μοναδική ποικιλία κρασιού στην κοιλάδα Cachapoal της Χιλής, την οποία ονομάζει «Meteorito», και όπως είναι φυσικό ο εξαιρετικός οίνος Cabernet Sauvignon ήρθε τη συγκεκριμένη στιγμή στο προσκήνιο. Και πώς αλλιώς άλλωστε,αφού τις τελευταίες ημέρες κομμάτια από τον μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία πωλούνται στο διαδίκτυο ως… ενθύμια.

«Ο Πιστόριους έβαλε τα τεχνητά μέλη και περπάτησε επτά μέτρα για να......»

"Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και όχι ατύχημα. 
Ο Πιστόριους έβαλε τα τεχνητά μέλη και περπάτησε επτά μέτρα για να... πυροβολήσει τη φίλη του που είχε κρυφτεί στην τουαλέτα".

Κόλλημα Μητσοτάκη με το facebook – Δείτε τί ανεβάζει

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχει… κολλήσει με το facebook, αφού τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει ακατάπαυστα καινούργιες φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί.

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι λιποθύμησαν όταν βρήκαν «το βιβλίο των νεκρών»

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία 
κομμάτια από το περίφημο «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ. Το έψαχναν..

9 πράγματα που δεν θα απασχολήσουν καθόλου τα σημερινά παιδιά

Σε αντίθεση με τους γονείς τους, που έχαναν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές σειρές ή χρειαζόταν να περιμένουν μήνες να δουν ένα…
αγαπημένο τους πρόσωπο, τα παιδιά σήμερα μεγαλώνουν πιο χαλαρά.
Διαβάστε 9 πράγματα για τα οποία τα παιδιά σήμερα δεν χρειάζεται να αγχώνονται, όπως παλιότερα (πολύ τελικά) οι γονείς τους.

Τα αρχεία μνήμης του παγκόσμιου νου

Ο παγκόσμιος Χώρος, στον οποίον ενσωματώνεται ο συμπαντικός Νους, ονομάζεται Ακάσα στον Ανατολικό εσωτερισμό. Όλες οι εκδηλώσεις, οι συνδυασμοί και οι ποικιλίες της Ύλης (Πρακρίτι) λαμβάνουν χώρα στο Ακάσα.