Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Συγκλονιστική "μάχη" με καρχαρίες! (BINTEO)

Για άλλο πήγαινε ο "φίλος" ψαράς και άλλο του έτυχε! Ψάρι πήγε να πιάσει αλλά δε πρόλαβε...έγινε τροφή στους αιμοβόρους καρχαρίες! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δέος και ανατριχίλα προκαλούν οι προφητείες του γέροντα Παϊσιου για τους Tούρκους

Για τους πιστούς που είχαν τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον Παϊσιο αλλά και για εκείνους που τον έχουν μελετήσει, η «επανάσταση» των Τούρκων δεν τους ξάφνιασε, καθώς ο μακαριστός γέροντας μιλούσε συχνά για την Τουρκία σαν να ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί στη γείτονα χώρα!

Ποιο είναι το μυστικό που μας κρατά καλά φυλαγμένο η NASA για πάνω από 4 δεκαετίες;

Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ενας «άγγελος» ηλικίας μόλις 200.000 ...χρόνων αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι «εγκέφαλοι» της NASA;

Το τελευταίο μήνυμα του νεκρού διαδηλωτή - Τι έγραψε στο facebook

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα που έγραψε στο Facebook ο 22χρονος Αμπντουλάχ Κομέρτ, ο δεύτερος νεκρός των βίαιων συγκρούσεων ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομία στην Τουρκία. 

Ινδός πήγε να αυτοκτονήσει και ανακάλυψε πως έχει «ανοσία» στην ηλεκτροπληξία (βίντεο)

Ένα δέκατο του αμπέρ (μονάδα μέτρησης της έντασης του ηλεκτρικού ρεύματος) είναι αρκετό για να στείλει τον οποιονδήποτε στον άλλο κόσμο. Όχι όμως και τον Raj Mohan Nair, ο οποίος μπορεί να δεχτεί 30 φορές μεγαλύτερη ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να πάθει τίποτα. 

Φουντουκιά: Μια ευκαιρία για κερδοφόρα καλλιέργεια

Αγγειόσπερμο, δικότυλο, φυλλοβόλο φυτό η φουντουκιά ανήκει στην τάξη των Φηγωδών (Fagales) και στην οικογένεια των Σημυδοειδών (Betulaceae). Τα είδη της είναι ψηλά δέντρα που φτάνουν σε ύψος και τα 35 μέτρα ή θάμνοι με ύψος 3-4 μέτρα. Τα φύλλα της είναι ωοειδή, ενώ εναλλάσσονται και φέρουν τρίχες. Τα άνθη της φουντουκιάς έχουν διαφορές μεταξύ τους και τα αρσενικά σχηματίζουν μακριές ταξιανθίες ενώ στα θηλυκά οι ταξιανθίες είναι μικρές και περιβάλλονται από λέπια.

Ο Michael Jackson πέθανε στ' αλήθεια; Δείτε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε!

Ας γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω και να θυμηθούμε! Στην "κηδεία" του Michael Jackson άνοιξαν το φέρετρο; ΌΧΙ γιατί άραγε;; Μετά από πολλές έρευνες που κάναμε καταλήξαμε...
ο Michael Jackson όχι μόνο ΔΕΝ πέθανε αλλά έχει αλλάξει και το πρόσωπο του σε ένα περίπου διαφορετικό πρόσωπο.

Το καλύτερο γράμμα χωρισμού όλων των εποχών

Έμαθε πως την απατά αλλά το αντιμετώπισε ψύχραιμα και τον υπέβαλε σε ένα ''κυνήγι θησαυρού'', προσφέροντάς μας πολύ γέλιο
Ζήσατε έναν έρωτα κι όμως έφτασε η ώρα να χωρίσετε και πιστεύετε πως δεν έχετε βρεθεί σε χειρότερη θέση ποτέ στη ζωή σας;

Οι χορτοφάγοι ζουν περισσότερο

xortofagoiΗ χορτοφαγία φαίνεται να σχετίζεται με την μακροζωία. Αμερικανική μελέτη διαπιστώνει ότι οι χορτοφάγοι έχουν κατά μέσο όρο 12% μικρότερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου σε σχέση με τους κρεατοφάγους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο JAMA Internal Medicine.

Η αιμοδοσία και τα οφέλη της

aimaΗ αιμοδοσία έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία του αιμοδότη. Όπως αποκαλύπτουν ολοένα περισσότερες μελέτες, η δωρεά αίματος μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος (καρδιακής προσβολής) και καρκίνου, ενώ ο αιμοδότης καίει 650 θερμίδες για κάθε 568 ml αίματος που δίνει. Οι ειδικοί αποδίδουν τα οφέλη της αιμοδοσία στην ελάττωση των υψηλών επιπέδωνσιδήρου που είθισται να έχουν οι αιμοδότες. Ο σίδηρος επηρεάζει την πηκτικότητα του αίματος – όσο υψηλότερα είναι τα επίπεδά του, τόσο πιο «πηχτό» είναι το αίμα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SENSO CLUB!!!!

Απο τεταρτη 12/06 το πρωτο Darbuka!!

TETARTH :¨DARBUKA

ΠΕΜΠΤΗ ¨ LADIES NIGHT

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ¨ PHOTOGRAPHY PARTY      EVENT FACEBOOK

5χρονη μαθήτρια διάβασε 875 βιβλία σε έναν χρόνο!

perierga.gr - 5χρονη μαθήτρια διάβασε 875 βιβλία σε έναν χρόνο!Η 5χρονη Sophia Moss είναι το λιγότερο «βιβλιοφάγος» αφού κατάφερε να διαβάσει 875 βιβλία μέσα σε έναν χρόνο, εκπλήσσοντας τους πάντες με την αγάπη της στο διάβασμα. Το κορίτσι πηγαίνει στο νηπιαγωγείο T.S. Cooley Elementary School Magnet στην Lake Charles των ΗΠΑ και η βιβλιοθήκη του σχολείου δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της. Διαβάζοντας περίπου 20 βιβλία την εβδομάδα η μικρή Sophia θα μπορούσε επάξια να κερδίσει μια θέση στα Ρεκόρ Γκίνες.

Συγκλονιστική εμπειρία – Οδήγηση ανάμεσα στα νορβηγικά φιορδ [εικόνες & βίντεο]

Η Ατλαντική Οδός βρίσκεται στη Νορβηγία. Συνδέει τα νησάκια ενός αρχιπελάγους στη νορβηγική Θάλασσα με την ηπειρωτική χώρα. Πρόκειται για 8,4 χιλιόμετρα απόλυτης μαγείας. 

Εκτρέφουν λιοντάρια για να τα σκοτώνουν

Μία κυριολεκτικά εγκληματική «επιχειρηματική» δραστηριότητα αναπτύσσουν πολλά εκτροφεία στη Νότιο Αφρική
, εκτρέφοντας λιοντάρια -ακόμη και των πλέον σπάνιων ειδών-, με μόνο σκοπό να τα προσφέρουν ως εύκολο στόχο στην κάννη κάποιου εύπορου επιχειρηματία που πάντα ονειρευόταν ένα σαφάρι, χωρίς ωστόσο τους αληθινούς κινδύνους του, αφού, το συγκεκριμένο κυνήγι που προσφέρουν τα συγκεκριμένα «πάρκα» στην εκλεκτή πελατεία τους, είναι κάτι σαν το υποβρύχιο ψάρεμα μέσα σε ενυδρείο.