Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο Αόρατος Κόσμος και τα Όντα του...

Ο μέσος άνθρωπος σήμερα δεν μπορεί να δει τις υπέρυθρες ακτίνες με τα φυσικά του μάτια εκτός κι αν έχει εφοδιαστεί με κατάλληλα μηχανήματα...

ΑΡΘΡΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΡ. ΓΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ‏

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Τίποτε δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει αναβρασμός. Και εν βρασμώ ψυχής πολλά μπορούν να γίνουν. Ακόμη και εποικοδομητικές καταστροφές. 

Όταν οι διάσημοι... ασφαλίζουν το σώμα τους!

Όταν οι διάσημοι... ασφαλίζουν το σώμα τους! Πόδια, στήθος, οπίσθια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε ασφαλίζουν οι σταρ του Hollywood! Έτσι είναι γιατί στην τελική σταρ είναι, αν πάθουν κάτι τα β***ά τους, μετά ΤΙ θα πουλήσουν ε; (εκτός από ταλέντο)!

DRUNK FRIDAY (1+1 ΠΟΤΟ)!!!

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB..ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΑΣ KEΡNAME ΑΛΛΟ ΕΝΑ!!!

Η Αγία Σοφία τρομάζει τους Τούρκους

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ...

Οι νέες Lexus IS 300h και IS 250

Οι νέες Lexus IS 300h και IS 250Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το πολυτελές μεσαίο
Τα νέα IS 250 και IS 300h τα πρωτοείδαμε στην έκθεση NAIAS 2013 στο Ντιτρόιτ. Το πανευρωπαϊκό ντεμπούτο ωστόσο έφερε στο φως κάποια στοιχεία που ακόμη δεν γνωρίζαμε. 

Ένα φλιτζάνι ειδικό για… μουστακαλήδες!

 Ειδικό φλιτζάνι μόνο για... μουστακαλήδες!Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι αυτός που έχει μουστάκι και θέλει να απολαύσει ένα ζεστό ρόφημα σε φλιτζάνι πρέπει στη συνέχεια να σκουπίσει τα υγρά από τις… τρίχες του! Πάνω σε αυτό προβληματίστηκε ένας Βρετανός 

Νέα άστρα κοντά στη Γη ανακάλυψαν οι

Από το 1916 είχαν οι αστρονόμοι να ανακαλύψουν τόσο γειτονικά στη Γη άστρα. Πρόκειται για ένα διπλό αστρικό σύστημα «καφέ νάνων», που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 6,5 ετών φωτός από τον πλανήτη μας και είναι το τρίτο κοντινότερο στη Γη αστρικό σύστημα.

Cranberry (χυμός από κράνα) για την ουρολοίμωξη

cranberries krana xymosΤο cranberry (χυμός από κράνα) μπορεί να προλάβει τις ουρολοιμώξεις έχουν υποστηρίξει επιστήμονες από την Ταϊβάν οι οποίοι κατάφεραν να τεκμηριώσουν την ευεργετική επίδραση των καρπών του (θάμνου)

Αφήστε τα γυμναστήρια και πιάστε τα ...ποντίκια!

Αν πατήσετε το ποντίκι του υπολογιστή σας 350 φορές, έχετε καταναλώσει τόσες θερμίδες, όσες ένα χάμπουργκερ. Αν το πατήσετε 240 φορές είναι σαν να έχετε γλυτώσει τις θερμίδες ενός κρουασάν σοκολάτας.

Απίστευτο: 70χρονη φυτοφάγος ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας! Μοιάζει σαν να είναι μόλις 40 ετών!

Γνωρίστε μια 70χρονη η οποία φαίνεται να έχει βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας, μόνο που αυτό δεν έχει να κάνει με 
χρήση αυξητικών ορμονών ή υποβολή σε πλαστικές εγχειρήσεις.

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΕΛΟΣ...Η NASA Ανακαλύπτει Κρυμμένες Πύλες Στο Μαγνητικό Πεδίο Της Γης !! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πλανήτης μας έχει διανύσει πολύ δρόμο επιστημονικών ανακαλύψεων και αποκαλύψεων. Η μη συμβατική επιστήμη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει νέες έννοιες της πραγματικότητας που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αντίληψή μας για τον πλανήτη μας και το εξωγήινο περιβάλλον που το
περιβάλλει για πάντα.

R.I.P.Clive Burr!!!Απεβίωσε o πρώην drummer των Iron Maiden

'Εφυγε απο τη ζωή ο πρώην drummer των Iron Maiden, Clive Burr χθές βράδυ, ο οποίος είχε σοβαρά προβλήματα υγείας πολλά χρόνια μετά τη διάγνωση τηςσκλήρυνσης κατά πλάκας και πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στο σπίτι.

Ο Steve Harris εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σήμερα

Ακόμα και λίγη άσκηση φρενάρει τη φθορά του εγκεφάλου

askhsh egefalosΑκόμη και η λίγη άσκηση  (2-3 φορές τον μήνα) βελτιώνει τη νοητική λειτουργία. Το εύρημα αυτό έρχεται από μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο «Psychological Medicine» από ερευνητές του King’s College του Λονδίνου οι οποίοι παρακολούθησαν την πορεία της υγείας 9.000 ατόμων από την ηλικία των 11 ετών.

Οι 10 καλύτερες σοκολάτες στον κόσμο!

 Οι 10 καλύτερες σοκολάτες στον κόσμο!Από την Ελβετία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ, διάσημοι ζαχαροπλάστες βάζουν τη γκουρμέ υπογραφή τους σε σοκολάτες που υπόσχονται όχι μόνο να λιώσουν στο στόμα αλλά και να αποκαλύψουν παράξενους 

Τα συγκλονιστικά λόγια της ηθοποιού που έχει τρεις μήνες ζωής: "Είμαι έτοιμη να πω αντίο"...

Το 2009 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα. Πριν από λίγες μέρες, νέες εξετάσεις αποκάλυψαν ότι έχει λεπτομηνιγγική καρκινωμάτωση, μια σπάνια πάθηση που δεν θεραπεύεται. Οι γιατροί της έχουν δώσει μόλις τρεις μήνες ζωής. Η ίδια βγαίνει δημοσίως να ...μιλήσει για το πρόβλημά της, συγκλονίζει με την περιγραφή της, το αφοπλιστικό της χαμόγελο, τη δύναμη και το κουράγιο της.

Δαίμονες, Φαντάσματα και Αιθερικά πλάσματα!!!

Οι διηγήσεις σχετικά με τα φαντάσματα έχουν γίνει πλέον της μόδας, οι ιστορίες με δαίμονες έχουν απασχολήσει πολλές από τις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, ενώ οι νεράιδες και τα στοιχειά αναφέρονται σε σχεδόν κάθε παραμύθι. Αλήθεια, τι είναι όλα αυτά τα όντα, υπάρχουν, είναι δημιούργημα της φαντασίας μας ή προϊόν της αυθυποβολής ή μήπως τελικά δεν είμαστε μόνοι μας ;

Tο θαύμα της ζωής: Δείτε την φωτο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες...
η συγκλονιστική φωτογραφία με το θαύμα της ζωής από τον γυναικολόγο Dr Άρη Τσιγκρή την οποία δημοσίευσε το childit.gr.

Το πιο επώδυνο ρεκόρ Γκίνες! Μόνο ένας άντρας μπορεί να καταλάβει τον πόνο (video)

Ο Kirby Roy κατέχει το ρεκόρ του άντρα που έχει «φάει» την πιο δυνατή κλωτσιά στα γεννητικά του όργανα.


Για την κλωτσιά επιστράτευσε έναν Αμερικανό μονομάχο ο οποίος τον χτύπησε με ταχύτητα 22mph.

Παρά το δυνατό χτύπημα που δέχτηκε ο Kirby έμεινε ατάραχος και διατήρησε την αυτοκυριαρχία του προσόν που του έχει χαρίσει η ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες. 

Tι αποκαλύπτουν τα Like που κάνεις για το προφίλ σου

Οι πολιτικές και σεξουαλικές προτιμήσεις, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, η χρήση ναρκωτικών, ακόμα και ο βαθμός νοημοσύνης ή εσωστρέφειας/ εξωστρέφειας ενός ανθρώπου, είναι δυνατό να συναχθούν από τα πράγματα και τους ανθρώπους που επιλέγει κανείς στο facebook, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

H Nasa λέει - World should prepare for visitors

Η NASA και τα ΜΜΕ εδώ και καιρό προετοιμάζουν τον κόσμο για την έλευση ευφυούς είδους στον πλανήτη, κοινώς για την πρώτη "επαφή". 
Το εάν έχει βάση αυτή η προετοιμασία ή είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού μένει να φανεί, όμως γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη προσπάθεια εξοικείωσης του πληθυσμού, με την έλευση εξωγήινων.

Δείτε το παρακάτω βίντεο 

Το μυστήριο της προιστορικής Αρκτικής

Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μιαν ολόκληρη ομάδα πολύ πρόσφατων ερευνών για την προϊστορία,κάνουν την επανεμφάνισή τους αρχαίες ιδέες, οι οποίες μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ως απλοί μύθοι. Μία από αυτές τις ιδέες αναφέρεται στην αρχέγονη θρυλική χώρα των Υπερβορείων...

Ο Άρης ήταν κάποτε φιλόξενος για τη ζωή..

Ιζηματογενή πετρώματα που σχηματίστηκαν παρουσία νερού υποδηλώνουν ότι το περιβάλλον του Άρη θα μπορούσε να είχε υποστηρίξει την εμφάνιση μικροβιακής ζωής, ανακοίνωσαν οι ερευνητές της NASA που μελετούν τα δεδομένα της αποστολής Curiosity.

Η απόλυτη κόντρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού

O Casey Stoner επέστρεψε προσωρινά στους δύο τροχούς μετά τον πρώτο του αγώνα για το πρωτάθλημα Dunlop στην Αδελαΐδα, συμμετέχοντας στο Aussie Speed Showdown του Top Gear Festival. 

VIDEO: ΚΑΣΚΑΝΤΈΡ ΑΠΌ… ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΉΤΗ

Κασκαντέρ και stint drivers υπάρχουν πολλοί.. Ικανοί, για κάτι παραπάνω, που ξεχωρίζουν υπάρχουν λιγότεροι...

 Αυτοί όμως που «δεν υπάρχουν» είναι ελάχιστοι. Σε αυτή την τελευταία, μικρή ομάδα θα μπορούσε να ήταν άξιο μέλος ο stunt driver του βίντεο. Κάνει τα πάντα και κάτι παραπάνω. Πραγματικά οι ικανότητες του σε αυτή την ειδικά τροποοιημένη μηχανή, είναι εκπληκτικές.

Ενδείξεις ότι η ασπιρίνη προλαμβάνει το μελάνωμα

melanoma aspirinhΣύμφωνα με μία νέα μελέτη που έγινε από μάδα ερευνητών στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, οι μεσήλικες γυναίκες που παίρνουν συστηματικά ασπιρίνη μπορεί να ελαττώνουν τις πιθανότητες  να εμφανίσουν μελάνωμα.  Επιπλέον, επί όσο περισσότερο καιρό παίρνουν ασπιρίνη, τόσο περισσότερο δείχνει να μειώνεται ο κίνδυνος. Το όφελος αυτό παρατηρήθηκε μόνο με την ασπιρίνη και όχι με άλλα αντιφλεγμονώδη παυσίπονα.

4 λόγοι για να κοιμάστε ..γuμνές!

Ξεχάστε πιτζάμες και ζακέτες! …

Αν είστε από αυτές, που για να κοιμηθείτε βάζετε πιτζάμες, ζακέτες και κάλτσες, τους χειμερινούς μήνες φυσικά, σας πληροφορούμε, ότι ακόμα κι αν κρυώνετε, καλύτερα να βάλετε μια κουβερτούλα ακόμη, παρά να φορτώνετε το σώμα σας με περιττά ρούχα. 

Ποιός χορεύει καλύτερα από τον κύριο με το μικροσκοπικό μαγιό; - ΒΙΝΤΕΟ

Ακομπλεξάριστος, χορευταράς, είναι οι πρώτες λέξεις που θα σας έρθουν στο μυαλό. Ο κύριος που πρωταγωνιστεί στο βιντεο δίνει τα ρέστα του χορεύοντας ή για ακρίβεια κάνοντας αεροβική επι 5 λεπτά μπροστά σε άλλους λουόμενους κάπου στην Ρωσία...

Δείτε το βιντεο!