Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ασπιρίνη: Σε λεπτή ισορροπία τα οφέλη και οι παρενέργειες

aspirinh11Η λήψη της ασπιρίνης συστήνεται σε άτομα υψηλού κινδύνου για εμφάνιση καρδιακού ή ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου καθώς τα οφέλη σε αυτήν την κατηγορία υπερτερούν έναντι των παρενεργειών της (η ασπιρίνη αυξάνει την αιμορραγία στο στομάχι και τον εγκέφαλο).

40ο PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>>>>>













40ο PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>>>>>


Έκτακτο! Aναβάλλεται το Dancing with the stars!

Έκτακτο! Aναβάλλεται το Dancing with the stars!Χωρίς Dancing with the stars θα μείνουμε αυτή την Κυριακή, αφού ο Αντ1 αποφάσισε να προβάλλει το Show την επόμενη εβδομάδα.   Αφορμή για αυτή την απόφαση είναι οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. 

Τα 10 πιο ακριβά λουλούδια στον κόσμο!

Μια γιορτή δεν είναι ποτέ πλήρης χωρίς λουλούδια – είτε πρόκειται για γάμο, γενέθλια, επέτειο… Τα λουλούδια είναι από τα πιο αγαπημένα δώρα σε όποια μορφή κι αν τα προσφέρουμε, αλλά και από τις φθηνές επιλογές. Ξέρετε όμως πως υπάρχουν λουλούδια που κοστίζουν αρκετά χρήματα, όπως για παράδειγμα η ορχιδέα Kinabalu που υπάρχει μόνο στο εθνικό πάρκο της Μαλαισίας ή το λουλούδι Kadupul που ανθίζει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και πεθαίνει την αυγή. Δείτε στη συνέχεια μια ενδιαφέρουσα λίστα με τα 10 πιο ακριβά λουλούδια στον κόσμο!

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να πιείτε καφέ – Τότε τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο οργανισμός

coffee-cupΟ μέσος, εξαρτημένος, άνθρωπος όταν μιλάει για «ξύπνημα» δεν εννοεί την ώρα που ανοίγει τα μάτια του ή σηκώνεται από το κρεβάτι. Αλλά εννοεί την απολαυστική στιγμή που η πρώτη γουλιά καφέ ρέει στον οργανισμό του. Οπως προκύπτει όμως από επιστημονικές έρευνες, οι ευεργετικές ιδιότητες του πιο διάσημου ροφήματος μεγιστοποιούνται σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Συγκλονιστικό βίντεο αγοραπωλησιας βρεφους που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αγοραπωλησία βρέφους on cameraΣυγκλονιστικό είναι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο φαίνεται η διαδικασία πώλησης ενός μωρού ηλικίας τεσσάρων μόλις μηνών.

Το βίντεο έρχεται από την Τουρκία και συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μια 22χρονη κοπέλα από το Τουρκμενιστάν φτάνει στο αεροδρόμιο με ταξί στο οποίο επιβαίνει και η μητέρα της. Βγαίνει κρατώντας το μικρό παιδί της και συναντά ένα ζευγάρι Τουρκογερμανών.

Εφτά τηλεοπτικές σκηνές που απογειώθηκαν εξαιτίας της μουσικής

 H μουσική επένδυση σε μια τηλεοπτική σειρά (και σε μια ταινία ασφαλώς αλλά εδώ το θέμα μας είναι οι σειρές...)  αποτελεί σπουδαίο όπλο στα χέρια του δημιουργού.  Το κατάλληλο τραγούδι, την κατάλληλη στιγμή μπορεί να αναδείξει συναισθήματα με τρόπο που καμία καλογραμμένη ατάκα δεν θα 

Ποιες είναι οι πιο αισθησιακές πρωταγωνίστριες σε ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών;

Ποιες είναι οι πιο αισθησιακές πρωταγωνίστριες σε ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών;Η συνταγή που πετυχαίνει πάντα σε μια ταινία τρόμου. Μια αισθησιακή παρουσία, που είτε σκοτώνεται από τους πρώτους, είτε κατορθώνει παρά την εμφάνισή της να είναι αυτή που θα… εξολοθρεύσει τον κακό!

505 Έλληνες με περιουσία άνω των 30 εκατ. €

505 Έλληνες με περιουσία άνω των 30 εκατ. €Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία έρευνας για τα περιουσιακά στοιχεία των πλουσίων, της Wealth-X. Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, σύμφωνα με αυτήν, η οικονομική ελίτ στις χώρες που βρίσκονται στη «δίνη» της ευρωκρίσης είδε τις περιουσίες της να αυξάνονται. 

Σαρωτικές αλλαγές στο Facebook! Τι ετοιμάζει η εταιρεία που θα προκαλέσει ΣΑΛΟ;;;

Σαρωτικές αλλαγές στο Facebook! Τι ετοιμάζει η εταιρεία που θα προκαλέσει ΣΑΛΟ;;;Μια νέα λειτουργία άρχισε να δοκιμάζει το Facebook σε μια μικρή μερίδα χρηστών, με μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε όλοι μελλοντικά.
Σύμφωνα με το digitallife, το Facebook ψάχνει τρόπους για να εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο τους φίλους φίλων του χρήστη, καθώς είναι πιθανό να είναι χρήστες τους οποίους γνωρίζει ο ίδιος ο 

Νέοι μαθηματικοί κανόνες στο boudoir club. .1+1=1!!!!

 Νέοι μαθηματικοί κανόνες στο Βoudoir club. .1+1=1!!!!  1+1+1+1+1+1+1+1+1 ΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ