Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ένα café βγαλμένο από… άλλη εποχή!

Ένα café βγαλμένο από άλλη εποχή!Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου στο Σορέντο της Ιταλίας υπάρχει μια πλατεία που γοητεύει χρόνια τώρα τους επισκέπτες. Η Largo Dominova είναι ένα από τα πλέον όμορφα και δημοφιλή σημεία συνάθροισης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, 

Το Θαύμα με τις μέλισσες στο Άγιο Όρος!!!VIDEO

Μοναχοί του Αγίου Όρους έβαλαν μία εικόνα της Παναγίας μέσα σε ένα μελίσσι, και σε λίγες ημέρες είδα το Θαύμα!

Ολόκληρη η κτίση σέβεται το πρόσωπο του Χριστού και της Θεοτόκου!
Ο άνθρωπος όμως, το αγαπημένο πλάσμα του Θεού, τι κάνει;
Το γεγονός αυτό συνέβη στην Ι.Μ.Εσφιγμένου.

Δείτε το βίντεο...

Δείτε τη …συνταρακτική κατάρρευση ραφιών σε σούπερ μάρκετ που οδήγησε στο θάνατο δεκάδες μπουκάλια με αλκόοολ.

Ενός λεπτού σιγή για το αλκοόλ που χάθηκε σε αυτό το βίντεοΉταν μια μέρα σαν όλες τις όλες στην αλκοόλουπολη. Τα μπουκάλια κάθονταν το ένα δίπλα στο άλλο όπως πάντα, περιμένοντας πότε θα έρθει η σειρά τους να αγοραστούν από κάποιον πελάτη. 

10 ζώα που δεν ξέρετε ότι κανιβαλίζουν!

perierga.gr - 10 αξιολάτρευτα ζώα που δεν ξέρετε ότι κανιβαλίζουν!Ο κανιβαλισμός είναι ένα αρκετά συνηθισμένο κομμάτι της φύσης και πολλά ζώα επιδίδονται σε αυτόν, που όμως δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε. 
Κουνέλια, αρκούδες, πιθηκάκια, κότες, χταπόδια και άλλα αξιολάτρευτα πλάσματα, πολλά από τα οποία ζουν στην αυλή μας, κανιβαλίζουν όταν η τροφή δεν είναι αρκετή και έχουν δίπλα τους τον… φίλο τους!

Φέτος το χειμώνα το παιχνίδι παίζεται στο BOUDOIR CLUB έρχεται 10 Οκτωβρίου να επαναπροσδιορίσει τη dance σκηνή της πόλης.

Φέτος το χειμώνα το παιχνίδι παίζεται στο BOUDOIR CLUB έρχεται ανανεωμενο στης 10 Οκτωβρίου να επαναπροσδιορίσει τη dance σκηνή της πόλης.

Δύο αδέλφια άνοιξαν μεζεδοπωλείο στο Λονδίνο και ξεπουλάνε -Γι'αυτούς δεν υπάρχει κρίση

Δύο αδέλφια άνοιξαν μεζεδοπωλείο στο Λονδίνο και ξεπουλάνε -Γι'αυτούς δεν υπάρχει κρίσηΜε δυο νέα, φιλόδοξα, μεζεδοπαντοπωλεία «Έργον», σε Αθήνα και Λονδίνο, οι Θεσσαλονικείς αδελφοί Θωμάς και Γιώργος Δούζης αποδεικνύουν πως, όταν έχεις μια καλή ιδέα και την πιστέψεις με όλη σου την ψυχή, μπορείς να πετύχεις ακόμα κι όταν η Ελλάδα αναστενάζει...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Κύματα 10 μέτρων σκεπάζουν σκάφος στη θάλασσα!

Είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που καταβάλλει ο καπετάνιος που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, προκειμένου να δαμάσει την τρικυμία στην οποία έχει πέσει το σκάφος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς το λιμάνι του Σαουθάμπτον.