Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σε ποια χώρα της Ευρώπης ο κατώτατος μισθός είναι… 1.874 ευρώ;

diaforetiko.gr : 682 kinh nghiem vang khi chon mua xe may1 600x407 Σε ποια χώρα της Ευρώπης ο κατώτατος μισθός είναι... 1.874 ευρώ; Τεράστιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις διάφορες χώρες της Ε.Ε. στο θέμα των μισθών

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι μισθοί σε ορισμένες χώρες αγγίζουν ακόμα και τα 1.874 ευρώ, όπως συμβαίνει στο Λουξεμβούργο.
Την ίδια ώρα όμως στην Ευρώπη των «πολλών ταχυτήτων» όπως φαίνεται η κατάσταση σε Πολωνία, Κροατία και Πορτογάλια δεν συγκρίνεται με κατάσταση σε Βέλγιο και Ολλανδία, αφού ο κατώτατος μισθός διαμορφώνεται στα 369, 401 και 566 ευρώ. Η Ελλάδα, δεν βρίσκεται στην τελευταία θέση πάντως αφού ο κατώτατος σύμφωνα με τον μέσο όρο της αγοράς είναι στα 684 ευρώ.

Ποιο είναι το καλύτερο αφροδισιακό; Όχι αυτό που φαντάζεσαι…

 Πολλοί πιστεύουν ότι το πιο αποτελεσματικό αφροδισιακό είναι κρυμμένο κάπου μέσα στην κουζίνα. Τώρα βότανο είναι, λαχανικό, φρούτο ή ξηρός καρπός, δεν έχει σημασία. Κάποιο θα πιάσει, τελικά. Άλλοι πάλι ορκίζονται στα προκλητικά εσώρουχα, τη ρομαντική ατμόσφαιρα ή την αγωνία της αδρεναλίνης. Όμως οι ψυχολόγοι εκφράζουν μια διαφορετική γνώμη, η οποία ανατρέπει όλα τα γνωστά δεδομένα.