Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Nasa: Εικόνα ενός δισεκατομμυρίου pixels από τον Άρη

Μια εκπληκτική εικόνα από την περιοχή που βρίσκεται ο ρομποτικός εξερευνητής Curiosity στον Άρη είναι στη διάθεση των φίλων του Διαστήματος.

Η Nasa έφτιαξε μια φωτογραφία που αποτελεί συνδυασμό 900 εικόνων που έχει τραβήξει με τις κάμερες που διαθέτει το ρομπότ. Πρόκειται για μια πανοραμική άποψη του κρατήρα Γκέιλ στον οποίο βρίσκεται το Curiosity.

Chocowiskey: Ουίσκι με… σοκολάτα!

Chocowiskey: Ουίσκι με... σοκολάτα!Για τους λάτρεις του ουίσκι που δεν μπορούν, όμως, να αντισταθούν και στη σοκολάτα, το ποτό τους έχει πλέον ένα όνομα: Chocowiskey! Σε απλά Ελληνικά… ουίσκι με σοκολάτα. Για τους παραδοσιακούς, η ιδέα σίγουρα ξενίζει αλλά για όσους δεν θα έλεγαν όχι στην εμπειρία της δοκιμής, το ουίσκι σε συνδυασμό με τη φίνα σοκολάτα αποτελεί ένα δυνατό συνδυασμό. Τουλάχιστον όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε πως θα το ξανα έκαναν! Σκούρο σοκολατένιο χρώμα και επίγευση… καμμένης σοκολάτας με ένα δυνατό αλκοολικό touch στο τέλος. Ιδανικό για chocoholics, και όχι μόνο!

10 μέρη που απαγορεύεται να επισκεφτεί κανείς

http://25.media.tumblr.com/a99b5dab9891cfd9e08aa10829c23908/tumblr_mf5scbbIWe1rj0s84o1_500.jpg10. Mezhgorye, Ρωσία 

Το Mezhgorye είναι μια κλειστή πόλη της Ρωσίας που ιδρύθηκε το 1979 και στην οποία πιστεύεται πως κατοικούν όσοι εργάζονται στο άκρως απόρρητο όρος Yamantaw. Το Yamantaw έχει ύψος 1640 μέτρα και είναι το ψηλότερο βουνό στα νότια Ουράλια. 


6+1 tips για να δέιχνει άψογο το μπικίνι !

Τα σαββατοκύριακα οι παραλίες σας καλούν. Πρέπει να φορέσετε τα μαγιό σας και είναι σίγουρο ότι θέλετε να έχετε αψεγάδιαστη σιλουέτα. Οι στερητικές δίαιτες της μίας εβδομάδας δεν ενδείκνυνται για κανέναν. Είναι προτιμότερο να υιοθετήσετε κάποιες νέες συνήθειες που θα κάνουν καλό στην υγεία σας και παράλληλα θα σας χαρίσουν το κορμί που αναζητάτε.

Δείτε: Οι Anonymous... εμφανίστηκαν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ!

Μια απρόσμενη εμφάνιση έκαναν οι... Anonymous στο δελτίο της ΕΡΤ


Την ώρα που μιλούσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στη δημοσιογράφο, από πίσω έκανε την εμφάνισή του ένας άνθρωπος που φορούσε την πασίγνωστη μάσκα του Guy Fawkes, σύμβολο πλέον των Anonymous.

Να ξαναδούμε τη ζωή μας

Η διατροφή, ο αθλητισμός και η άσκηση δεν μπορεί να αποτελούν προσωρινή απασχόληση, αλλά θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο, πλούσιο σχέδιο ζωής.

Είναι λογική η αντιπαλότητα ανάμεσα στην κλασσική ιατρική και τις εναλλακτικές θεραπείες;

«Ladies Night» Είναι γνωστό, αγαπημένο και πλέον αποτελεί την κλασσική, σίγουρη επιλογή για την έξοδο της Πέμπτης...«Ladies Night» SENSO CLUB













Είναι γνωστό, αγαπημένο και πλέον αποτελεί την κλασσική, σίγουρη επιλογή για την έξοδο της Πέμπτης...


Όπως κάθε Πεμπτη διοργανώνουμε για εσάς ένα Ladies Night...Με το πρώτο ποτό για όλες τις γυναίκες μέχρι τις 2.30 το πρωί....Σας περιμένουμε για τις πιο ξέφρενες Πέμπτες που έχετε ζήσει...


«Ladies Night»