Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Νέο ειδυλλιο του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Burak Hakki με την Ελληνίδα DJ Λία από Θεσσαλονίκη?????

Το νέο ειδυλλιο του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Burak Hakki με την Ελληνίδα DJ Λία από Θεσσαλονίκη?

Γερμανική εφημερίδα του 1897 περιγράφει την Ελλάδα του σήμερα

Το απόσπασμα που ακολουθεί αποτελεί δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Schlei-Bote στις 17 Μαϊου 1897 και αναφέρεται στην τότε πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας. 

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΔΙΑΙΤΑ “ΠΙΚΡΩΝ και ΩΜΩΝ ΟΥΣΙΩΝ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό από τη διατροφή μας των πικρών ουσιών αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό.

Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό έχοντας πλέον μόνον το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία.

Το καλύτερο αμάξι παγκοσμίως είναι Ελληνικό – Ανέβηκε 193 σκαλιά – Έχει 600+ χλμ τελική [Βίντεο]

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του μηχανικού κ. Κορρέ, το οποίο μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τις ανάγκες γυρισμάτων ενός βίντεο, ανέβηκε τελικά τα 193 σκαλοπάτια της Αγίου Νικολάου και μάλιστα δεκάδες άτομα παρακολούθησαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια του οδηγού.

Γιγάντιο και άγνωστο μέχρι σήμερα φαράγγι αποκαλύφθηκε από δορυφορικά ραντάρ στην κατεψυγμένη επιφάνεια της Γροιλανδίας

Κι όμως, υπάρχουν ακόμα περιοχές της Γης που κανένα ανθρώπινο μάτι δεν τις έχει αντικρίσει: ένα γιγάντιο αλλά άγνωστο μέχρι σήμερα φαράγγι αποκαλύφθηκε από δορυφορικά ραντάρ που σάρωσαν την κατεψυγμένη επιφάνεια της Γροιλανδίας.

Παιδί-θαύμα που... ανταγωνίζεται τον Αϊνστάιν!

Όταν ήταν δυο χρονών, οι γιατροί διέγνωσαν τον Τζέικομπ Μπαρνέτ με σοβαρής μορφής αυτισμό και ανακοίνωσαν στη μητέρα του ότι δεν θα μάθαινε ποτέ ούτε καν να δένει τα κορδόνια των παπουτσιών του. Δεν θα μπορούσαν να είχαν περισσότερο άδικο!

Το σοφό τεστ του Σωκράτη που πρέπει να κάνουμε όλοι

SwkratisΠρόκειται για ένα σοφό τεστ του μεγάλου αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Σωκράτη, το οποίο πρέπει να κάνουμε και να εφαρμόσουμε όλοι μας…
Μια μέρα, ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη. Συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της «τριπλής διύλισης».

Μπάλα του μπάσκετ που κοστίζει 12.900 δολάρια - ΕΙΚΟΝΑ

Ή αλλιώς 9.700 ευρώ
Σε διαφορετικό μήκος κύματος από τα υπέρκομψα μοντέλα γυναικείας τσάντας Birkin, ή Kelly, ο γαλλικός οίκος υψηλής μόδας Hermèsδημιούργησε και μία μπάλα μπάσκετ, η οποία πωλείται έναντι μόλις 12.900 δολαρίων (9.700 ευρώ).

Περίεργα αντικείμενα από τη συλλογή του Μάικλ Τζάκσον

Ποιος είπε ότι ο MJ σταμάτησε να προκαλεί;
Μια σειρά από σχετικά ενοχλητικά αντικείμενα του βασιλιά της ποπ βγήκαν πρόσφατα σε δημοπρασία, κάνοντας πολλούς να ξύνουν το κεφάλι τους. 

Τα προσωπικά αντικείμενα του MJ πουλιούνται για να αποπληρωθεί μέρος των χρεών που άφησε ο εκκεντρικός σταρ.

Ποια πόλη της Ελλάδας έχει τις περισσότερες γυναίκες;

Ποια πόλη της Ελλάδας έχει τις περισσότερες γυναίκες;Πού μπορεί κανείς να βρει τις περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα; Μα, στη Θεσσαλονίκη!
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία του 2011, ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας είναι 10.815.197 άτομα, από τα οποία το 49% (δηλαδή 5.302.703) είναι άνδρες ενώ το το 51% (δηλαδή 5.512.494) είναι γυναίκες.