Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-300...μέρος δεύτερο

ΒΙΝΤΕΟ-300...μέρος δεύτεροΜετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η ταινία «300», οι συντελεστές της αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δεύτερο μέρος με τίτλο «300-Η άνοδος της αυτοκρατορίας». Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο Έλληνας στρατηγός, Θεμιστοκλής, που επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες και να εξαπολύσει μια επίθεση που πρόκειται να αλλάξει τον ρου της μάχης. Ο Θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολυμελή στρατό του Ξέρξη και της Αρτεμισίας, της αιμοδιψούς επικεφαλής του περσικού ναυτικού, σε σκηνές που θα καθηλώσουν το κοινό.
Και η δεύτερη ταινία είναι βασισμένη σε σενάριο που υπογράφει ο Φρανκ Μίλλερ, από το τελευταίο εικονογραφημένο του μυθιστόρημα, «Xerxes».
Δείτε το τρέιλερ

ΜΑΘΕ να διαβάζεις την τύχη σου στην ίδια σου την παλάμη!

ΜΑΘΕ να διαβάζεις την τύχη σου στην ίδια σου την παλάμη!Αν θες να μάθεις το μέλλον σου στην αγάπη, πιθανόν η απάντηση να βρίσκεται πολύ κοντά σου, και συγκεκριμένα, στις παλάμες σου...
Η χειρομαντεία έχει τους δικούς της τρόπους να αποκαλύπτει τι σε περιμένει στον έρωτα. Στα σοβαρά ή και σαν ένα παιχνίδι, σε εσένα ή στους άλλους, εύκολα μπορείς να αποκαλύψεις μερικά ερωτικά μυστικά.

Κοινοποιήσετε το!!!



43o PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>













43o PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι το φυτό που σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες

diaforetiko.gr : 475475475475475475475 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι το φυτό που σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρεςΕνα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως…δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του …
παγκρέατος. Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου»ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

ΒΙΝΤΕΟ-"Γκάφα" διαφήμιση του ποδοσφαίρου

ΒΙΝΤΕΟ-Γκάφα διαφήμιση του ποδοσφαίρουΈνα ματς πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου διεξήχθη για την τρίτη κατηγορία της Φινλανδίας ανάμεσα στη Gnistan (με τα κίτρινα) και την GrIFK (με τα πράσινα). Με το σκορ στο 3-2 υπέρ της Gnistan, οι γηπεδούχοι είχαν τρεις ευκαιρίες στα τελευταία ματς για να τελειώσουν το ματς. Ειδικά η μία ήταν πραγματικά απίστευτη, καθώς δύο επιθετικοί βρέθηκαν μόνοι απέναντι σε κενή εστία και…κατάφεραν να αστοχήσουν πληρώνοντας την αλαζονεία τους. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στο 97, όταν ο Φάτον Σεφέρι με ένα εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Η ζωή με και χωρίς καταχρήσεις σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

 Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κάνει και κάνουμε καταχρήσεις, χωρίς να σκεφτόμαστε τα τελευταία χρόνια της ζωής μας. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό spot δείχνει με συγκλονιστικό τρόπο πώς θα είναι τα τελευταία δέκα χρόνια ενός ανθρώπου, αν είχε επιλέξει τον υγιεινό τρόπο ζωής και πώς αν είχε προτιμήσει μια ζωή με καταχρήσεις.

Αυτός είναι ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός στην αιματηρή συμπλοκή με κακοποιούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Αυτός είναι ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός στην αιματηρή συμπλοκή με κακοποιούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα- Πρόκειται για τον 43χρονο υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, πατέρα ενός 12χρονου κοριτσιού
- Η συμπλοκή έγινε σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, όταν αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε καλύβα
- Από την ανταλλαγή πυρών νεκροί έπεσαν και δύο Αλβανοί
- Την οδύνη του εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας. Συλλυπητήρια μήνυματα από το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα

Νότης Σφακιανάκης: Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα, οι μπηχτές για Βανδή και οι πολιτικές δηλώσεις!

Νότης Σφακιανάκης: Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα, οι μπηχτές για Βανδή και οι πολιτικές δηλώσεις! (φωτό)Το αδιαχώρητο συνέβη χθες το βράδυ στην πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη με τους Goin through στο Έναστρον και μάλιστα ο τραγουδιστής έκανε την έκπληξη όταν βγήκε πρώτος να τραγουδήσει καλωσορίζοντας το κοινό.
Ο τραγουδιστής βέβαια δεν παρέλειψε να κάνει τις πολιτικές του δηλώσεις αλλά και να αναφερθεί στην ξαφνική διάλυση της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή όταν η