Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ- ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ …

Η διαδοχή των γραμμάτων στό ελληνικό αλφάβητο ,στην πλήρη εκφώνηση τους [ άλφα ,βήτα ,γαμα κλπ ] ,δεν είναι καθόλου τυχαία ,αλλά πίσω από αυτήν υπάρχει μια πλήρης γραμματική ,συντακτική, και νοηματική συνέχεια ,ανωτέρας συλλήψεως .

Η NASA ανακοινώνει πως οι αστρικές πύλες είναι πραγματικές

Αστροπύλες, μαγνητικές πύλες, χρονοδίνες: συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας έχουν 

ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 15 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Είπανε για την Ελλάδα και τους Έλληνες:

Ερευνα: Οι άνθρωποι χωρίς «θρησκεία» τρίτη δύναμη στον κόσμο

Οι άνθρωποι χωρίς θρησκευτικές πεποιθήσεις αποτελούν την τρίτη μεγαλύτερη παγκόσμια ομάδα σε μια νέα μελέτη σχετικά με το μέγεθος των θρησκειών του κόσμου μετά τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους και λίγο πριν από τους Ινδουιστές.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος!

perierga.gr - Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος!Από τους καταρράχτες «Angel Falls» στην Βενεζουέλα και την κορυφή του Έβερεστ, μέχρι και στο διάστημα ακόμα, η τρέλα δε γνωρίζει 

Συνταγή: Φτιάξε μόνος σου την τέλεια οδοντόκρεμα

Τι περιέχεται αλήθεια σε μια οδοντόκρεμα;

Πώς να πιούμε το ποτό μας για να μην μας πειράξει

Πώς να πιούμε το ποτό μας για να μην μας πειράξει

Έξι χρήσιμες συμβουλές

Το ιδανικό είναι να πίνουμε το ποτό μας σκέτο, χωρίς αναψυκτικό. 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΝΤΡΑ! Mercedes-Benz SLS AMG Vs Ferrari 458 Italia (ωιδεο)

Η Mercedes-Benz SLS AMG ανήκει στην ίδια κατηγορία με τη Ferrari 458 Italia, επομένως οι κόντρες μεταξύ τους είναι φυσιολογικές οι κόντρες μεταξύ των δύο SuperCars…

Πώς να κόψετε σωστά μια πίτσα!

Πώς θα κόψετε μία πίτσα ανάλογα με την περίσταση πάντα; Πώς θα είναι κομμένα τα κομμάτια αν πρόκειται να την φάτε με λίγους φίλους, 

Παντελής Παντελίδης: "Ό,τι συναισθήματα έχω τα εκδηλώνω. Δεν ντρέπομαι να το κάνω"

Ο Παντελής Παντελίδης υποκλίνεται στον έρωτα και τη δουλειά του, δηλώνει πιστός στις σχέσης του, ενώ παραδέχεται πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην προσωπικότητα του μετά την ξαφνική του επιτυχία.

Έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου views το Gangnam Style



O Κορεάτης Psy μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο άνθρωπος πίσω (και μπροστά) από το βίντεο με τα περισσότερα views στην ιστορία του Youtube. Το 1 δισεκατομμύριο views είναι πια ιστορία.

Ποτάμια διασχίζουν την ηφαιστειακή τέφρα!

perierga.gr - Ποτάμια διασχίζουν την ηφαιστειακή τέφρα!Με μια πρώτη ματιά δεν μπορείς εύκολα να αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται. Ίσως αυτό που βλέπεις να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής ενός εκκεντρικού τοπιογράφου καλλιτέχνη.

ΣΟΚ:ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Η μελέτη των Α.Τ.Ι.Α. «γεννήθηκε» επίσημα το 1947, αλλά χρειάστηκαν ακόμη δέκα χρόνια για να διατυπωθεί η υπόθεση ότι η ανθρωπότητα δέχτηκε εξωγήινες επισκέψεις κατά την αρχαιότητα.

Δεκέμβριο οι περισσότερες «συλλήψεις» παιδιών!

perierga.gr - Γιατί οι περισσότερες "συλλήψεις" παιδιών γίνονται το Δεκέμβριο;Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί, βάσει μελετών, παρατηρείται αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα τον τελευταίο μήνα του έτους;

Χριστουγεννιάτικα δώρα… ακτινογραφούνται!

perierga.gr - Χριστουγεννιάτικα δώρα... ακτινογραφούνται!O Hugh Turvey κάνει το όνειρο κάθε παιδιού πραγματικότητα (και όχι μόνο παιδιού!)… Ποιο είναι αυτό; Μα να γνωρίζει εκ των προτέρων τι υπάρχει μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό κουτί με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό κάτω από το δέντρο!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.

Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε γράψει (πρώτοι) για την δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. "The Vault" . Οι πληροφορίες αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα.. 

Οι 10 πιο έξυπνες τηλεοπτικές διαφημίσεις του 2012

Οι 10 διαφημίσεις που θα δείτε στην συνέχεια είναι η απόδειξη ότι οι διαφημιστές κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή σας.
Οι αγαπημένες μας για την χρονιά που μας αφήνει σιγά σιγά περιλαμβάνουν διασημότητες, άτακτα σκυλιά αλλά και τα.. τρία γουρουνάκια! Απολαύστε τις..

Τρία προφυλακτικά παρακαλώ!!!


Αστεία βίντεο - 3 προφυλακτικά παρακαλώ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...

To μυστικό ραντεβού και τα καυτά φιλιά της Ελένης με τον Λάτσιο ενώ ο Ματέο είναι φαντάρος!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες του ακριβού εστιατορίου της Κηφισιάς με το θέαμα που ξετυλίγονταν μπροστά στα μάτια τους.

Οι τηλεοπτικές εκπλήξεις της Τατιάνας Στεφανίδου!

Οι τηλεοπτικές εκπλήξεις της Τατιάνας Στεφανίδου!Μπορεί τις γιορτές να βρίσκεται μαζί με την οικογένεια της αλλά η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ήδη ετοιμάσει εκπλήξεις για τους τηλεθεατές της.