Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Θερίζει» η κατάθλιψη παγκοσμίως

«Θερίζει» η κατάθλιψη παγκοσμίως

Πάνω από 350 εκατ. οι πάσχοντες

Περισσότερα από 350 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν από κατάθλιψη ή από μια διανοητική διαταραχή, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Υγείας.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Κάνετε υπομονή!

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/11/paisios-profiteies5694_400-285x225.jpgΌταν ο άνθρωπος προσεύχεται με πίστη, υποχρεώνει τον Θεό κατά κάποιο τρόπο για την πίστη του αυτή να του εκπληρώσει το αίτημά του» ; έλεγε ο γέροντας Παϊσιος.

Διαβάσετε όλο το απόσπασμα....
από το βιβλίο του:

Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!

perierga.gr - Το πρώτο αυτοματοποιημένο εστιατόριο στον κόσμο!Περιμένετε με τις ώρες το σερβιτόρο για να παραγγείλετε; Το φαγητό έρχεται κρύο στο τραπέζι μετά από αρκετή ώρα; Ο σερβιτόρος είναι αγενής και αγέλαστος; Ξεχάστε τα όλα αυτά, καθώς ένα καινοτόμο εστιατόριο στη Γερμανία βάζει τέλος στην ταλαιπωρία σας!

Το μυστικό σχέδιο «Gertrude» για τον διαμελισμό της Τουρκίας

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς 

Για τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο με τα 40 εκατομμύρια θύματα η Ιστορία έχει ήδη γράψει πολλά. Η έρευνα όμως για αλήθεια δεν σταματάει ποτέ καθώς ...
νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Έτσι μέσα από την έρευνα ήρθε στο φως άλλη μια ξεχασμένη ιστορία του πολέμου. Ένα μυστικό σχέδιο των Γερμανών, με την κωδική ονομασία «Gertrude».

Googleplex...ο παράδεισος κάθε εργαζόμενου!!! (pics)

Το Googleplex, τα κεντρικά γραφεία της Google, βρίσκονται στην Σάντα Κλάρα των Η.Π.Α.Εκεί στεγάζονται 4 κτήρια και πολλές εγκαταστάσεις, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν πέραν της δουλειάς, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.Έχουν πισίνες, καφετέριες, εστιατόρια, ακόμη και κομμωτήριο όπως θα δείτε παρακάτω!!! Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!!!

Το πιο φρέσκο παγωτό γίνεται… με υγρό άζωτο!

perierga.gr - Σούπερ cool παγωτό με υγρό άζωτο!Το κατάστημα «Laboratorists Chin Chin» στο Camden Town της Βρετανίας δεν είναι μια συνηθισμένη τζελατερία αλλά ένα… εργαστήριο τρελών επιστημόνων που παρασκευάζουν μοναδικές γεύσεις παγωτού χρησιμοποιώντας… υγρό άζωτο!

Αντικείμενο που διαπιστώθηκε ότι η ηλικία του είναι 500.000 χρόνων!!!

Φεβρουαρίου του 1961 στην Olancha της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ η Βιρτζίνια Maxey και ο Mike Mikesell έψαχναν ορυκτά για το κατάστημα που διατηρούσαν πουλώντας δώρα και ...
πολύτιμους λίθους. Ψάχνανε σε ένα λόφο 6 μίλια περίπου βορειοανατολικά της Olancha.

Τα δέκα πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!

Πραγματικά δεν μπορεί να παέι το μυαλό σας στα περισσότερα από τα αντικείμενα που έχουν πεταχτεί μέσα στο γήπεδο...

Τα 5 κοκτέιλ που όλοι πρέπει να ξέρουν!

Όχι μόνο να πίνουν, αλλά και να φτιάχνουν!

Αυτός που ξέρει να ετοιμάζει καλά κοκτέιλ είναι -δικαίως- η ψυχή του πάρτι. Γιατί να μην είσαι εσύ δηλαδή;

Χταπόδι… σκέτο δηλητήριο!

perierga.gr - Χταπόδι... σκέτο δηλητήριο!Αν και η εντυπωσιακή εμφάνισή του παραπλανά, καθώς οι μπλε δακτύλιοι στο σώμα του προσελκύουν τα «θύματά» του, το Blue-Ringed Octopus της οικογένειας των Hapalochlaena αποτελεί ένα από τα πιο επικίνδυνα θαλάσσια είδη στον κόσμο.

Φθινοπωρινές προτάσεις για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Η θερμοκρασία σιγά σιγά θα άρχισε να πέφτει και τα..
καλοκαιρινά μας ρούχα θα δίνουν τη θέση τους στα φθινοπωρινά, όπως ακριβώς κάνει και η μόδα.

Δείτε ... 2 βιντεάκια με καθημερινές, αλλά και βραδινές εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

18 παράξενες λίμνες στην καρδιά της ερήμου!

perierga.gr - 18 παράξενες λίμνες στην καρδιά της ερήμου!Οι Ounianga Lakes είναι ένα σύμπλεγμα 18 λιμνών που βρίσκονται στην καρδιά της ερήμου Σαχάρας, σε μια εξαιρετικά άνυδρη περιοχή στο βόρειο Τσαντ, όπου οι μέσες ετήσιες βροχοπτώσεις είναι όχι περισσότερο από 2 mm.

Το πρώτο μετρό για ποδήλατα στη Μόσχα

Perierga.gr - Το πρώτο μετρό για ποδήλατα στη ΜόσχαΕνα πρωτότυπο δίκτυο μετρό πρόκειται να κατασκευάσουν οι δημοτικές Αρχές της Μόσχας για την αντιμετώπιση του μποτιλιαρίσματος που αντιμετωπίζει η ρωσική πρωτεύουσα.

26χρονος έδωσε 77.000 ευρώ για να μοιάσει στην Britney Spears - Δείτε πως έγινε


H Kara Hays ήταν 


αποφασισμένη να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα προκειμένου

ΦΩΤΟ: Οι λεπτομέρειες της υποδοχής Μέρκελ που «ενόχλησαν» τους στρατιωτικούς!

Τα έμπειρα μάτια στρατηγών,ναυάρχων και πτεράρχων «ακτινογράφησαν» τη τελετή υποδοχής της Άνγκελα Μέρκελ και «μεταδίδουν» τις ενστάσεις τους στο Onalert.

Απίστευτο! Πωλούνται άντρες σε τιμές λογικές!

Μεγάλη ιδέα είχε ένα.. 
γαλλικό online γραφείο γνωριμιών το «AdopteUnMec. Com» (Υιοθετείστε έναν άντρα), για να κάνει γνωστό το όνομά του και να προωθήσει τις εργασίες του.

Τα πιο ανθυγιεινά φαγητά του κόσμου! (pics)

Ετοιμαστείτε να χωνέψετε τα πιο παχυντικά φαγητά που έχουν περάσει ποτέ από το ανθρώπινο στομάχι.. 

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!

Χαμένες στα «γρανάζια» της βιομηχανίας της μόδας και της ομορφιά και με «λάβαρο» την..

Φάρμακο προλαμβάνει βλάβες λόγω εγκεφαλικού

Ένα πειραματικό φάρμακο που ονομάζεται ΝΑ-1 προλαμβάνει τις βλάβες του εγκεφαλικού επεισοδίου. Το φάρμακο δοκιμάζεται από γιατρούς στις ΗΠΑ και στον Καναδά. 

Διαδικτυακό λουτρό αίματος στο World of Warcraft

Perierga.gr - Λουτρό αίματος στο World of Warcraft, χάκερ σκότωσαν όλους τους χαρακτήρεςΧάκερ που κατάφεραν να εισβάλουν στον εικονικό κόσμο του World of Warcraft δολοφόνησαν όλους τους χαρακτήρες σε ορισμένες μεγάλες πόλεις του παιχνιδιού, από τους ίδιους τους παίκτες μέχρι τους χαρακτήρες που παράγει το ίδιο το παιχνίδι.

Η πρωταγωνίστρια του Asi είναι ομοφυλόφιλη;

Το τελευταίο διάστημα όλο και.. 
πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την πρωταγωνίστρια της τουρκικής σειράς «Asi», Σελμά Εργκέτς να είναι ομοφυλόφιλη.

3o PHOTOGARTHY PARTY FOTO!!!

 BOUDOIR CLUB pic

Party ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ

Party ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ  ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.ΚΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΤΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB..ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ!!!  Event

Μέρη βγαλμένα από τη φαντασία μας....υπάρχουν στην πραγματικότητα!!! (pics)

Και όμως στον πλανήτη μας, υπάρχουν μέρη που μοιάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι!!Τα μέρη που απεικονίζονται είναι: το ξενοδοχείο la montana magica στη Χιλή, το "τούνελ της αγάπης" στην Ουκρανία, η Μπλε Λιμνοθάλασσα στην Ισλανδία, το Παγωμένο φαράγγι στην Γροιλανδία και η Θαλάσσια Πυραμίδα στον Ειρηνικό Ωκεανό!!!Απολαύστε τα

Αντικαταθλιπτικό το σπέρμα για τις γυναίκες

Πριν λίγο καιρό μια μελέτη βρήκε ότι οι γυναίκες που κάνουν συχνά σεξ ίσως αυξάνουν τη γονιμότητά τους επειδή το σπέρμα παίζει καθοριστικό ρόλο  στην πρόκληση ωορρηξίας. Τώρα μία άλλη μελέτη που διερεύνησε τις «ψυχοτρόπες» ουσίες που περιέχονται στο σπέρμα και έγινε από ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης σε 293 φοιτήτριες,

Γεμιστες μπριζολες με μηλα


Υλικά:για 4 ατομα

Δείτε πώς είναι η Έλενα Παπαβασιλείου λίγο πριν κοιμηθεί

Η σέξι παρουσιάστρια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο twitter, έδειξε πως είναι λίγο πριν.. 

Μια γάτα θα σωθεί αν πέσει από 32 ορόφους παρά από 7!

perierga.gr - Μια γάτα θα σωθεί αν πέσει από 32 ορόφους παρά από 7!Οι γάτες -γνωρίζουμε όλοι- είναι εφτάψυχες και σε καμία περίπτωση δεν έχει αποδειχτεί ότι «παραβιάζουν» τους νόμους της Φυσικής! «Όσο κι αν αφαίνεται παράξενο, οι γάτες που πέφτουν από ύψος 32 ορόφων έχουν περισσότερες πιθανότητες να σωθούν από ό,τι εάν έπεφταν από ένα επταώροφο κτίριο«, αναφέρει ομάδα 

Δείτε τι είπε ο γιατρός της για την κατάσταση της υγείας της

Όπως είναι γνωστό, εξιτήριο.. 
πήρε από το νοσοκομείο μετά από 11 μέρες νοσηλείας η Νανά Καραγιάννη.

Όταν οι άντρες… ψαρώνουν με τις γυναικειες καμπυλες !!! [Pics]

Μου έχει τύχει και μένα μερικές φορές… Και δυστυχώς όταν είμαι με το πρόσωπο! Κάπου εκεί προσγειώνεται ένα χέρι στο μάγουλο μου! Όποιος πει ότι δε θα κοίταζε, πολύ απλά είναι ψεύτης! ...

3 μικροί... πρωταθλητές των πωλήσεων!



Πόνταρε στα ελληνικά ομόλογα και κέρδισε...

Σημαντικά είναι τα κέρδη που έχει αποκομίσει από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του σε ελληνικά ομόλογα ο Ντάνιελ Λοέμπ, ιδρυτής του αμερικανικού hedge fund Third Point LLC, το οποίο διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 9,3 δισ. δολαρίων.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι βγήκε απο την κοιλιά ενός πύθωνα

Ενας από τους μεγαλύτερους πύθωνες στη Νότια Φλόριντα μήκους 5 μέτρων αιχμαλωτίστηκε, θανατώθηκε και με το που άνοιξαν την κοιλιά του, βρήκαν ένα.. ολόκληρο,.... ενήλικο ελάφι!

The Golden Photography Party

Φωτογραφία: COMING SOON!!
The Golden Photography Party

10 τροφές για λαμπερό δέρμα

skin

Ό,τι τρώμε αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό μας. Δοκιμάστε αυτές τις νόστιμες επιλογές «ομορφιάς» – έρευνα δείχνει ότι σας χαρίζουν απαλό, καθαρό και φωτεινό δέρμα.




Η Αθηναία φοιτήτρια που σαρώνει στο Facebook

Τους τρέλανε όλους, άντρες και γυναίκες! 
Η 19χρονη φοιτήτρια εμφανίστηκε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, με την παρέα της...