Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Eπική paintball μάχη κανονικός πόλεμος [vid]

Paintball μάχη μέχρι τέλους..

Σώζοντας ένα άλογο



Έμαθε ότι ο άντρας της ήταν… ο πατέρας της

Η 60χρονη Valerie Spruill από το Doylestown του Οχάιο μίλησε για την τρομακτική ανακάλυψη που έκανε μετά το θάνατο του συζύγου της… ότι δηλαδή ο άντρας που είχε παντρευτεί και με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδία ήταν στην πραγματικότητα ο… πατέρας της! 

Αυτά παθαίνεις όταν δεν δένεις καλά το μπικίνι σου!

Αν και με στήθος ιδανικό και όχι τεράστιο το κορίτσι την έπαθε.

Η Joanna Krupa ξέχασε να σφίξει το μαγιό της σωστά!

Έτσι την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα σε παραλία στο Μαϊάμι έγινε το ατύχημα!

Orange House: Το σπίτι που αλλάζει χρώματα!

perierga.gr - Orange House: Το σπίτι που αλλάζει χρώματα!Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι σχεδιασμένοι με επίκεντρο στο χρώμα! Το περίφημο «Orange House» βρίσκεται στην Άγκυρα της Τουρκίας και σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Yazgan Design Architecture με έμφαση σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Madonna: Αγαπώ την Lady Gaga! To εννοώ γιατί η μίμηση είναι....Δείτε το βίντεο..

Madonna: Αγαπώ την Lady Gaga! To εννοώ γιατί η μίμηση είναι....Δείτε το βίντεο..Η βασίλισσα της ποπ εξέφρασε τη αγάπη της για την Lady Gagaμπροστά σε χιλιάδες κόσμο σε συναυλία που έδωσε θέλοντας να μας πείσει πως η κόντρα τους δεν ισχύει. Άρπαξε λοιπόν η Madonnaτο μικρόφωνο και είπε χαμογελαστή...

"πήδημα"!!!!Έτσι όταν η παρουσιάστρια αναφέρεται στην παραλία της Γριάς το Πήδημα, τσουπ κάνει ένα άνοιγμα αντανακλαστικά!!!!!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έχει ένα πολύ "ιδιαίτερο" στήθος που έχει μάθει και "ανοίγει" μόλις ακούει την λέξη "πήδημα"!!!!Έτσι όταν η παρουσιάστρια αναφέρεται στην παραλία της Γριάς το Πήδημα, τσουπ κάνει ένα άνοιγμα αντανακλαστικά!!!!!

Forbes: Ο πλουσιότερος Αμερικανός είναι ο…

Τη λίστα με τους πλουσιότερους Αμερικανούς δημοσίευσε το περιοδικό Forbes. Στο νούμερο 1 της λίστας βρίσκεται-ποιος άλλος- ο 

Κέρδη για τον χρυσό

Με θετική μεταβολή έκλεισε η τιμή του χρυσού την Τετάρτη. Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού, παραδόσεως Δεκεμβρίου κέρδισε 50 σεντς που μεταφράζονται σε ποσοστό κάτω του 0,1% για να κλείσει στα 1.771,70 δολάρια ανά ουγγιά. 

"Η ανάσα του διαβόλου": Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου

Είναι τόσο δυνατό που μπορεί να καταργήσει την ελεύθερη ανθρώπινη βούληση, ενώ μπορεί να διαγράψει τη μνήμη των "θυμάτων" του. Το ναρκωτικό αυτό, γνωστό ως "devil's breath", κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους της Κολομβίας. Και φέρει δικαίως τον τίτλο του πιο επικίνδυνου ναρκωτικού που έχει ανακαλυφθεί ως σήμερα.

McLaren P1 Concept

Η McLaren θα χρησιμοποιήσει το Σαλόνι του Παρισιού στο τέλος του μήνα για να παρουσιάσει τον διάδοχο του supercar McLaren F1 σε μορφή πρωτότυπου.

Το κορίτσι... λάστιχο του Μποντ

Το κορίτσι... λάστιχο του Μποντ

Η Olga Kurylenko με σέξι κολάν και τοπ που κολάζει

Οι θαυμαστές της Ουκρανής μοντέλου και ηθοποιού Olga Kurylenko κάνουν πάρτι με τη νέα σέξι φωτογράφησή της στο περιοδικό Complex Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2012. 

Οι καλύτερες ταινίες του 2012

Η επιλογή των ταινιών έγινε βάσει της βαθμολογίας και του αριθμού των ψήφων που έχει η κάθε ταινία. Όλες οι ταινίες στη λίστα έχουν βαθμολογία μεγαλύτερη από 7 και έχουν ψηφίστεί από τουλάχιστον 10000 χρήστες. Η σειρά εμφάνισης αφορά το πλήθος των ψήφων. Με κλικ πάνω στην κάθε ταινία μεταφέρεστε στην αντίστοιχη σελίδα της ταινίας στοimdb.com .

To νέο τρέιλερ του «The Hobbit: An Unexpected Journey»

Την Τετάρτη δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της πρώτης ταινίας της τριλογίας «The Hobbit», με υπότιτλο «An Unexpected Journey».

Μπορούμε να προλάβουμε τις ιώσεις;

Οι ιώσεις ταλαιπωρούν όλους μας ανεξαιρέτως κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και το χειμώνα. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αν τις προλάβουμε.

Σορτσάκια που ...παίρνουν κεφάλια!



Φωτο - Σοκ: Δείτε πως είναι ο πιο τρομακτικός κακοποιός που σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη (pics)

Οι φωτογραφίες από την εμφάνισή του στη δικαστική αίθουσα κάνουν το γύρο του κόσμου.
Όχι γιατί διέπραξε κάποιο αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά για την... αποτρόπαια εμφάνισή του.

Οι Ρώσοι αποκαλύπτουν τον άγνωστο "θησαυρό" τους

Την ύπαρξη ενός “θησαυρού” από διαμάντια, που θα μπορούσε να εφοδιάσει τις παγκόσμιες αγορές για τα επόμενα 3.000 χρόνια, έβγαλε στη δημοσιότητα η Ρωσία...
Για τη ακρίβεια, η χώρα είναι έτοιμη να ξεκινήσει την εκμετάλλευση μια τεράστια πηγής διαμαντιών. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για “τρισεκατομμύρια καράτια” που βρίσκονται κρυμμένα σε ένα αστεροειδή κρατήρα στη Σιβηρία.

5 + 1 λόγοι που το σεξ κάνει καλό στην υγεία!

Είναι αποδεδειγμένο ότι γυμνάζει όλο το σώμα, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βοηθάει όχι μόνο να κοιμόμαστε καλύτερα αλλά να είμαστε και ψυχικά ήρεμοι.
Γνωρίζετε όμως ότι...

Tα σοκάκια της Μυκόνου που έκαναν τζίρο...1,5δισ. ευρώ!

Η Ελλάδα μπορεί να τελεί σε καθεστώς οικονομικής κρίσης...
ωστόσο υπάρχει ένα νησί των Κυκλάδων που αντιστέκεται: η Μύκονος! Μόνο σε δύο μήνες, φέτος το καλοκαίρι, διακινήθηκαν στο νησί των ανέμων μέσω τραπεζών... 150 εκατ. ευρώ, τα οποία αν προστεθούν στα έσοδα από πιστωτικές κάρτες και στο «μαύρο χρήμα» που κυκλοφορεί, δίνουν συνολικό τζίρο άνω του 1,5 δισ.!

Χρειάζονται και οι μέλισσες ένα «ξενοδοχείο»!

perierga.gr - Καλωσήρθατε στο "ξενοδοχείο μελισσών"!Ίσως να αναρωτιέστε -και όχι άδικα- για ποιους λόγους χρειάζονται οι μέλισσες ένα «ξενοδοχείο», αφού κάνουν τις δικές τους κυψέλες; Ωστόσο πολλά είδη είναι μοναχικά ή δεν ζουν σε κυψέλες, αλλά αντ’ αυτού κατασκευάζουν τις δικές τους «φωλιές».

Εντυπωσιακοί σχηματισμοί αλάτων στη Νεκρά Θάλασσα

perierga.gr - Παράξενοι σχηματισμοί αλατιού στη Νεκρά ΘάλασσαΗ Νεκρά Θάλασσα είναι γνωστή για τη μεγάλη συγκέντρωση αλατιού, ξεπερνώντας κατά 8,6 φορές τα επίπεδα αλατότητας του ωκεανού, γεγονός που αποτρέπει κάθε είδους υδρόβια ζωή στους κόλπους της, ενώ είναι αδύνατον να βυθιστεί οτιδήποτε στα νερά της.

Καρχαρίας έσωσε άνθρωπο!

Το Κιριμπάτι είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στο κέντρο του Ειρηνικού ωκεανού και έγινε αυτόνομο κράτος το 1979 όταν κέρδισε την ανεξαρτησία του από τη Μεγάλη Βρετανία. Μέχρι τότε λεγόταν Νησιά Τζίλμπερτ (από τον θαλασσοπόρο που τα ανακάλυψε) και αυτές οι κουκίδες στη μέση του απέραντου γαλάζιου είδαν τα φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά μέσα από μια πρωτοφανή ιστορία.

Οι καλοφαγάδες των καρτούν και των κόμικς

Μικρός πίστευα ότι ήταν απλά θέμα χρόνου να μπορώ να συμμετέχω κι εγώ στο τσιμπούσι του Γαλατικού χωριού και να ξεκοκαλίζω ένα αγριογούρουνο σε χρόνο dt σαν τον Οβελίξ. Νομίζω ότι η συνειδητοποίηση, εκεί σε ηλικία 8-9  χρονών, ότι δεν μπορώ να φάω ένα γουρουνόπουλο με πλήγωσε ακόμα περισσότερο κι από τα μαντάτα ότι (Christmas spoiler alert —-> ) δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Πού θα δεις συγκεντρωμένες 964 Ferrari;

Τα μοντέλα της Ferrari είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα και δημοφιλή παγκοσμίως. Στους δρόμους όλου του κόσμου κυκλοφορούν ορισμένες χιλιάδες μονάδες, καθώς το καθένα κοστίζει κυριολεκτικά μια περιουσία! Έτσι, είναι απίθανο να πετύχεις οπουδήποτε δημόσια πολλές μαζεμένες «Ιταλίδες».

17 ωφέλιμες τροφές για την υγεία της καρδιάς

tromaktiko 17 ωφέλιμες τροφές για την υγεία της καρδιάςΓράφει η Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος

Για στοίχημα 100 ευρώ φοιτήτρια πήγε με τρεις άνδρες για μια νύχτα!

Νέο ροζ σκάνδαλο αναστατώνει την Πάτρα, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές μια φοιτήτρια και τρεις συμφοιτητές της.
Μια νεαρή φοιτήτρια παρέδωσε το κορμί της σε… τρεις άνδρες για μια ολόκληρη νύχτα, μόνο και μόνο για ένα στοίχημα των 100 ευρώ!

Φετουτσίνι (Fettuccine) σε Λευκή Σάλτσα με Γαρίδες

Υλικά:

Το τότε και το τώρα συνυπάρχουν [pics]

Τα ορόσημα καθορίζουν την ιστορική πορεία, αλλά και το χαρακτήρα ενός τόπου, τα ορόσημα προέρχονται μέσα από σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην χρονική πορεία του εκάστοτε τόπου. Αυτά τα σημαντικά γεγονότα μπορεί να είναι καλά, μπορεί να είναι και 

Μόδα του δρόμου... ότι να' ναι! (NEW photos)

Απολαύστε άλλο ένα μέρος της  σειράς "Μόδα του δρόμου". Απίθανα ρούχα φορεμένα από φευγάτα άτομα που σε καμία περίπτωση δεν περνάνε απαρατήρητα. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως όλα είναι coolαριστά....

Πέντε σημεία που δείχνουν πόσο «επαναστάτης» είσαι

Viva la revolution! ...

Στάσεις στο σεξ που μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα: Ανάποδη καβαλάρισσα Περιγραφή της στάσης: ο άνδρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και εσύ ανεβασμένη πάνω του με την πλάτη γυρισμένη. Είναι χειρότερο από ότι μοιάζει πιστέψτε με. Ξέρω, το πρώτο που θα σκεφτείς και θα ξενερώσεις είναι η σκέψη «ο κ**λος μου μπροστά στο πρόσωπο του». Έλα όμως που δεν είναι μόνο αυτό… Γιατί ξενερώνεις: 1. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός της κλειτορίδας, εκτός αν ο παρτενέρ έχει 2 μέτρα χέρια και μπορεί να φτάσει και να σε ερεθίσει. 2. Η ιδέα και μόνο ότι ο πωπός σου ανεβοκατεβαίνει σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό του είναι αρκετός για να ξεχάσεις τον σκοπό, που είναι η ικανοποίηση και των δύο, και να επιδοθείς σε ασκήσεις σύσφιξης γλουτιαίων. 3. Αυτά που κοιτάς σε αποσυντονίζουν. Η τηλεόραση που παίζει τηλεμάρκετινγκ, η αφίσα του Ολυμπιακού και η σκόνη στα ράφια της βιβλιοθήκης, είναι πιθανόν το θέαμα που θα αντικρίζεις κατά τη διάρκεια της στάσης αυτής. Αν καταφέρεις να το ευχαριστηθείς θα έχεις τα συγχαρητήριά μου. Ερωτικό ακορντεόν Περιγραφή της στάσης: ο άνδρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, με τα πόδια λυγισμένα να ακουμπούν στα πλευρά της γυναίκας. Η γυναίκα σε στάση «βάτραχος», από πάνω. Παρόλο που είμαι φαν των στάσεων που θέλουν την γυναίκα από πάνω, εδώ μιλάμε για μεγάλο μπέρδεμα! Γιατί ξενερώνεις: 1. Οι κραυγές πόνου του συντρόφου μου, δεν είναι για μένα το καλύτερο αφροδισιακό. Αν εσύ βρεις τον άντρα λάστιχο… χάρισμά σου! 2. Οι τετρακέφαλοί μου δεν είναι ακόμα τόσο γυμνασμένοι, ώστε να αντέχουν για πολύ να ανεβοκατεβάζουν όλο μου το βάρος, με αυξανόμενο ρυθμό. Όταν θα τους έχω γυμνάσει τόσο πολύ, θα πάω να παίξω σε ομάδα της Α’ εθνικής, μπας και βγάλω και κανα εκατομμύριο. 3. Τα πόδια του δίπλα σχεδόν στο πρόσωπό μου. Οκ, δεν σιχαίνομαι ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Στον πάγκο της κουζίνας Περιγραφή της στάσης: το ερωτικό πάθος σε παρασύρει στην κουζίνα, για να βάλεις λίγο «αλατοπίπερο» στη σχέση. Ακούγεται ιδιαίτερα αφροδισιακό αλλά υπάρχουν ένα σωρό «αλλά», που μπορεί να χαλάσουν την συνταγή. Γιατί ξενερώνεις: 1. Το κόκκαλο της «ουράς» σου πονάει στην τριβή με την σκληρή επιφάνεια του πάγκου 2. Το ίδιο και τα γόνατά του, που χτυπάνε στα ντουλάπια. Να μην αναφέρω ότι τα ντουλάπια έχουν και χερούλια… 3. Αν πριν το σεξ προηγήθηκε μαγείρεμα και δεν πρόλαβες να μαζέψεις την κουζίνα, ο πάγκος πιθανόν να έχει ψιλοκομμένα μαρουλάκια, ψίχουλα ψωμιού, σάλτσες και διάφορα άλλα που θα κολλήσουν στον πωπό σου. Στα όρθια Περιγραφή της στάσης: Το μεγάλο πάθος σας οδηγεί να αρχίσετε να φιλιέστε και να γδύνεστε όρθιοι. Ο άνδρας παίρνει την γυναίκα στα στιβαρά του μπράτσα και η ερωτική πράξη επιτελείται σε όρθια στάση, στη μέση του δωματίου. Too good to be true! Γιατί ξενερώνεις: 1. Ακόμα κι αν εσύ είσαι 40 κιλά και ο καλός σου ο Πύρος Δήμας, αυτή τη στάση δεν γίνεται να σε φτάσει μέχρι το τέλος. Είναι πρακτικά αδύνατον ένας άνδρας –όσο δυνατός κι αν είναι- να μπορεί να σε κρατάει για τόση ώρα στα χέρια του. 2. Το να προσπαθείς να διατηρήσεις την ισορροπία σου και να μην καταρρεύσετε μαζί σαν χάρτινος πύργος, είναι αρκετό για να αποσυντονιστείς. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ωραίο για ξεκίνημα! Το προτιμώ σαν «προκαταρκτικό» και να υπάρχει εκεί γύρω ένα βολικό μαλακό κρεβάτι για τα περαιτέρω. Διπλωμένη στα δύο Περιγραφή της στάσης: Σε όρθια στάση, ο άνδρας πίσω από την γυναίκα η οποία σκύβει και ακουμπά τα χέρια της στο πάτωμα. Εύκολο έ; Για μείνε με το κεφάλι κάτω για κανά 10λεπτο και θα σου πω εγώ… Γιατί ξενερώνεις: 1. Ο άντρας δεν φτάνει να αγγίξει ούτε το στήθος, ούτε τίποτα άλλο. 2. Όπως και στην «ανάποδη καβαλάρισσα» η ιδέα ότι ο πωπός είναι πρώτο πλάνο, μπορεί να σε αποσυντονίσει. 3. Το αίμα μαζεύεται όλο στο κεφάλι και αισθάνεσαι το εγκεφαλικό να σε φλερτάρει ασύστολα. Ερωτικό «φλαμένγκο» Περιγραφή της στάσης: Η γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια διπλωμένα και τα πέλματα πίσω από τον πωπό της. Ο άνδρας από πάνω. Ωχ τα γονατάκια μου! Γιατί ξενερώνεις: 1. Οκ, δεν είσαι 60 χρονών, αλλά όπως και να το κάνουμε τα γόνατα πονάνε σ’ αυτή τη στάση. 2. Οι φτέρνες «τρυπάνε» τον πωπό. Κι άλλος πόνος! 3. Το μυαλό σου δεν συγκεντρώνεται στο επίμαχο γιατί σκέφτεσαι πόσα βαθιά καθίσματα πρέπει να κάνεις αύριο στο γυμναστήριο για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.



Μπόλικα σάλια, κουβάδες ιδρώτα, ανυπόφορες σωματικές οσμές, ποτάμια προσπερματικών και κολπικών υγρών, δάκρυα με το τσουβάλι, ενίοτε αίμα (όλων των αποχρώσεων), ζωώδεις βρυχηθμοί και πνιχτές κραυγές, πόνος και «βρώμικα» λόγια, κοκκινίλες και σημάδια...

Τα 10 πιο σέξι κορμιά του φετινού καλοκαιριού!

Είτε προτίμησαν ολόσωμο, είτε τίμησαν το all time classic bikini, οι παρακάτω 10 celebrities ξεχώρισαν στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έξαλλη με την “καινούργια” της τσόντα !

Tην Πέμπτη κυκλοφόρησε στα περίπτερα το "νέο" DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τίτλο "Η Τζούλια ξαναχτυπά!Το Casting Του γιατρού!"


Πότε αρχίζει η μέση ηλικία;

Η μέση ηλικία του ανθρώπου αρχίζει στα 55 έτη και όχι στα 40, όπως ήταν η κυρίαρχη μέχρι τώρα αντίληψη, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την βρετανική ιστοσελίδα Love to Learn. 

Tρόμο σπέρνει το ναρκωτικό που σε κάνει "ζόμπι" στην Αθήνα!

Σκηνές που προκαλούν τρόμο διαδραματίζονται κάθε βράδυ στο κέντρο της Αθήνας καθώς κάνει θραύση το "πάμφθηνο" ναρκωτικό shisha, που μεταμορφώνει του χρήστες του σε... "ζόμπι". Την «κοκαΐνη των φτωχών», όπως αποκαλείται το νέο παραισθησιογόνο ναρκωτικό που έχει κατακλύσεις τις πιάτσες του θανάτου, μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί με τρία ευρώ τη δόση.

LADIES NIGHT SENSO CLUB 20/09

 LADIES NIGHT στο SENSO CLUB στης 20/09/2012

Η εικόνα στην αγορά συναλλάγματος

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή συνεδρίαση στην αγορά συναλλάγματος καθώς δύο ανακοινώσεις ήταν αυτές που μέχρι στιγμής διαμόρφωσαν την εικόνα της αγοράς κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και τις ώρες της ευρωπαϊκής συνεδρίασης αντίστοιχα: η έκπληξη από την Τράπεζα της Ιαπωνίας (BoJ) να επεκτείνει το πρόγραμμα αγοράς τίτλων κατά 10 τρισ.

Ευρωπαϊκό βραβείο για το μουσείο της Ακρόπολης

Perierga.gr - Ευρωπαϊκό βραβείο για το μουσείο της ΑκρόποληςΤο Μουσείο βραβεύτηκε για την συντήρηση και αποκατάσταση των Καρυατίδων της νότιας πρόστασης του Ερεχθείου, με χρήση τεχνολογίας λέιζερ, τεχνική που εφαρμόζεται και έχει αναπτυχθεί για τον συγκεκριμένο σκοπό από το Μουσείο της Ακρόπολης και το Ινστιτούτο «Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ» του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας Κρήτης (ΙΗΔΛ-ΙΤΕ).

Οι άντρες στη Ν. Κορέα δε βγαίνουν χωρίς… μακιγιάζ!

Perierga.gr -  Οι άντρες στη Ν. Κορέα δε βγαίνουν χωρίς... μακιγιάζ!O Cho στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη του υπνοδωματίου του απλώνει λίγο μέικ απ στο πρόσωπό του, φροντίζοντας για την άψογη εμφάνισή του. Στη συνέχεια, στο δρόμο για τη δουλειά, με ένα μαύρο μολύβι περιποιείται τα φρύδια του, έως ότου γίνουν παχύτερα και πιο έντονα. Κάπως έτσι περιγράφει το BusinessWeek το πρωινό ενός νεατού φοιτητή στη Σεούλ.

Μόνον 4 οίκοι ανοχής με άδεια στην Αθήνα

Μόνον τέσσερις οίκοι ανοχής στην περιοχή της Αθήνας, σε σύνολο άνω των 350, λειτουργούν με άδεια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. 

Οι χειρότερες στάσεις στο σεξ για μια γυναίκα

Στάσεις στο σεξ που μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα:

Η χάκερ Σίσσυ Χρστίδου!

Η χάκερ Σίσσυ Χρστίδου!Σε νέο ρόλο η Σίσσυ Χρηστίδου, ανέβασε στο twitter μια ηλεκτρονική διεύθυνση,
που όποιος τσίμπαγε και την κλίκαρε δεν μπορούσε να ξεφύγει με τίποτα! Στην οθόνη του υπολογιστή εμφανιζόταν το μήνυμα «Τώρα κολλήσαμε μαζί για πάντα. Δεν μπορείς να ξεφύγεις!».Έτσι όλοι νόμιζαν οτι πρόκειται για κάποιο ιό

Όταν η Jennifer Aniston αυτοσαρκάζεται. Δείτε το βίντεο

Όταν η Jennifer Aniston αυτοσαρκάζεται. Δείτε το βίντεοΛίγοι θα τολμούσαν να το κάνουν, ηJennifer Aniston αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ.
Σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο καυτηριάζει όλα τα σχόλια που κυκλοφορούν για εκείνη, για τον γάμο, για πιθανή εγκυμοσύνη κτλ
Απολαύστε την!

Τα ασύρματα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας κάνουν κακό στην υγεία;

Η έκθεση των ανθρώπων σε χαμηλού επιπέδου ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως αυτά των κινητών τηλεφώνων και άλλων ασύρματων συσκευών και δικτύων, δεν προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, σύμφωνα με μελέτη ειδικής επιτροπής του Νορβηγικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας.

16 πρωτότυπα χειροποίητα σουτιέν

17 πρωτότυπα και ασυνήθιστα σουτιέν εμπνευσμένα από διάσημα κινούμενα σχέδια, και βιντεοπαιχνίδια. Όλα τα σουτιέν είναι χειροποίητα και πωλούνται στο SceeneShoes.

Πειραματική ουσία υπόσχεται να τα βάλει με πολλές μορφές καρκίνου

Οι μεταλλάξεις του γονιδίου p53 παίζουν σημαντικό ρόλο στην καρκινογένεσηΣτοκχόλμη
Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα κλινικής δοκιμής μιας νέας ουσίας ενάντια στον καρκίνο...
ΠΗΓΗ:www.in.gr

Υπολογιστικό μοντέλο προσομοιώνει το σχηματισμό συνάψεων στον εγκέφαλο

Οι συνάψεις είναι δομές μέσω των οποίων ένα χημικό ή ηλεκτρικό σήμα περνά από τον ένα νευρώνα στον άλλοΛωζάννη
Ερευνητές του Προγράμματος Blue Brain, το οποίο έχει απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός εικονικού ανθρώπινου εγκεφάλου
ΠΗΓΗ:www.in.gr

Σημαντική διεθνής διάκριση για το Μουσείο της Ακρόπολης

Αθήνα
Το Μουσείο Ακρόπολης βραβεύθηκε από το International Institute for Conservation (IIC) στη Βιέννη, με το Keck Award 2012.

Τι κρύβουν σήμερα 19/9 τα ζώδια!

















Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

Διάσημες κυρίες, που μας έκαναν την χάρη και φωτογραφήθηκαν για το PLAYBOY



Διάσημες κυρίες, που μας έκαναν την χάρη και φωτογραφήθηκαν για το PLAYBOY

Τι ψάχνουν οι εργοδότες όταν προσλαμβάνουν;

Συχνά, οι εργοδότες μπορούν να εντοπίσουν την προοπτική ενός υποψήφιου για μία θέση εργασίας....
ΠΗΓΗ:http://www.to-gamato.com