Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς φάνηκε το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου από το διάστημα (pics)

Φωτογραφίες από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Τριακόσια πενήντα τέσσερα χιλιόμετρα πάνω από τη Γη βρισκόταν ο διοικητής, Frank Culbertson.
Ήταν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έτσι τράβηξε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τους Δίδυμους Πύργους.

Το μεγαλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο!

Perierga.gr - Το μεγαλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο!Το μεγαλύτερο μοντέλο επιβατικού αυτοκινήτου στην ιστορία, με μέγεθος 15 φορές μεγαλύτερο από ένα κανονικό Roadster Studebaker President Eight, κατασκευάστηκε το 1938. Δεν ήταν λειτουργικό αλλά το μέγεθός του εντυπωσιάζει.
Η διάρκεια της ζωής του ήταν ιδιαίτερα σύντομη, αφού τρεις μήνες μετά την κατασκευή του, κανένας δεν το ήθελε και οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να του βάλουν φωτιά.

Γιατί ο καφές έχει καλύτερο άρωμα από γεύση;

Πόσες φορές η μυρωδιά του φρέσκου καφέ δεν σας έχει κάνει να σπεύσετε λαίμαργα σε ένα φλιτζάνι από το αγαπημένο σας ρόφημα; Και πόσες φορές δεν έχετε διαπιστώσει με 

Ένα Lada με μοναδική εσωτερική επένδυση

Ένας τύπος από τη Ρωσία αποφάσισε να διακοσμήσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο…

PEOPLE ARE AWESOME!!!!!!!!!!!


Η γλυκιά Ντέμυ

Είναι ίσως το πιο γρήγορα ανελισσόμενο πρόσωπο του ελληνικού ποπ τραγουδιού μετά την Καλομοίρα. Η Ντέμυ μαγεύει τον κόσμο με την φωνή και την παρουσία της. 

βαλτε τα ηχεια στο τερμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Μπορείς και να τα πεις φορέματα...

Το ταξίδι στα φορέματα που τις περισσότερες φορές μοιάζουν με μπλούζες, συνεχίζεται με ένα ακόμη μέρος. Κολλητά, πλεκτά, διάφανα, λάτεξ, σατέν ότι στυλ κι αν είναι, το σίγουρο είναι πως κατατάσσονται στην κατηγορία "καυτά". Απολαύστε τα, και σύντομα έρχονται κι άλλα...

Παντελής Παντελίδης: Δείτε τον νέο σταρ του Ελληνικού τραγουδιού και την γυναίκα που θέλει δίπλα του!!!

Η ιστορία του Παντελή είναι πλέον γνωστή. Ένας έρωτας τον οδήγησε στη μουσική, έκανε την καψούρα του στίχο και μελωδία και ο κόσμος τον αγκάλιασε. Και όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο.

Ασυμβιβαστος,δυναμικος,εκκεντρικος,rock.Ο Λαζαρος

Ασυμβιβαστος,δυναμικος,εκκεντρικος,rock.Ο 

Λαζαρος ειναι ενας εναλλακτικος καλλιτεχνης με πλατφορμα τα διαχρονικα ηχοχρωματα 

της rock,funk και folk μουσικης.Η διαδρομη του ξεκιναει απ τα παιδικα χρονια στην 

Καστορια.Εκει πλαθεται το καλλιτεχνικο του DNA μεσα απο συμμετοχες σε 

Απίστευτο ψυχολογικό test! Θα σας αφήσει άφωνους!

Κάντε το και θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.. 

Τεστ παρατηρητικότητας : Μπορείτε να εντοπίσετε το παιδί ?

Είναι πολύ δύσκολο.Για δείτε και την επόμενη φώτο..

ΔΕΙΤΕ: Το πιο πιστό αντίγραφο του Τιτανικού!

Ο Jason King πέρασε δυόμιση χρόνια, ασχολούμενος σχολαστικά με τη δημιουργία ενός πρωτότυπου μοντέλου του "Τιτανικού"...
το οποίο έφτιαξε από θραύσματα υλικών, όπως ρολογιών, βίντεο και άλλων αντικειμένων.

Τα όμορφα και παράξενα μάτια των εντόμων!

perierga.gr - Τα όμορφα και παράξενα μάτια των εντόμων!Τα έντομα αποτελούν μια «οικογένεια» στη φύση που είναι αρκετά δύσκολο για τους επιστήμονες να τη μελετήσουν διεξοδικά, ακριβώς λόγω του μεγέθους τους που τις περισσότερες φορές δυσκολεύει τη μελέτη. Χρειάζονται ώρες επί ωρών αναμονής για να αποτυπωθούν στο φακό στιγμές της καθημερινότητας των εντόμων, οι κινήσεις τους, ο τρόπος αναπαραγωγής ή οι συνήθειές τους… Το αποτέλεσμα, όμως, δεν παύει να είναι 

Ο καιρός «τρελάθηκε» στον πλανήτη Γη…

perierga.gr - Ο καιρός "τρελάθηκε" στον πλανήτη Γη...Ο καιρός -γνωρίζουμε όλοι- παρουσιάζει παράξενες διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα ακραία καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Βροχές, πλημμύρες, καταιγίδες, χιονοπτώσεις, τυφώνες, ανεμοθύελλες απαθανατίζονται από επαγγελματίες φωτογράφους του περιοδικού «National Geographic» και παρουσιάζονται σε μια εντυπωσιακή συλλογή με τον τίτλο «Weather Gone Wild» (σ.σ. «Ο Καιρός Τρελάθηκε»), δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να θαυμάσουν ιδίοις όμμασιν την αγριότητα του καιρού σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Έπεσε άγριο ξύλο σε εμφάνιση του Παντελίδη στην Κρήτη!(video)

Δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε στις αρχές Ιουνίου!
Γυρίστε το στο 1:16!

Το βενζινάδικο του μέλλοντος!

Perierga.gr - Το βενζινάδικο του μέλλοντος!Ίσως μάλιστα όχι του πολύ μακρινού μέλλοντος. Τότε που στα αυτοκίνητά μας δεν θα βάζουμε βενζίνη αλλά απλά θα τα φορτίζουμε. Αν και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πραγματικότητα η έλλειψη υποδομών για τη λειτουργία τους είναι ένα βασικό πρόβλημα στην παγκόσμια υιοθέτηση των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

To γυάλινο μπουκάλι της Coca-Cola και η ιστορία του!

perierga.gr - Το γυάλινο μπουκάλι της Coca-Cola και η ιστορία τουH Coca-Cola δεν έχει πίσω της μεγάλη ιστορία μόνο ως προς το… μυστικό του περιεχομένου της αλλά παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ως προς το γυάλινο «περιτύλιγμά» της, δηλαδή το διάσημο μπουκάλι της. Το 1915 η Coca-Cola Company αποφάσισε να προχωρήσει σε έναν διαγωνισμό «για το ποιος θα μπορούσε να δημιουργήσει το καλύτερο σχέδιο για τα μπουκάλια εμφιάλωσης του προϊόντος». Ήθελαν ένα σχέδιο που θα μπορούσε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, ακόμη και στο σκοτάδι μόνο με την αφή ή αν σπάσει.

Οι 5 δημοφιλέστερες απόψεις που έχουν οι άντρες για κάθε ζώδιο γυναίκας που γνωρίζουν...

Κανένας άνδρας δεν παραδέχεται ότι γνωρίζει από ζώδια, όμως τον τελευταίο καιρό κορίτσια, σίγουρα έχετε διακρίνει και εσείς από τις παρέες..
αλλά και τις γνωριμίες σας, ότι οι άνδρες σιγά – σιγά μας βάζουν τα γυαλιά στην αστρολογία και γνωρίζουν το ίδιο ή και περισσότερο από εμάς!

Αυθεντικός πίνακας Ρενουάρ αγοράστηκε 7 δολάρια!

perierga.gr - Αυθεντικός πίνακας Ρενουάρ αξίας 7 δολαρίων!Μπροστά σε μια ειδική προσφορά βρέθηκε μια Αμερικανίδα σε υπαίθριο παζάρι της Βιρτζίνια, η οποία, μάλιστα, έμελλε να της αλλάξει τη ζωή: Μια κούκλα, μια πλαστική αγελάδα και ένας πίνακας μόνο για 7 δολάρια. Η αγοράστρια ενθουσιάστηκε πρωτίστως από το… κάδρο του πίνακα, πληρώνοντας τα επτά δολάρια, αν και τα άλλα δύο αντικείμενα -συμπεριλαμβανομένης και της ζωγραφιάς στο κάδρο-, της ήταν εντελώς αδιάφορα. Βασικός σκοπός της ήταν να κρατήσει το κάδρο, που κατά τη γνώμη της άξιζε περισσότερα χρήματα, και να πετάξει τα υπόλοιπα.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΜΩΡΟ!.... BOUDOIR CLUB!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ,ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/9 ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!
GRUP BOUDOIR CLUB ΕΔΩ      FACEBOOK EVENT BOUDOIR CLUB

Έξι ιστορίες που μπορείς να συναντήσεις σε μια τουαλέτα (pic)

Από τα πιο απλά στα πιο σύνθετα....

Ο «Γαλάζιος» ποταμός βάφτηκε… κόκκινος!

perierga.gr - Κατακόκκινος ποταμός στην Κίνα!Σύμφωνα με το κεφάλαιο 16, στίχος 4 της Αποκάλυψης, ένα από τα σημάδια ότι ο Αρμαγεδδών βρίσκεται κοντά θα είναι το γεγονός ότι ένας άγγελος θα μετατρέπει τα ποτάμια σε… αίμα! Με αυτό κατά νου, ο αποχρωματισμός του ποταμού Yangtze, ο οποίος διασχίζει την πόλη Chongqing στη νοτιο-δυτική Κίνα, προκαλεί αναπάντητα ερωτηματικά σε κατοίκους και επιστήμονες.

Πρόταση Κασαπίδη για τα γουνοφόρα ζώα.

Συνάντηση του Γιώργου Κασαπίδη με το Γιώργο Δακή.

Συσκευή κατά της καράφλας!

Εφευρέσεις που φιλοδοξούσαν να αλλάξουν τον κόσμο.. 

Τα καλύτερα παιχνίδια του τελευταίου αιώνα!

Μπορεί πολλά από τα παιχνίδια που ακολουθούν να δημιουργήθηκαν πολύ πριν γεννηθούμε, αλλά συνέχισαν να πρωταγωνιστούν στην παιδική μας καθημερινότητα για γενιές και γενιές. Είστε έτοιμοι για μία βόλτα με την –παιδική- μηχανή του χρόνου;

Νίκος Οικονομόπουλος: Η παραφιλολογία για πλαστικές στο πρόσωπο και το γενάκι για το ξεκάρφωμα!

Είναι δεδομένο ότι η εικόνα του Νίκου Οικονομόπουλου έχει αλλάξει.. 
Και έχει αλλάξει αρκετά!

Οι 10 πιο... επικίνδυνοι διάσημοι στο Διαδίκτυο

Σύμφωνα με την έκτη ετήσια κατάταξη της McAfee για τους πιο... «επικίνδυνους celebrities», όσοι ψάχνουν online photos και videos της 22χρονης Bρετανίδας ηθοποιού έχουν μία στις οκτώ πιθανότητες να κάνουν κλικ σε κάποιο site που περιέχει ηλεκτρονικές απειλές, όπως spyware, adware, spam, phishing, ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα, όπως αναφέρει το digitallife.

Πρώτο κουδούνι σήμερα – απεργία αύριο στα σχολεία

Τα προβλήματα των σχολείων και των εκπαιδευτικών άκουσε ο υπουργός Παιδείας, με την ΟΛΜΕ και την ΔΟΕ να έχουν κηρύξει κινητοποιήσεις μία ημέρα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς: σήμερα, οι μαθητές προσέρχονται  για τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ την Τετάρτη 24ωρη απεργία θα κάνουν οι δάσκαλοι και τρίωρες στάσεις εργασίας οι καθηγητές...

Πώς θα κατακτήσεις τον ιδανικό άντρα!

Λένε πως η ζωή δίχως έρωτα και αγάπη δεν έχει νόημα. Και είναι αλήθεια πως όταν αγαπάμε και αγαπιόμαστε, τα πάντα μοιάζουν ρόδινα. Όμως, πώς θα φτάσεις να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και φυσικά πως θα...

Οι συμβουλές της μάνας (που δεν άκουσες ποτέ)

Αντιδραστικό παιδί. Τέτοιος ήσουν πάντα. Εκεί, να κάνεις το δικό σου.

8 πράγματα που κάνουν έναν άντρα να τρελαθεί με μια γυναίκα!!

1.Το πόσο πυκνά είναι τα μαλλιά σου…

»Άδοξο τέλος για μια από τις δυο εκθέσεις γούνας, η εδώ η εκεί »

Τεράστιο παρασκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες για την διοργάνωση και των δυο εκθέσεων γούνας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

Με τη βόμβα μεγατόνων να σκάει στη Ποριά ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που ανέδειξε τις οχτώ εναπομείναντες ομάδες και συνεπώς τη προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Με εξαίρεση τον απρόσμενο αποκλεισμό των γουναράδων όλα τα υπόλοιπα φαβορί σφράγισαν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού, εκεί όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση των δύο εκπροσώπων μας στο Περιφερειακού Πρωτάθλημα ανάμεσα στο Παναργειακό και το Κάστωρα.

Δες Πώς Είναι Η Αγγελική Ηλιάδη Όταν Ξυπνάει Το Πρωί!

Πρωί πρωί σηκώθηκε σήμερα η Αγγελική Ηλιάδη και κατάφερε να εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της στο twitter.

Φυτά για… πονηρά μυαλά!

perierga.gr - Φυτά σε σχήμα... γεννητικών οργάνων!Τελικά αποδεικνύεται πως η κοινή αντίληψη που θέλει να μην υπάρχουν στον κόσμο «βρώμικα» πράγματα, αλλά μονάχα «βρώμικα» μυαλά που ερμηνεύουν «βρώμικα» παντού και πάντα ό,τι βλέπουν, ίσως να αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες πλάνες της ανθρωπότητας!

VIDEO: Η Πιο Cult Στιγμή Στην Ιστορία Της Ελληνικής Τηλεόρασης!

Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια και τότε η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση…
να έκανε τα πρώτα της βήματα, ωστόσο σε επίπεδο φρασεολογίας και μεθόδον προσέλκυσης τηλεθέασης δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Δείτε μία από τις πιο cult στιγμές της ΤV στις αρχές του 90′, η οποία έφτασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα…

Αποφύγετε την μοναξιά

Αποφύγετε την μοναξιά

Κάντε κάτι για τον εαυτό σας

Δεν αλλάζει όνομα το Γουέμπλεϊ

wembley1415531Τον τελευταίο καιρό είχε διαρρεύσει κυρίως από διάφορους σπόνσορες ότι η αγγλική ομοσπονδία θέλει να αλλάξει όνομα στο Γουέμπλεϊ. Κάτι τέτοιο όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν οι άνθρωποι της ποδοσφαιριστής ομοσπονδίας της Αγγλίας.

H πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής που έγινε πόpνη

«Πολύ αθλητική» έγραφε η αγγελία στην ιστοσελίδα όπου οι ιερόδoυλες διαφήμιζαν τα κάλλη τους. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί...
πως πίσω από αυτήν την αγγελία κρυβόταν μία ρουμάνα πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η Φλόριτσα Λεονίντα.

Δεν υπάρχει..Δείτε τι έφτιαξαν για την Πάολα!!!

Μία απίστευτη εικόνα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media για την Πάολα , η οποία φυσικά και έχει σχέση με τα αστεία στιχάκια που κυκλοφορούν για αυτή.Απλά δείτε...

6 μήνες φυλάκιση στον αντιδήμαρχο Καστοριάς Α. Τσα’ι’ρίδη για αδέσποτο σκυλί που δάγκωσε γυναίκα

Άρχισαν τα όργανα. Οι πολίτες καταγγέλλουν την αδιαφορία

Πτολεμαΐδα, το Σ.Δ.Ο.Ε κατέσχεσε αρχαία αντικείμενα μεγάλης αξίας

Ενενήντα δύο (92) αρχαία αντικείμενα (νομίσματα, κειμήλια κλπ), ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας, εντόπισε και κατέσχεσε το Σ.Δ.Ο.Ε. Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας σε έλεγχο που διενέργησε, στις 05/09/2012, σε κοσμηματοπωλείο στην Πτολεμαΐδα.

Δείτε Πως Ενα Μικρό Χωριό Αντιστέκεται Στη Κρίση!!

Ένα μικρό χωριό, το Πολύδροσο Θεσπρωτίας, αντιστέκεται στην ερήμωση και γίνεται πρότυπο ανάπτυξης.

Η Κορυφαία Αγγελία Εργασίας Που Έχει Δημοσιευτεί Ποτέ!!!!

Άραγε απάντησε καμιά κυρία;;;
Δύσκολο…
Δείτε την αγγελία!

Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στη Eurovision;

Επίσημη πρόταση από το κρατικό κανάλι της Σουηδίας, SVT1, δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η Έλενα Παπαρίζου για την Eurovision 2013, που θα διοργανωθεί, μετά τη σαρωτική νίκη της Loreen, στο Malmo της Σουηδίας στις 14, 16 και 18 Μαΐου 2013.

Ένα σπίτι από άλλη διάσταση! Δείτε φανταστικές φωτογραφίες να πάθετε πλάκα ....

Πρόκειται για ένα σπίτι που οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι του πλανήτη δεν μπορούν να αγοράσουν.
Είναι μοναδικό, εκπληκτικό και ιδιαίτερα όμορφο. Δυστυχώς βέβαια, είναι και κομματάκι ακριβό.

Δείτε πως ήταν η Ελισάβετ Κωσταντινίδου 18 χρόνια πριν!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στους πρώτους τηλεοπτικούς ρόλους ως έκτακτη συμμετοχή στο σήραλ «Εμείς και εμείς» που βλέπαμε από το...
κανάλι του Mega το 1994. Δε θυμίζει τίποτα την Ελισάβετ παρα μόνο τη χαρακτηριστική χροιά στη φωνή της.

Παντρεύτηκε τον ξάδελφο της και γέννησε μωρό με 6 πόδια! [PHOTOS]

Βρέφος που γεννήθηκε με 6 πόδια έχει προκαλέσει σοκ και προβληματισμό στους γιατρούς στο.. 
Πακιστάν.

Σαντορίνη: Ανησυχία για το ηφαίστειο – Το νησί «σηκώθηκε» 14 πόντους!

Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, που μελετούν το φαινόμενο, ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012.

Ένας κήπος σε σχήμα… κιθάρας!

perierga.gr - Ένας κήπος σε σχήμα... κιθάρας!Στις απομακρυσμένες pampas της Αργεντινής, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν έναν καταπληκτικό κήπο σε σχήμα κιθάρας, εξ ολοκλήρου δημιούργημα ενός ιδιώτη στη μνήμη της γυναίκας του.