Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Αυτόματο γκαράζ ποδηλάτων στην Ιαπωνία!

perierga.gr - Αυτόματο γκαράζ ποδηλάτων κάτω από το έδαφος!Μια αποτελεσματική λύση πάρκινγκ ποδηλάτων αλλά και ασφάλειας παρέχει το καινοτόμο σύστημα που εφαρμόζεται εδώ και λίγες μέρες στο Τόκιο της Ιαπωνίας, ιδέα της εταιρείας Giken. Το ECO Cycle ειναι ένα υπόγειο γκαράζ που μπορεί να χωρέσει μέχρι 204 ποδήλατα, εντελώς αυτοματοποιημένο, όπου ο χρήστης το μόνο που κάνει είναι να στείλει κάτω το ποδήλατό του, χρησιμοποιώντας έναν κωδικό και να το επαναφέρει όποτε το χρειαστεί μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Καφές, μπύρα, σοκολάτα και μέλι τέλος!- Η φύση εκδικείται τον άνθρωπο.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως οι κλιματολογικές συνθήκες θα αφανίσουν από την καθημερινότητα των ανθρώπων τον καφέ, τα ζυμαρικά, το παγωτό και πολλές ακόμη μεγάλες «μικρές» απολαύσεις.

Από τις θανατηφόρες πλημμύρες που καταστρέφουν τεράστιες εκτάσεις καλλιεργειών μέχρι την εξίσου φονική λειψυδρία, ο πλανήτης έχει ήδη αρχίσει να υποφέρει τις πρώτες σοβαρές επιπτώσεις των κλιματολογικών αλλαγών. 

iPhone 5S με dual LED flash και μεγαλύτερη μπαταρία σε νέα διαρροή

Οι διαρροές που αφορούν το iPhone 5S είναι αρκετές τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν είναι κάτι που μας προξενεί εντύπωση. Πάντα, όμως, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις φωτογραφίες, οι οποίες μας δίνουν μία γεύση από το πως θα είναι, ενδεχομένως, το πιο πολυσυζητημένο smartphone για κάποιους της φετινής χρονιάς, πριν καν ακόμη ανακοινωθεί.

Το ακριβότερο… μανάβικο στον κόσμο!

perierga.gr - Το ακριβότερο... μανάβικο στον κόσμο!Οι Ιάπωνες πρέπει να αντιμετωπίζουν τα φρούτα σαν… κοσμήματα. Γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε τη δημιουργία μιας… μπουτικ φρούτων στο Τόκιο εν ονόματι «Sembikiya» που θυμίζει περισσότερο κοσμηματοπωλείο παρά… μανάβικο; Με πολυτελείς προθήκες, εντυπωσιακές συσκευασίες αλλά και σπάνια φρούτα, το κατάστημα κλείνει μέσα του έναν μικρό θησαυρό. Φράουλες για 69 δολάρια, τετράγωνα καρπούζια για 200 δολάρια το τεμάχιο, πεπόνια για 70 δολάρια αλλά και ποικιλία φρούτων για 6 άτομα που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 170 δολάρια!

Βρέθηκε η Ατλαντίδα, Γιγαντιαίες Σφίγγες και Πυραμίδες στο Τρίγωνο των Βερμούδων!

Βρέθηκε η Ατλαντίδα, Γιγαντιαίες Σφίγγες και Πυραμίδες στο Τρίγωνο των Βερμούδων... 
Ίσως και να επισκιάζει την ανακάλυψη της Τροίας η ανακάλυψη της Ατλαντίδος. Δύο τολμηροί επιστήμονες ο Paul Weinzweig και η Pauline Zalitzki, ισχυρίζονται ότι την βρήκαν. Ανακάλυψαν τα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλεως στις ακτές της Κούβας. 

Βίντεο Σοκ - Είδε τον άνδρα της με άλλη γυναίκα, εξοργίστηκε, την έπιασε από τα μαλλιά και την πέταξε στο γκρεμό

Στο Περού ορισμένες γυναίκες λύνουν τα προβλήματά τους με τις εξωσυζυγικές σχέσεις των συζύγων τους με κάπως... άκομψο τρόπο.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στην πόλη Αrequipa με πρωταγωνίστρια μια απατημένη σύζυγο και την ερωμένη του άνδρα της.

Τηλεθεατής ανακάλυψε μυστήριο μήνυμα σε διαφημιστικό σποτ...

Απλή φάρσα, υποσυνείδητο διαφημιστικό μήνυμα ή κρυπτογραφημένη πληροφορία προς άγνωστο παραλήπτη;...

Συζητήσεις επί συζητήσεων έχει πυροδοτήσει τα τελευταία ...24ωρα σε πολυάριθμα διαδικτυακά φόρουμ post Βρετανού ο οποίος διατείνεται ότι ανακάλυψε κάτι περίεργο σε τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ.

Βίντεο ΣΟΚ: Δίχρονο κοριτσάκι έπεσε από τον πέμπτο όροφο και την έπιασαν την τελευταία στιγμή

Την τελευταία στιγμή σώθηκε ένα κοριτσι δύο ετών, όταν έπεσε από το παράθυρο του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή Zhejiang της Κίνας. 

Το κοριτσ@κι είδε από κάτω μια ομάδα κούριερ, οι οποίοι μαζεύτηκαν και άπλωσαν τα χέρια για να την πιάσουν πριν χτυπήσει στο έδαφος. 

Η ψυχοθεραπεία μπορεί να αλλάξει την προσωπικότητα

Οι περισσότεροι ειδικοί στην ψυχική υγεία δεν θεωρούν ότι οι ψυχιατρικές παρεμβάσεις αποτελούν μέσο για την αλλαγή της προσωπικότητας αλλά τρόπο αλλαγής της συμπεριφοράς, αναφέρει ο Μπρεντ Ρόμπερτς, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόι στην Ουρμπάνα-Σαμπέιν.

Η αιμοδοσία μειώνει τον κίνδυνο για χρόνιες παθήσεις

aimodosiaΜελέτες έχουν δείξει ότι οι συστηματικοί αιμοδότες (αυτοί που δίνουν αίμα τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο) διατρέχουνμικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν χρόνιες ασθένειες. Το όφελος πιστεύεται ότι προέρχεται από τον λιγότερο σίδηρο που κυκλοφορεί στο αίμα. Η οξείδωση του σιδήρου προκαλεί βλάβες στα κύτταρα και τους ιστούς (όταν βρίσκεται σε μεγαλύτερα από τα φυσιολογικά επίπεδα).
Σε κάθε αιμοδοσία λαμβάνονται 450 ml ενώ ο συνολικός όγκος αίματος του σώματος είναι 7 λίτρα.  Οι άνδρες πρέπει να περιμένουν 12 εβδομάδες για να ξαναδώσουν αίμα και οι γυναίκες 16 εβδομάδες.

Mπραβο παιδια κερδισατε το μπουκαλι με 232 LIKE SENSO CLUB...

  Mπραβο παιδια κερδισατε το μπουκαλι SENSO CLUB...

Αυτά κάνεις άμα έχεις λεφτά..Η 20χρονη κοπέλα του 72χρονου Roberto Cavalli του πλένει τα οπίσθια και όχι μόνο!

Ο 72χρονος Roberto Cavalli διατηρεί δεσμό με μια 20χρονη όμορφη κοπέλα. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στο υπερπολυτελές σκάφος του σχεδιαστή...

H συγκλονιστική ιστορία της Νασρίν και η ζωγραφιά του γιου της

Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει τόσο δυνατά και ξεκάθαρα για τον Οδύσσεια των προσφύγων και των μεταναστών όσο οι ίδιοι.
Ο Γιατροί Χωρίς Σύνορα ρίχνουν φως στις πραγματικές ιστορίες αυτών των ανθρώπων, με μια σειρά συναρπαστικών αφηγήσεων των εμπειριών τους.

Φοβερό!! Διέσχισε τους Καταρράκτες του Νιαγάρα περπατώντας πάνω σε συρματόσχοινο.

Αψηφώντας τον δυνατό άνεμο και τη βροχή, ο διάσημος κασκαντέρ Νικ Βαλέντα, διέσχισε 550 μέτρα απόσταση, περπατώντας σε ένα συρματόσχοινο δύο ιντσών, πάνω από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα...

Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το εγχείρημά του πάνω από το Goat Island, απ' όπου ξεκίνησε να περπατάει στο σχοινί σε ύψος 46 μέτρων πάνω από τους καταρράκτες.

Ο Νικ χρησιμοποίησε ιμάντα ασφαλείας με το οποίο ήταν δεμένος στο συρματόσχοινο, ένα μέτρο ασφαλείας στο οποίο επέμενε το ABC, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο κάλυψε τα έξοδα της ζωντανής μετάδοσης της προσπάθειάς του.

Εκπληκτική τρισδιάστατη τέχνη δρόμου

Ας αφήσουμε τα πολλά λόγια και ας παραδεχτούμε ότι αυτά τα γκράφιτι δρόμου είναι υπέροχα.