Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Με μεγάλωσαν πίθηκοι στη ζούγκλα…»!

perierga.gr - "Με μεγάλωσαν πίθηκοι στη ζούγκλα..."!Η Marina Chapman γεννήθηκε το 1950 στο Γιορκσάιρ και στην ηλικία των 5 ετών απήχθη, για να εγκαταλειφθεί λίγο αργότερα από τους 

Δείτε πως ήταν γνωστά top-models πριν γίνουν διάσημες!

Πώς ξεκίνησαν αλήθεια μερικές από τις πιο γνωστές κυρίες της μόδας; ...

Έφτιαξε πιστό αντίγραφο του εαυτού του από ξύλο!

perierga.gr - Ο άγνωστος γλύπτης που έφτιαξε το πιστό αντίγραφό του από ξύλο!Ο Hananuma Μasakichi γεννήθηκε στις αρχές του 1880 στην Ιαπωνία και υπήρξε ιδιοφυής γλύπτης της εποχής του, ο οποίος κατάφερε να φτιάξει ένα πιστό αντίγραφό του εξ ολοκλήρου από ξύλο, το οποίο ήταν 100% ίδιο με το 

Γυναίκες πριν και μετά την περίοδο..!

Μια πονεμένη ιστορία με χιουμοριστική προσέγγιση! ...

Δεκαεπτά δευτερόλεπτα από τον νέο «Iron Man 3»

Δεκαεπτά δευτερόλεπτα από τον νέο «Iron Man 3»

Δείτε το teaser trailer

Οι Marvel Studios και Disney δεν αστειεύονταν όταν κυκλοφόρησαν ένα νέο teaser trailer για την ταινία «Iron Man 3» χθες το απόγευμα. Μέσα σε 17 δευτερόλεπτα το υλικό είναι αρκετό για να ανοίξει την όρεξη όσων μετρούν τις ημέρες μέχρι την επιστροφή του Robert Downey Jr. ως Tony Stark.

Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!

perierga.gr - Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!Ο Andy Rudak είναι φωτογράφος που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ο οποίος έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τη διαφήμιση. Πρόσφατα ξεκινήσε τη δημιουργία μιας προσωπικής συλλογής, δημιουργώντας μια σειρά από αστικές γειτονιές από γνωστές πόλεις του κόσμου, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από χάρτινα κουτιά.

Eτοιμάζονται για το... τέλος του κόσμου! Σπίτια σωλήνες στα 6 μέτρα κάτω από τη γη [photos]

Μία επιχείρηση με είδη επιβίωσης που εδρεύει στη Florida κατασκευάζει... καταφύγια αξίας 60.000 δολαρίων, τα οποία, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα αξιοποιηθούν όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Fairy Pools: Μια βουτιά στον… παράδεισο!

perierga.gr - Fairy Pools: Μια βουτιά στον... παράδεισο!Ανάμεσα στους τεράστιους ορεινούς όγκους Cuillin στο Isle of Skye της Σκωτίας υπάρχει ένας μικρός υδάτινος «παράδεισος» που αποτελείται από πολλές γαλαζοπράσινες φυσικές «πισίνες», γνωστές με την ονομασία Fairy Pools.

10 πράγματα κόβουν χρόνια από την ζωή σας!

Σας παρουσιάζουμε μια λίστα 10 πραγμάτων που έχει αποδειχθεί πως κόβουν χρόνια από την ζωή μας. Δείτε τι μπορεί να σας «σκοτώνει» σιγά σιγά και ενδεχομένως δεν το γνωρίζατε...

Πεταλούδα με φτερά… σκέτο δηλητήριο!

perierga.gr - Η άγνωστη πεταλούδα με τα δηλητηριώδη φτερά!Η πεταλούδα «The Great Orange Tip» (Hebomoia glaucippe) ανήκει στην οικογένεια Pieridae, κοινή για τις κίτρινες και λευκές πεταλούδες. Απαντάται σε τροπικά δάση της Ασίας και είναι ευρέως γνωστή για τα εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια που έχει στις άκρες των φτερών της.

Ποια είναι τα μυστικά ενός καλού γάμου;

happy-marriage

Πως επιλέξατε τον σύντροφό σας; Ήταν η εμφάνισή του, η ζεστασιά, ο ενθουσιασμός ή η δοτικότητά του; Ήταν τα πτυχία του ή η οικονομικοκοινωνική του κατάσταση;




50 χρόνια "ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"



Τα "ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" για περισσότερο από 50 χρόνια διατηρούν την υψηλή ποιότητα στη ζαχαροπλαστική τέχνη χρησιμοποιώντας μόνο τοπικά, αγνά και ολόφρεσκα υλικά.

Δείτε τι προσέχουν οι γυναίκες στο φίλο της φίλης τους!

Μην αμφιβάλλεις ότι οι κολλητές της θα σε ξεψαχνίσουν!

Να και τα 10 πράγματα που θα τσεκάρουν.
Είναι γνωστό ότι το να γνωρίσεις τις φίλες της και να σε συμπαθήσουν είναι δυσκολότερο από το πιο απαιτητικό interview του κόσμου.

Δυο νέες Windows 8 συσκευές θα κυκλοφορήσει η LG

Δυο νέες Windows 8 συσκευές θα κυκλοφορήσει η LG

Νέο υβριδικό laptop/tablet και έναν υπολογιστή παρουσίασε η εταιρεία

Λίγες ημέρες απομένουν για την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 και ήδη οι περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες σιγά-σιγά αποκαλύπτουν τις προτάσεις τους. 

Aπίστευτο βίντεο ! Κατσαρίδα έκοβε βόλτες Live στο σακάκι ρεπόρτερ του NBC

Για όλα τα ενδεχόμενα πρεπει να είναι ένας παρουσιαστής ή ένας ρεπόρτερ που βγαίνει «ζωντανά» στον αέρα. 

Τι γίνεται κάθε 60 δευτερόλεπτα στο χώρο της τεχνολογίας;










Γράφημα με εντυπωσιακά στατιστικά δεδομένα

Η Apple πούλησε 925 iPhone 4S κάθε λεπτό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του ντεμπούτου της συσκευής, και πωλεί 81 iPads κάθε 60 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Η Research In Motion διαθέτει 103 τηλέφωνα BlackBerry, η Amazon, 18 ταμπλέτες Kindle Fire και η Microsoft 11 κονσόλες Xbox 360 κάθε λεπτό...

Buzesku - εκατομμυριούχοι Ρομά

Στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας είναι μία από τις πλουσιότερες πόλεις στον κόσμο - το Buzesku πόλη των τσιγγάνων. Υπάρχουν περίπου 800 σπίτια, το καθένα αξίας μεταξύ 2 έως 30 εκατομμύρια δολάρια.

Θέλετε γαλάζια μάτια; Δείτε πως θα τα αποκτήσετε!

Δεν θα χρειαζόμαστε πλέον έγχρωμους φακούς επαφής...

Οι 10 πόλεις με τις πιο όμορφες γυναίκες!

Μετά απο έρευνα στις απόψεις των ταξιδιωτών ανα τον κόσμο, καθώς και της κοινότητας..

Γέφυρα-τραμπολίνο στο Σηκουάνα!

perierga.gr - Γέφυρα-τραμπολίνο στο Σηκουάνα!Υπάρχουν πολλές γέφυρες που διευκολύνουν τη διάβαση πεζών και αυτοκινήτων από τη μία πλευρά του Σηκουάνα στην άλλη στο Παρίσι, όμως η πρωτότυπη ιδέα του αρχιτεκτονικού γραφείου AZC Studio έχει ένα όνομα: Trampoline Bridge και υπόσχεται πολλές δόσεις διασκέδασης!

Νέα εποχή για τη μεταμόσχευση σε νεφροπαθείς

Μια ομάδα ερευνητών του ιταλικού Ινστιτούτου Φαρμακολογικής Έρευνας «Μάριο Νέγκρι», με επικεφαλής τον Ελληνοκύπριο βιολόγο Χριστόδουλο Ξυναρή, έκανε ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία νεφρών από την καλλιέργεια εργαστηριακών ιστών.

Μια απρόσμενη έκπληξη στον… καφέ!

perierga.gr - Μια απρόσμενη έκπληξη στον... καφέ!Μια ομάδα σχεδιαστών από το Μπρούκλιν παρουσίασε πρόσφατα μια ιδιαίτερη συλλογή κεραμικών, μεταξύ των οποίων τα φλιτζάνια του καφέ κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού, εξαιτίας του… απρόσμενου design.

Πετρέλαιο από τον… αέρα!

Perierga.gr - Πετρέλαιο από τον... αέρα!Πετρέλαιο από αέρα και νερό; Ακούγεται απίστευτο, αυτό όμως ανακοίνωσε ότι πέτυχε μια βρετανική εταιρεία με την εύγλωττη επωνυμία Air Fuel Synthesis. Αν η τεχνική που ανέπτυξε όντως λειτουργήσει και σε μεγάλη κλίμακα, δεν υπόσχεται μόνο να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη αλλά και να τον απαλλάξει από τον εφιάλτη του διοξειδίου του άνθρακα.

Ερωτηματολόγιο μεταπτυχιακής εργασίας για τους παράγοντες που επηρεάζουν την πορεία μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης

Αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο και κυρίως τα sites δημοπρασιών και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λέπτα:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dG5zLVBfRVVLUmJIemlacTh2NUdxNFE6MQ

Η "τρέλα δεν πάει στα βουνά"... σπέρμα διάσημων προσφέρει site στην Αγγλία(Video)

Χτυπά το βιολογικό σας ρολόι, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα τον ιδανικό που θα γίνει ο πατέρας των παιδιών σας; Στη Βρετανία μόλις ξεκίνησε να λειτουργεί ένα site που σας προσφέρει μόλις με 15.000 λίρες το...σπέρμα ενός celebrity.

Τι είδους «στελθ» είναι το DDG 1000 των ΗΠΑ;!!!

Το πολλά υποσχόμενο αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθυνομένων βλημάτων γνωστό με την κωδική ονομασία «DDG 1000»