Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ιστορική πτήση έκανε το πρώτο ηλιακό αεροπλάνο VIDEO

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επαναστατική πτήση πάνω από το Σαν Φρανσίσκο, του πρώτου αεροσκάφους που κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια. 

Καθαρίζοντας ένα καρπούζι σε λίγα δευτερόλεπτα!


Με εντυπωσιακή ταχύτητα και ακρίβεια ο πρωταγωνιστής του βίντεο καθαρίζει ένα ολόκληρο καρπούζι μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Οι 13 πιο γνωστές κατάρες του κόσμου

Οι 13 πιο γνωστές κατάρες...

Τα φυτά στη μυθολογία και στην αρχαία ελληνική ιστορία - Το 1ο "βιολογικό όπλο των Ελλήνων"

Ελλέβορος ο κυκλόφυλλος-Helleboros cyclophyllos  
Ομιλητής: Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Τομέας Βιολογίας Φυτών.

13 σίγουρες ενδείξεις ότι θα ζήσεις περισσότερο!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIF57qH8C-dfFj2fQSvWYlDiSGoih-fz1kP26kVi_gAt4dCV4UWiXovyt43bTEVQ2FGEbk8a80-rZGcL35pZMHmU6NVUW0eSCHAN3CWnk3pEJwHx14aup5ACz2jrrWNTHrb_kXipzQnkY/s320/longevity-1.jpgΣτον  20ό αιώνα, το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε κατά 30 χρόνια…
- η μεγαλύτερη  αύξηση στα 5.000 της ανθρώπινης ιστορίας. Επίσης, οι «αιωνόβιοι» -οι  άνθρωποι δηλαδή... 

Εσύ ξέρεις ποια είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα ;

Αν σας ρωτήσω ποια είναι τα ανθρώπινα δικαιώματά σας θα μπορέσετε να απαντήσετε ; 
Τα γνωρίζετε ; 
Είναι 30 εν συντομία και θα τα διαβάσετε παρακάτω…
Η διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα εν συντομία : 

Οι απόρθητοι πύργοι του Χίτλερ!!! (video)

Το Βερολίνο είχε περικυκλωθεί πλήρως από το σοβιετικό στρατό στις 24 Απριλίου 1945 και οι 85.000 υπερασπιστές του προσπαθούσαν να επιβιώσουν από τη λαίλαπα φωτιάς και σιδήρου που εξαπέλυαν 40.000 σοβιετικά κανόνια πάνω στην κατεστραμμένη πόλη.

10 παραμυθένια νησάκια στον κόσμο!

b 10 παραμυθένια νησιά στο σύγχρονο κόσμο!Το σκηνικό, μαγικό και το τοπίο θαυμαστό! Συνήθως πρόκειται για μικρά νησιά που καλύπτονται από πλούσια βλάστηση και δεσπόζουν στο κέντρο μιας λίμνης ή μιας θάλασσας, κοντά στην ξηρά, ενώ ανάμεσα στα δέντρα ξεπροβάλλει μια κατοικία, σαν άλλο κάστρο που περιμένει την έλευση του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας, της νεράιδας και του ξωτικού… Γιατί όταν λέμε «τόπος παραμυθένιος» δεν είναι υπερβολή, ειδικά στη θέα των νησιών αυτών.

Η διατροφή στην αρχαία Ελλάδα σύμφωνα με τον Πυθαγόρα - Ποιες τροφές έτρωγαν

Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής 
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη». 

Το πείραμα που έλυσε το πρόβλημα της φτώχειας!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/78/Poor-in-bogota.jpgΦανταστείτε μία πόλη στης οποίας τους κατοίκους η κυβέρνηση θα πρόσφερε σταθερό εισόδημα διαβίωσης, ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν και τι έκαναν. Αυτό ακριβώς συνέβη πειραματικά, για μία χρονική περίοδο 4 ετών κατά τη δεκαετία του 1970, στον Καναδά, όταν κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση αποφάσισαν να διασφαλίσουν ένα εγγυημένο μίνιμουμ εισόδημα στις φτωχότερες οικογένειες της πόλης Ντοφίν της Μανιτόμπα.

Εκπληκτικό βίντεο: Ο σκύλος που κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού!

Δείτε τις αμέτρητες ικανότητές του!

Θαυμάστε... τη σκόνη ενός καλλιτέχνη του δρόμου!

Ο Scott Dale μετά από πολλά χρόνια εξάσκησης  έχει καταφέρει να κάνει «αριστουργήματα» στα σκονισμένα παρμπρίζ των αυτοκινήτων! Η σκόνη γίνεται ο καμβάς του και το πορτρέτα των Τζοκόντα, Αϊνστάιν και άλλων διάσημων… 

Τα άγνωστα ιατρικά πειράματα της C.I.A - Ντοκιμαντέρ

Στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει την εξάπλωση του κομουνισμού.

Απίστευτος γυναικοκαυγάς...Την έγδuσε στη μέση του δρόμου! - Βίντεο

Και όμως συνέβη....
Το περιστατικό αυτό συνέβη έξω από ένα εμπορικό κέντρο της Cinecitta, όταν δύο γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν και να σπρώχνουν η μια την άλλη.

Το αληθινό νόημα ενός μύθου...

Αξίζει να το διαβάσετε!