Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΤΟΥ 17 ΟΥ ΑΙΩΝΑ‏

Από το σύγγραμμα του Κυριάκου Σιμόπουλου "Ξένοι Ταξιδιώτες στην Ελλάδα". 

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ στην πρώτη της φωτογράφηση με μπικίνι [εικόνες]

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ δεν μας άφησε να περιμένουμε και μας παρουσιάζει την πρώτη της φωτογράφηση.

Ντοκουμέντο ΣΟΚ! Η διαταγή των Τούρκών να σφάξουν όλους τους Έλληνες στην Σμύρνη (τα έγγραφα σπάνε κόκκαλα)

http://greekcitizen.pblogs.gr/files/f/434146-Smyrna_Victims_Families.jpgΈγγραφο-διαταγή του Διοικητή Σμύρνης, σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένο από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών. 
(Ειδικά αφιερωμένο στα κορόιδα που βλέπουν και θαυμάζουν τον Σουλεϊμάν…)

Νανά Καραγιάννη στην Αννίτα: "Είμαι πολύ σίγουρη ότι θα ξαναγίνω όπως πριν" ΒΙΝΤΕΟ!!!!

Καλεσμένη στο Aννίτα SOS ήταν η δημοσιογράφος που πάσχει από νευρική ανορεξία και μίλησε -αν και όχι πρόθυμα- για την κατάστασή της.

Τι δεν αρέσει στους άνδρες να βλέπουν σε μια γυναίκα;

Πολλές φορές έχετε αντιληφθεί από τις εκφράσεις, ενός άντρα, τι είναι αυτό ακριβώς, που τον κάνει να δυσανασχετεί στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

Το γρήγορο περπάτημα ωφελεί την καρδιά πιο πολύ από το τρέξιμο

perpathma trejimo kardiaΤο συμπέρασμα μιας μεγάλης αμερικανικής μελέτης που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Arteriosclerosis, Thrombosis and Vascular Biology πραγματικά ξαφνιάζει: Το γρήγορο περπάτημα είναι πιο ωφέλιμο για την υγεία της καρδιάς από το τρέξιμο.

Το συγκλονιστικό γράμμα 17χρονου στον Γιάννη Στουρνάρα για τη φορολογία [επιστολή]

Τι κάνετε κ. Υπουργέ; Με αυτήν την ερώτηση μαθητής της τρίτης Λυκείου σε σχολείο των Χανίων ξεκινάει την επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, μέσα από ένα γράμμα που αξίζει να διαβαστεί αλλά και να συζητηθεί.

Ζωγραφίζοντας πορτρέτα και τοπία στο… αφρόγαλα!

  Ζωγραφίζοντας τοπία και πορτρέτα στο αφρόγαλα!Ο Mike είναι barista σε ένα καφέ ξενοδοχείου στη Βρετανία και απολαμβάνει όλη τη διαδικασία παρασκευής ενός ποιοτικού καπουτσίνο. Για έναν επιπλέον λόγο, πέρα από τη γεύση και το άρωμά του που είναι δεδομένα: 

Γιατί γερνάμε και πεθαίνουμε; Δείτε το βίντεο

http://www.educaging.com/wp-content/uploads/2012/06/OldYoungGetty_450x300.jpgΜπορεί οι επιστήμονες να κατάφεραν να αντιστρέψουν τη διαδικασία γήρανσης σε θηλαστικό (Harvard) και σε βλαστικά κύτταρα (Buck Institute), ωστόσο, ακόμα δεν είμαστε σε θέση να νικήσουμε το αναπόφευκτο, δηλαδή το θάνατο (δυστυχώς ή ευτυχώς το αφήνουμε σε εσάς να αποφασίσετε). 

Σοκ: Δικαστήριο επέβαλε ποινή... παράλυσης!

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς την ποινή που επέβαλλε ένα δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας σε έναν άντρα, στη λογική του «οφθαλμόν αντί οφθαλμού».

ΔΏΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΉ : ΣΚΛΉΡΥΝΣΗ ΚΑΤΆ ΠΛΆΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ!!!!VIDEO

Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση. 

H0T: H Τζούλια ξαναχτυπά... γuμνή στην πισίνα...

Τα πέταξε όλα η Τζούλια!

Παππούς ετών… 29!

Άρκετοί άνθρωποι σε αυτή την ηλικία βλέπουν τον γάμο και την οικογένεια ως ένα μακρινό όνειρο, όμως ένας 29χρονος ετοιμάζεται να γίνει ο νεαρότερος παππούς της Βρετανίας!

Απίθανα παπούτσια! Θα τα φορέσεις;

  Παπούτσια εμπνευσμένα από το ζωικό βασίλειοΜπορεί να μην παρουσιάστηκαν σε κάποια επίδειξη μόδας στο Μιλάνο ή στο Παρίσι, αλλά σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Ο λόγος για τα χειροποίητα γυναικεία υποδήματα του Ισραηλινού δημιουργού Kobi Levi, βασικό χαρακτηριστικό των οποίων είναι το «ρεαλιστικό» τους σχέδιο, που παραπέμπει στο ζωικό και φυτικό βασίλειο.

Κατοικίδια στο πιάτο: Τρώνε ινδικά χοιρίδια με μανία

Νέα μόδα στη διατροφή των ΗΠΑ με την εισαγωγή των ινδικών χοιριδίων. Η νέα τρέλα επιτάσσει να δοκιμάζουν όλοι τα ψημένα τρωκτικά (Pic)

Η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας με τα επτά σπαθιά

Σ’αυτήν την λίγο ασυνήθιστη εικόνα η Παναγία εμφανίζεται με την καρδιά διαπερασμένη από επτά σπαθιά. Στον πιο συνηθισμένο εικονογραφικό τύπο βλέπουμε...τέσσερα σπαθιά στα αριστερά και τρία στα δεξιά.

Mεγάλο επίτευγμα ή μεγάλος εφιάλτης; Επιστήμονες «διάβασαν» όνειρα με ακρίβεια 60%

«διάβασαν» όνειρα με ακρίβεια 60%Ιάπωνες νευροεπιστήμονες ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να «δουν» σε ένα βαθμό τα όνειρα ανθρώπων με τη βοήθεια υπολογιστών, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στο «διάβασμα» των ανθρώπινων ονείρων, κάτι το οποίο μερικοί θεωρούν μεγάλο επίτευγμα και άλλοι μεγάλο εφιάλτη.

Δημιούργησαν μαγνητικό πεδίο δυο εκατ. φορές ισχυρότερο από της Γης (video)

Το ισχυρότερο μαγνητικό πεδίο μέχρι σήμερα κατάφεραν να δημιουργήσουν ερευνητές από το Εθνικό Εργαστήριο του Los Alamos στις ΗΠΑ.