Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κι όμως δεν είναι πλάκα!!! Αλεξιπτωτιστής γλιτώνει στο «παρά πέντε» από μετεωρίτη [Βίντεο]

Κι όμως δεν είναι πλάκα!!!  Αλεξιπτωτιστής γλιτώνει στο «παρά πέντε» από μετεωρίτη [Βίντεο]Ένα μοναδικό περιστατικό που ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη, κατέγραψε χωρίς να γνωρίζει ο Νορβηγός αλεξιπτωτιστής Άντερς Χελστραπ. 

Η κάμερα στο κράνος του κατέγραψε ό,τι είχε απομείνει από έναν μετεωρίτη να περνάει σχεδόν ξυστά από τον Χέλστραπ. 

«Είχα την αίσθηση ότι υπήρχε κάτι, αλλά δεν μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να καταλάβω περισσότερα» δήλωσε ο Χάλστρεπ. 

Τρία παράξενα βιβλία στη βιβλιοθήκη του Χάρβαρντ!

Πρόσφατα τρία παράξενα βιβλία ανακαλύφθηκαν κρυμμένα μέσα στην τεράστια βιβλιοθήκη του Χάρβαρντ. Πρόκειται για τόμους ρωμαϊκής ποίησης και γαλλικής φιλοσοφίας αλλά και για μία πραγματεία για την μεσαιωνική ισπανική νομοθεσία. Αλλά αυτό δεν είναι το παράξενο μέρος της ανακάλυψης! Το περίεργο είναι ότι τα βιβλία προκαλούν μια ανατριχιαστική αίσθηση εξαιτίας των δερματόδετων εξωφύλλων τους. Τι σημαίνει αυτό;

Τα τέσσερα βασικά συστατικά της επιτυχίας

epityxia 44Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας; Μπορεί να είναι αρκετά και διαφορετικά από άνθρωπο σε άνθρωπο, όμως οι ψυχολόγοι καταλήγουν σε τέσσερα που είναι βασικά: στην ευφυΐα, στο πείσμα, στον αυτοέλεγχο και στο όνειρο.

Πως θα ενισχύσετε το IQ σας με φυσικό τρόπο!

Λύνετε συνεχώς στα σταυρόλεξα και σπαζοκεφαλιές προκειμένου να «ενεργοποιήσετε» τα κύτταρα του εγκεφάλου σας; Επιθυμείτε να αποκτήσετε το IQ του Αινστάιν και όμως δεν τα καταφέρνετε;...


Έχετε σκεφθεί ποτέ πως το μυστικό της βελτίωσης της αντίληψης και της μνήμης μπορεί να βρίσκεται στην κουζίνα; Και όμως… Υπάρχει ένα ρόφημα που κάνει «θαύματα», όχι μόνο στην υγεία, αλλά και στις λειτουργίες του εγκεφάλου.

ΦΩΤΟ-Το πιο ακριβό ρολόι στον κόσμο

ΦΩΤΟ-Το πιο ακριβό ρολόι στον κόσμο 

ΦΩΤΟ-Το πιο ακριβό ρολόι στονΤο πιο ακριβό ρολόι στον κόσμο περιλαμβάνει περισσότερα από 1.200 μικρά διαμάντια και έξι μεγαλύτερα που ζυγίζουν πάνω από 3 καράτια το καθένα, ενώ το μπρασελέ του είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χρυσό.

Πόσο κοστίζει; Μόλις…. € 6.100.000.

ΒΙΝΤΕΟ-Drift στο χιόνι με supercar

ΒΙΝΤΕΟ-Drift στο χιόνι με supercarO Τζον Όλσον ντριφτάρει το 600 ίππων supercar The Rebellion R2K σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα στη Σουηδία.
«Αυτή η τρελή ιδέα αποδείχτηκε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωινά που είχα ποτέ», δήλωσε ο Τζον Όλσον. Δείτε την προσπάθειά του.

Πώς θα είναι ο καιρός τη Μ. Εβδομάδα και τις ημέρες του Πάσχα

 Ο καιρός είναι ένας αστάθμητος παράγοντας που μπορεί πραγματικά να... φτιάξει ή να χαλάσει την διάθεσή μας, πόσο μάλλον κάποιες προγραμματισμένες εκδρομές. Ενόψει του Πάσχα, όλοι επιθυμούμε ήλιο και ζέστη για να κάνουμε πολλές και χαλαρές βόλτες ενώ παράλληλα να απολαύσουμε οικογενειακές στιγμές στην πόλη ή στο χωριό. Ας δούμε παρακάτω τι ορίζει το μετεωρολογικό δελτίο.