Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Δείτε τι αρέσει και τι όχι στο κάθε ζώδιο!

Για το κάθε ζώδιο υπάρχουν πράγματα που λατρεύει και πράγματα που βρίσκει ανυπόφορα. Δες ποια είναι αυτά και με τη βοήθεια της αστρολογίας θα ξέρεις πώς θα τα πηγαίνεις ακόμα καλύτερα με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν...

Δείτε που μπορεί να φτάσει ένας άντρας για μια μπύρα... (video)

Είναι αυτό που λέμε «Θα έδινε τα πάντα»!

Το βαθύ σκύψιμο τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης...

Υπάρχει περίπτωση, καλλίγραμμη γυναίκα να επιχειρήσει βαθύ σκύψιμο φορώντας λιλιπούτειο φορεματάκι ή μικροσκοπική φουστίτσα και να μη κοιτάξεις. Στο παρακάτω coolαριστό αφιέρωμα οι τυχεροί παρευρισκόμενοι όχι μόνο κοίταξαν αλλά αποθανάτισαν με τον φωτογραφικό τους φακό το σούπερ σέξι θέαμα. Απολαύστε το...

Απίστευτες περιπτώσεις αλλαγής φύλου! (pics)

11 απίστευτες περιπτώσεις αλλαγής φύλου, χρησιμοποιώντας HRT ή αλλιώς θεραπεία αντικατάστασης ορμονών.

Πόσο… κοστίζει το σεξ σε μια δημοτική πισίνα;

Ο Erich Wiedmann και η Merrie Killian που κατοικούν στο Green Valley Circle του East Naples της Φλόριντα αποφάσισαν να κάνει μια βουτιά στη δημοτική πισίνα.

Οι ωραιότερες κατοικημένες γέφυρες στον κόσμο!

perierga.gr - Οι ωραιότερες κατοικημένες γέφυρες στον κόσμο!Το να κατοικείται μια γέφυρα είναι κάτι εντελώς ασυνήθιστο και πολύ πέρα από τη βασική λειτουργία της που δεν είναι άλλη από τη γεφύρωση φυσικών εμποδίων, διευκολύνοντας την εκτέλεση οικιστικών αλλά και εμπορικών λειτουργιών.

Μπορείτε να μετρήσετε το κολλαγόνο σας;

collagen

Ένα μοναδικό στην Ελλάδα, πρωτότυπο μηχάνημα εξειδικευμένων υπερήχων εκτιμά το πάχος του κολλαγόνου του δέρματος με ακρίβεια, ανώδυνα και άμεσα.




Οι γηραιότεροι άνθρωποι στην ιστορία

perierga.gr - Οι 10 γηραιότεροι άνθρωποι στην ιστορία!Ίσως στο μέλλον το «μυστικό» της μακροζωίας να είναι διαθέσιμο σε όλους μας, όμως εν τω μεταξύ έχει μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσουμε καλύτερα τους 10 γηραιότερους ανθρώπους στην ιστορία, που έχουν ζήσει όλοι πάνω από τα 115 χρόνια και κέρδισαν επάξια τον τίτλο του «υπερ-αιωνόβιου»,

Πώς μπορείτε να νικήσετε τον πόνο στον αυχένα;

Ακόμη μια έρευνα που διευρύνει τις χρήσεις του botox -της βοτουλινικής τοξίνης- πέραν της εφαρμογής της κατά των ρυτίδων παρουσιάστηκε στο πρόσφατο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Αναισθησιολογίας.

Ελληνικά επώνυμα: Από πού βαστάει η σκούφια μας;

perierga.gr - Ελληνικά επώνυμα: Από πού βαστάει η σκούφια μας;Όπως ακριβώς τα ονόματα έτσι και τα επώνυμα (ή «τα οικογενειακά μας ονόματα» αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία του Μανώλη Τριανταφυλλίδη) όχι μόνο σημαίνουν κάτι, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μπορούν να μας δώσουν 

Φρίκη: Έκανε 90 πλαστικές για να μοιάσει στον Ken, τον «άντρα» της Barbie

Η πλαστική χειρουργική είναι αρκετά κοινή στις μέρες μας,
αλλά μερικοί άνθρωποι οδηγούν πραγματικά στα άκρα...

Η ψωρίαση αυξάνει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2

Σύμφωνα με μια ανασκόπηση 27 μελετών, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Archives of Dermatolog, τα άτομα που πάσχουν από ψωρίαση έχουν κατά μέσο όρο διπλάσιο κίνδυνο (μερικοί ακόμα και τετραπλάσιο) να εκδηλώσουν διαβήτη τύπου 2 συγκριτικά με όσους δεν πάσχουν ψωρίαση. Προγενέστερη έρευνα είχε  

Γιατί το κλάμα του μωρού δεν περνά απαρατήρητο

Perierga.gr - Γιατί το κλάμα του μωρού δεν περνά απαρατήρητοΕχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί είναι τόσο δύσκολο να αγνοήσουμε τον ήχο ενός μωρού που κλαίει ακόμη και αν δεν είναι το δικό μας; Η επιστήμη έρχεται να σας δώσει την απάντηση: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι έτσι «καλωδιωμένος» ώστε να αποκρίνεται στον ήχο ενός βρέφους που κλαίει με τη λογική ότι πιθανώς χρειάζεται βοήθεια. Ετσι ο «φιλεύσπλαχνος» εγκέφαλος … σπρώχνει το σώμα ώστε να προστρέξει για να βοηθήσει το μικρό και αβοήθητο πλάσμα.

ΠΕΜΠΤΗ !! YOU GOT THE LOVE @ PASSE PARTOUT thu ~~25/10~~

 BEFORE A GOOD FUKK YOU GOT THE LOVE.....

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών

Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι για πάντα μέλι.

DARBUKA LIVE BOUDOIR CLUB.....

  21/10... BOUDOIR CLUB 

Μην φιλάτε το σκυλάκι σας - κινδυνεύουν τα δόντια σας!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου – αρκεί να μην τον φιλάμε , διότι μπορεί να μας προκαλέσει... ουλίτιδα, προειδοποιούν Αμερικανοί επιστήμονες.

Απαραίτητο το πρωινό όταν κάνουμε δίαιτα

Οι διαιτολόγοι πιστεύουν εδώ και αρκετά χρόνια ότι το πρωινό είναι ένα απαραίτητο γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα κι όταν κάνουμε δίαιτα, διότι ρυθμίζει την όρεξη. Είναι επίσης τεκμηριωμένο ότι όποιος δεν τρώει πρωινό κατά τη διάρκεια της δίαιτας, έχει αυξημένες πιθανότητες πριν το μεσημέρι να καταναλώσει ένα γεύμα με πολλά λίπη και θερμίδες, κι έτσι να χαλάσει τη δίαιτά του.

Οι 10 αξέχαστες τόπλες σκηνές του σινεμά

Oταν το κοινό καρδιοχτύπησε για τα καυτά «αποκαλυπτήρια»Δεν είναι και λίγες οι σταρ που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφορτωθούν την μπλούζα τους για τις δραματουργικές ανάγκες της ταινίας, καταλήγοντας να «αναβαθμίσουν» την καριέρα τους εν μία νυκτί.

ΣΟΚ : 16χρονη αποκεφαλίστηκε όταν έβγαλε το κεφάλι του έξω από το λεωφορείο

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έληξε το πάρτι γενεθλίων μιας 16χρονης Αμερικανίδας, καθώς..

Δημοσίευσαν στοιχεία του «διώκτη» της 15χρονης Amanda Todd που αυτοκτόνησε

Πριν από λίγες ημέρες η 15χρονη Amanda Todd από τον Καναδά έβαλε τέλος στην ζωή της έπειτα από απειλές και.. 

ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ!!!

Στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού και σε εποχές που η μνήμη του ανθρώπου χάνεται στην αχλή του χρόνου, εκεί όπου και η...

Κι όμως είναι πρωινό! Δείτε τα υλικά

perierga.gr - Βλέπετε ένα λαχταριστό γνωστό γεύμα; Δείτε καλύτερα!Το μενού που βλέπετε ονομάζεται «Winter Club Sandwich» και σερβίρεται στο πρωινό του 5άστερου ξενοδοχείου «Andaz Ηotel» στο Λίβερπουλ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνισή του αλλά κυρίως με τη γεύση του!

Ένα μουσείο αφιερωμένο στο παγωτό

perierga.gr - Το πρώτο "Μουσείο Παγωτού" στον κόσμο!Ένα νέο μουσείο έξω από Μπολόνια, το «Gelato Museum», προσκαλεί τους λάτρεις του παγωτού ανά τον κόσμο να μάθουν την ιστορία του από την πρώιμη ακόμη «ενσάρκωσή» του ως μια απλή παγωμένη λιχουδιά για τους Ρωμαίους μέχρι τη σύγχρονη «μεταμόρφωσή» σου στο αγαπημένο επιδόρπιο μικρών και μεγάλων.

Η γλυκοζυλίωση προκαλεί πρόωρη γήρανση

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ιατρικοί ερευνητές πιστεύουν ότι η η ζάχαρη είναι τοξική και ιδιαίτερα η φρουκτόζη (η επιτραπέζια ζάχαρη περιέχει ένα μόριο γλυκόζης και ένα μόριο φρουκτόζης). Εκτός από την τοξικότητα της ζάχαρης που έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται η πιθανότητα παθήσεων όπως είναι ο διαβήτης τύπου 2 και η καρδιοπάθεια, υπάρχει ένα άλλο δεινό που προξενεί η ζάχαρη: επιταχύνει τη γήρανση μέσω μιας διαδικασίας που λέγεται γλυκοζυλίωση.

Σπάνιες φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της Google

Στην «καρδιά» του κολοσσού του διαδικτύου Πόσες φορές πληκτρολογείτε τη λέξη «Google» στον υπολογιστή σας;

WINNER PHOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ,ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..COME AND DRINK TONIGHT AT THE BEST CLUB IN TOWN!!!!!

WINNER PHOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ,ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..COME AND DRINK TONIGHT AT THE BEST CLUB IN TOWN!!!!!