Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ανέκδοτο: Σχολικός έρωτας!

http://www.goodkastoria.gr/- Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο;

Τι κάνει σήμερα ο "Ντίλαν" από το Μπέβερλι Χιλς;

http://www.goodkastoria.gr/Ήταν ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του Χόλιγουντ στη δεκαετία του '90. Με το μυστήριο βλέμμα του ξετρέλαινε τα κορίτσια, στην επιτυχημένη νεανική σειρά Μπέβερλι Χιλς, όπου πρωταγωνιστούσε.

Μεταμόρφωση 180 μοιρών: Δείτε την Πάολα…πριν και μετά… τις «επεμβάσεις» [φωτο]

http://www.goodkastoria.gr/Φωτογραφίες από το πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα αποδεικνύουν ότι είναι η γυναίκα «χαμαιλέων» που λατρεύει να αλλάζει στυλ στην εμφάνισή της... 
Με την βοήθεια ή όχι των πλαστικών επεμβάσεων...

50 ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση…!!

http://www.goodkastoria.gr/Για να δούμε…
μπορεί κάποιος μας να είναι τόσο έξυπνος ώστε να δώσει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που σας παρουσιάζουμε παρακάτω…

Ατάκες που απαγορεύεται να πεις σε έναν άνδρα με... μικρό μόριο!

http://www.goodkastoria.gr/Χιούμορ κάνουμε, σας προειδοποιώ! Πάνω σε αστείες έρευνες που ψάχνανε, πέσαμε πάνω σε χιουμοριστικές ατάκες που....

Η Ματθίλδη Μαγγίρα κάνει… την Πάολα!

http://www.goodkastoria.gr/Δείτε το βίντεο!!
Η Ματθίλδη Μαγγίρα, γνωστή για το χιούμορ της, τις μιμήσεις και τις μεταμφιέσεις, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου… όπου «μεταμορφώθηκε» στην Πάολα! Η ηθοποιός μιμήθηκε την εμφάνιση, την φωνή, αλλά και τις κινήσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας!
Δείτε το βίντεο και κρίνετε αν της μοιάζει ή όχι! Πάντως, το κοινό της εκπομπής, αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκαν και ξεκαρδίστηκαν από τα γέλια!

Σοκ! Σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός εγκατέλειψε την Ελλάδα και έγινε πωλήτρια βιβλιοπωλείου στο Παρίσι! [φωτο]

http://www.goodkastoria.gr/Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η κωμική μας ηθοποιός έχει φύγει για το Παρίσι, όπου ...

ΔΑΝΕΙΟ 1 ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ

goodkastoria.grΤο θέμα φέρνει στην επιφάνεια σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών- το δάνειο δόθηκε επί υπουργείας Ευ. Βενιζέλου στο υπ. Οικονομικών. Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ.

Αχιλλέας Καλλάκης: Παραμύθι με όνομα

www.goodkastoria.grΆδοξα δείχνει να τελειώνει τελικά, η «επιχειρηματική σταδιοδρομία» του συμπατριώτη μας Αχιλλέα Καλλάκη, 43 ετών, καθώς και του επίσης 43 ετών, στενού φίλου και συνεργάτη του, Αλεξάντερ Ουίλλιαμς.

Απίστευτος άντρας κόβει σφαίρα που κινείται από όπλο με το σπαθί του (video)

http://www.goodkastoria.gr/Η σφαίρα είναι πλαστική,αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία

Τα 10 ακριβότερα ρολόγια στον κόσμο!

goodkastoria.gr - Τα 10 ακριβότερα ρολόγια στον κόσμο!Τα ρολόγια έχουν γίνει σύμβολο της μόδας αλλά και του στυλ για όλους, πέρα από τη χρηστική σημασία τους. Με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, με ιδιαίτερο χειροποίητο design αλλά και με επώνυμες πινελιές, δεν είναι λίγα αυτά που ξεχωρίζουν ανά τον κόσμο όχι απλώς σαν κοσμήματα αλλά σαν 

Ο πόνος του αστακού στην κατσαρόλα

goodkastoria.gr -Ο πόνος του αστακού στην κατσαρόλαΓια πολύ καιρό οι ζωολόγοι πίστευαν ότι τα καρκινοειδή -καβούρια, αστακοί, γαρίδες- έχουν υπερβολικά απλό νευρικό σύστημα για να μπορούν να νιώσουν πόνο. Τα τελευταία χρόνια όμως συσσωρεύονται ενδείξεις για το αντίθετο, και μια νέα μελέτη δίνει την πειστικότερη μέχρι σήμερα απάντηση.

Tippi: Ένας θηλυκός… Μόγλης!

www.goodkastoria.gr - Tippi: Ένας θηλυκός... Μόγλης!Η Tippi Degré γεννήθηκε στην Αφρική από Γάλλους γονείς που εργάζονται εκεί ως φωτογράφοι της άγριας ζωής. Πέρασε μια ασυνήθιστη παιδική ηλικία, 

Πες μου ποτε γεννηθηκες να σου πω το επαγγελμα σου!

http://www.goodkastoria.gr/Αν έχετε γεννηθεί Ιανουάριο έχετε αυξημένες πιθανότητες να γίνετε γιατρός, αλλά αν έχετε γεννηθεί Δεκέμβριο, μάλλον προς Οδοντιατρική 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Ποιου μυστήριου πλάσματος ανακαλύφθηκε η φωλιά;;; Τί βρέθηκε μέσα σε αυτή;;;

http://www.goodkastoria.gr/Μια περίεργη φωλιά στην Αριζόνα των ΗΠΑ εκτιμάται ότι είναι η κατοικία του Bigfoot (Μεγαλοπόδαρος), του μυθικού πλάσματος.

Δείτε τι γράφει ένας Έλληνας στην ταμειακή του μηχανή...

http://www.goodkastoria.gr/Μία πρωτότυπη πινακίδα για το νέο μέτρο της υποχρεωτικής έκδοσης αποδείξεων σκέφτηκε ένας ευρηματικός καταστηματάρχης, την οποία ανάρτησε στην ταμειακή του μηχανή.

Έχουν μπαζώσει βασιλικό τάφο από το 2002, που ανατρέπει την ιστορία!!! Βίντεο!!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από ανασκαφές στην αρχαία Πελλάνα βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας μέσα από το notospress.gr. Ισως τελικά να έλυνε το «γρίφο» από πού... 

Τρεις άνθρωποι που βγάζουν δάκρυα απο αίμα

http://www.goodkastoria.gr/H Haemolacria είναι μια φυσική κατάσταση κατά την οποία οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτήν, βγάζουν δάκρυα από αίμα. 

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΙΕΝΑ (22:00)

http://www.goodkastoria.gr/Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Euroleague Ολυμπιακός - Σιένα (22:00, ΕΤ1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Οι 10 μεγαλύτερες τρύπες που υπάρχουν στην γή!!

http://www.goodkastoria.gr/Πολλοί πιστεύουν ότι οι μεγάλες τρύπες στον πλανήτη είναι είσοδοι για τον κάτω κόσμο…μερικές φορές όμως οι άνθρωποι επεμβαίνουν για να δημιουργήσουν κέρδος,όπως ορυχεία διαμαντίων, αλλά παρόλα αυτά κάποιες από αυτές είναι ανεξήγητες!!

Μαγευτικές φωτογραφίες… από τον πλανήτη που ζεις! [pics]

www.goodkastoria.grΑς γυρίσουμε  για λίγο το βλέμμα μας στην καθημερινή ζωή του υπόλοιπου πλανήτη και να μοιραστούμε εικόνες από το Νεπάλ, τη Βενεζουέλα, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κολομβία και μερικούς άλλους προορισμούς από όλο τον κόσμο.

Κόβει το μυαλό των διαφημιστών

http://www.goodkastoria.gr/Καμπάνιες που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους 

Τα 10 ακριβότερα και πιο σπάνια αυτοκίνητα του κόσμου [εικόνες]

http://www.goodkastoria.gr/Έχουν στην πλάτη τους πολύ παραπάνω από μια δεκαετία, είναι πάνω από 2.000 κυβικά κι αν κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα δεν θα πλήρωναν φόρο πολυτελείας κι ας είναι η κατοχή τους η ύψιστη πολυτέλεια, μιας και και κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ.

Πως ήταν η τέλεια γυναίκα το 1912;

http://www.goodkastoria.gr/Τον Δεκέμβριο του 1912 η 24χρονη Elsie Scheel παρουσιάστηκε ως η
ιδανική γυναίκα. Την είχαν επιλέξει περίπου τετρακόσιοι φοιτητές του
Πανεπιστήμιου Cornell της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

"Βράδυ": Το σεξ για πρώτη φορά της Κατερίνας Καινούργιου και η γυναίκα μέσα στον Στέλιο Ρόκκο

Για τον Ρέμο που δεν παντρεύεται τις γυναίκες του, αλλά και για τις δικές του μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος στον Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε τον πρώτο της έρωτα και την πρώτη φορά που έκανε σεξ.

Αποκλειστικό: Άγριος «πλακωμός» Πρωτόπαπα-Σόμμερ!

Δυο ωραίοι άνδρες, γυμνασμένοι και με αγάπη στο ίδιο άθλημα θα βρεθούν αντιμέτωποι! 

Χωρίς τέλη κυκλοφορίας πάνω από 30.000 ιδιοκτήτες οχημάτων

Περισσότερους από 30 χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων εντόπισε η γενική γραμματεία Πληροφοριακών συστημάτων που δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας. Ο αριθμός πάντως είναι μικρότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που άγγιζαν τις 100 χιλιάδες.