Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Παντόφλες για γυάλισμα πατώματος

Η Αλίν ΜακΓκραθ ήδη από το 1915 είχε αντιληφθεί πόσο βαρετή δουλειά είναι το γυάλισμα του πατώματος και γι αυτό δημιούργησε παντόφλες ειδικά κατασκευασμένες γι αυτόν τον σκοπό. 

Ποιοι πίνουν τους περισσότερους καφέδες;

perierga.gr - Ποιοι πίνουν τους περισσότερους καφέδες;Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα των Dunkin’ Donuts που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ το 46% των εργαζομένων ισχυρίζεται ότι είναι λιγότερο παραγωγικοί χωρίς καφέ. Από αυτούς που πίνουν καφέ, το 61% πίνει δύο ή παραπάνω φλιτζάνια την ημέρα. Οι νεότεροι εργαζόμενοι, μεταξύ 18 και 24 ετών 

Aυτή είναι η γυναίκα που είχε αναστατώσει όλο το αντρικό κοινό στο πλευρό του Pitbull!

Θυμάστε πριν από 2μιση περίπου χρόνια την επιτυχία του Αμερικανού τραγουδιστή Pitbull ''I know you wane me''?

Τι γίνεται όταν ένας εργαζόμενος της Google πεθάνει;

perierga.gr - Τι γίνεται όταν ένας εργαζόμενος της Google πεθάνει;Κατά καιρούς έχετε δει ή έχετε ακούσει για τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας στη Google, αλλά για πρώτη φορά το Forbes αναλύει την κάλυψη που παρέχει ο κολοσσός στους εργαζομένους του και στις οικογένειες τους σε περίπτωση που αυτοί αποδημήσουν εις Κύριον.

Πολυτελές ξενοδοχείο… πάνω σε βάρκες!

perierga.gr - Πολυτελές ξενοδοχείο... πάνω σε βάρκες!Οι Μαλδίβες αποτελούν σίγουρα έναν μικρό «παράδεισο» πάνω στη γη, με γαλαζοπράσινες παραλίες και αμμώδεις ακτές, ενώ δεν λείπουν από το… χάρτη της ορισμένα από τα πλέον εντυπωσιακά και πρωτότυπα ξενοδοχεία στον κόσμο.

«Ασημένια» πλάσματα της φύσης!

perierga.gr - "Ασημένια" πλάσματα της φύσης!Αν και ο χρυσός είναι συνήθως πιο λαμπερός, τα «ασημένια» ζώα που θα δείτε στη συνέχεια αποδεικνύουν πως ο άργυρος αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο τη σπάνια ομορφιά τους και κάνει τη «μεταλλική» τους «ένδυση» ένα από τα βασικά στοιχεία που τα κατατάσσουν στα εκλεκτά πλάσματα της φύσης.

9+1 Πράγματα Που Δεν Πρέπει Να Κάνεις Ποτέ Την Ώρα Του Σεξ!

ierosagon420 200x150 13 9+1 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ την ώρα του σεξ! 1.Ποτέ μην απαντάς στο τηλέφωνο (άμα είσαι τόσο τσιγκούνης να καλέσεις αργότερα, να υποθέσω πως και αυτή την στιγμή κάνεις σεξ χωρίς προφυλάξεις γιατί δεν φτάνουν τα ψιλά για καπότες!)

Δεν είμαστε τόσο Νεάντερταλ όσο νομίζαμε!

perierga.gr - Δεν είμαστε τόσο Νεάντερταλ όσο νομίζαμε!Μια νέα μελέτη ρίχνει και πάλι «λάδι στη φωτιά» στη συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ των επιστημόνων σχετικά με το αν ο σύγχρονος άνθρωπος «διασταυρώθηκε» με τους Νεάντερταλ. Σύμφωνα με τα νέα ευρήματα τα οποία δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» οι ομοιότητες που εμφανίζονται στο DNA σύγχρονων ανθρώπων και Νεάντερταλ είναι πιθανότερο να έχουν προκύψει εξαιτίας κάποιου κοινού προγόνου των δύο ειδών παρά λόγω επιμειξίας τους.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Τέλης από το Δέκα λεπτά κήρυγμα!! (απίστευτη αλλαγή)

Πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός, Χάρης Βορκάς; Κρατήσου.. θα δεις τεράστια αλλαγή…

Αέρας σε… κονσέρβα από διάφορες πόλεις!

perierga.gr - Αέρας σε... κονσέρβα από διάφορες πόλεις!Αν και ακούγεται αρκετά αστείο και πολύ παράξενο, ο Τσέχος φωτογράφος Kirill Rudenko πουλάει… κονσερβοποιημένο αέρα από διάφορες πόλεις, σε μια προσπάθεια να «διώξει το στρες και να θεραπεύσει τη νοσταλγία», όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

One-Night-Stand: 10 ατάκες που απαγορεύεται διά ροπάλου να της πεις το επόμενο πρωινό!!

Οι στιγμές μετά από ένα παθιασμένο one-night-stand είναι συνήθως αμήχανες...

Η εξέλιξη του κατς

Το «Summerslam» κλείνει φέτος 25 χρόνια, ας το γιορτάσουμε λοιπόν με ξυλίκι αλύπητο… 

Καρχαρίες εναντίον καρκίνου του δέρματος

Η ακτινοβολία του Ηλιου δεν τους προκαλεί καμία βλάβη. Ελπίδες για δημιουργία μιας σούπερ αντηλιακής λοσιόν
Ο Ηλιος είναι εντελώς ακίνδυνος για τους καρχαρίες
Λονδίνο  

Μέλι για την Εμίλια...

Μέλι για την Εμίλια...Η Εμίλια Ατίας είναι γνωστό μοντέλο από την Αργεντινή. Απολαύστε την σε καυτές πόζες. Τυχεροί Αργεντινοί... 

Σοκαριστικό βίντεο με την εν ψυχρώ εκτέλεση εργατών...

Πυρ εναντίον απεργών ορυχείου άνοιξαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της Πέμπτης στη βορειοδυτική Νότια Αφρική, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 30 άτομα.

Όλο και πιο χαμηλά τα ελληνικά πανεπιστήμια στην παγκόσμια κατάταξη!

Κορυφαίο το Χάρβαρντ για άλλη μια χρονιά  

Γνωστή Ελληνίδα ανεβαίνει το σκάφος, κι ανεβάζει την θερμοκρασία και ότι άλλο βρεθεί μπροστά της!!

Με ένα τοσοδούλι - δυστυχώς όχι διάφανο - ροζ μπικινάκι, απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα!
Παρά την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, το κορμί της παραμένει άκρως θηλυκό και αισθησιακό! Πώς λοιπόν να μην κάνουν πουλάκια τα μάτια σου όταν αντικρύζεις την Μαριάννα Καλλέργη με αποκαλυπτικό μαγιό και sexy πόζα ..?

Πρωταγωνίστρια σε τούρκικη σειρά.. η Τζούλια!

Ελληνίδα νοικοκυρά που λατρεύεις “Sila”, “Kismet” και όλα τα τούρκικα σίριαλ, ετοιμάσου να λατρέψεις και την Τζούλια Αλεξανδράτου να.. 
σου λέει Günaydın Yunanistan (καλημέρα Ελλάδα) μέσα από τον ρόλο της σε τούρκικη σαπουνόπερα.

Δαχτιλο Γίγαντα 5 μέτρων στην Αίγυπτο!

Τη φωτογραφία ενός γιγάντιουδαχτύλου έδωσαν στη δημοσιότητα Ελβετοί αρχαιολόγοι στην εφημερίδα Bild. H φωτογραφία προέρχεται από αποστολή τους στην Αίγυπτο που φέρεται να πραγματοποιήθηκε πριν από...