Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Το απίστευτο φυσικό φαινόμενο που συνέβη στο Γκραν Κάνυον σάστισε τις ΗΠΑ! (βίντεο)

diaforetiko.gr : article 2516098 19BBF17000000578 839 964x640 600x398 Το απίστευτο φυσικό φαινόμενο που συνέβη στο Γκραν Κάνυον σάστισε τις ΗΠΑ! (βίντεο)Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο το οποίο έγινε κάτι… παραπάνω από ορατό στο μεγαλύτερο φαράγγι του κόσμου, το Γκραν Κάνυον, σάστισε τους επιστήμονες και τους παρευρισκόμενους τουρίστες, με τις εντυπωσιακές διαστάσεις του.
Το φαινόμενο είναι γνωστό ως «αντιστροφή θερμοκρασίας» και συμβαίνει κάθε δέκα χρόνια.

Αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο σκοτώθηκε ο Paul Walker!

Ο οδηγός του μοιοραίου αυτοκινήτου ήταν στενός φίλος του ηθοποιού που ο θάνατός του συγκλόνισε το Hollywood!   Ο Roger Rodas, όπως λεγόταν ο οδηγός ήταν του ηθοποιού. Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δεν κατάφερε να ελέγξει το όχημα στο οποίο βρίσκονταν και οι δύο και έτσι  έπεσε σε μία κολώνα και  που στοίχισε τη ζωή και των δύο.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Η Ταινία «Fast&Furious 6», προμήνυε το θάνατο του Paul Walker!

f11.jpgΟ Paul Walker, ο πρωταγωνιστής του «Fast&Furious», έχασε τη ζωή του, από τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τα γρήγορα αυτοκίνητα. Η πρώτη τραγική ειρωνία στην όλη υπόθεση.

Πώς να εξοικονομήσεις ενέργεια από τη χρήση του smartphone ή του tablet σου!

Σε μία γεμάτη καθημερινότητα, το να έχεις φορτισμένο το κινητό είναι σημαντικό. Έμείς σου έχουμε τρόπους για να κρατήσεις ζωντανή την μπαταρία σου!

Αυτά είναι μερικά από τα μικρά "κόλπα" που μπορείς να κάνεις τόσο στο smartphone, όσο και στο tablet:

Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!

diaforetiko.gr : den tha pisteuete pws prokeitai gia zwgrafies me molyvi 05 600x394 Δεν θα πιστεύετε πως πρόκειται για ζωγραφιές με μολύβι και όχι για φωτογραφίες!Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Paul Cadden δημιουργεί πραγματικά απίθανα έργα που θα σας εντυπωσιάσουν! Η συλλογή του από ζωγραφιές με απλό μολύβι μοιάζουν με αληθινές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, σε βαθμό που ορισμένες από αυτές χρειάζονται μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες για να καταλάβεις πως πρόκειται για σκίτσα στο χαρτί.

Είχαν παρελθόν, ας τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν και μέλλον!!! (βίντεο)

diaforetiko.gr : eixan parelthon as tous voithisoume na apoktisoun mellon 02 600x449 Είχαν παρελθόν, ας τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν και μέλλον!!! (βίντεο)Το «Είχαν παρελθόν, ας τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν και μέλλον», είναι μια νέα καμπάνια του Ιδρύματος Abbé Pierre, η οποία μας δείχνει το παρελθόν ορισμένων αστέγων μέσα από το φωτογραφικό μοντάζ που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν τους…
Πρόκειται για δυνατές εικόνες που έχουν ως στόχο να ευαισθητοποιήσουν το κοινό υπέρ 140.000 ανθρώπων που ζουν στους δρόμους της Γαλλίας.