Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

7 ισχυρά παυσίπονα που έχουμε... στην κουζίνα μας

12 αφροδισιακά μπαχαρικά για τα 12 ζώδιαΗ φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι...διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.

Κάνε το τεστ του… δεξιού ποδιού και θα εκπλαγείς!

Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε…
Όσο και να προσπαθήσετε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε το αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα…

8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών | Όλο το φεστιβάλ στη διάθεση σας!

Λίγες μέρες πριν το 9ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών το e-Pontos.gr κάνοντας μία αναδρομή ένα χρόνο πριν, σας παρουσιάζει το 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών όπως αυτό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στο κλειστό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α.

Τα φύλλα του βασιλικού κάνουν θαύματα για την... επιδερμίδα

Τα φύλλα του βασιλικού είναι εξαιρετικά για την επιδερμίδα. Μια πάστα από φύλλα βασιλικού μπορεί να προσφέρει μια σειρά από οφέλη για το δέρμα.

Οι πιο... ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες στον κόσμο

Οι σκανδιναβικές χώρες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του Δείκτη Ευημερίας μιας σχετικής έρευνας για την ευτυχία των… χωρών, οι αφρικανικές στις τελευταίες και η Ελλάδα περίπου στο 1/3 της λίστας...

Σπίτι γκαράζ..

...για πολλούs και διάφορουs λόγουs !   ΔΕΙΤΕ...

Παγκόσμια πατέντα για την θεραπεία του καρκίνου από τον Έλληνα ερευνητή Γεώργιο Κόρδα – Kατοχυρώνεται και θα πουληθεί σε διεθνείς φαρμακευτικές εταιρίες κολοσσούς

Από την έρευνα αιχμής στην καινοτομία: το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας χρηματοδοτεί 33 νέα προγράμματα. Στην Ελλάδα, αποδέκτης της επιχορήγησης «Απόδειξη ορθότητας της ιδέας» του ΕΣΕ είναι ο ερευνητής, κ. Γεώργιος Κόρδας με το ευρευνητκό του έργο "Νανοδοχεία για στοχευμένη θεραπεία καρκίνου μαστού και προστάτη" ("Novel Targeted Nanocontainers for Cancer Therapy"). 

Οι φωτογραφίες που σόκαραν τον κόσμο

Οι φωτογραφίες που σόκαραν τον κόσμο

Χειρουργικές επεμβάσεις στην αρχαία Ελλάδα - Εύρημα αλλάζει τα δεδομένα!

Ένα εύρημα από τις Αρχανες Κρήτης ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το επίπεδο της Ιατρικής στην αρχαία Ελλάδα. Πρόκειται για ένα Μινωικό κρανίο με επουλωμένα σημάδια εξόστωσης. 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τον ταύρο που έκλαψε και ικέτεψε για τη ζωή του…

Κι ήταν η μέρα που ένας ταύρος έκλαψε και ικέτεψε για τη ζωή του…
Η κατάληξη στα σφαγεία, είναι συνήθως αυτή: Οι εργαζόμενοι σ” ένα σφαγείο του Χονγκ Κονγκ, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν έναν ταύρο να γονατίζει ξαφνικά και να κλαίει πριν τον πάρουν μέσα στο σφαγείο! 

Παμπάλαιες, καυτές φωτογραφίες της Μάρως Κοντού!

Παμπάλαιες, καυτές φωτογραφίες της Μάρως Κοντού!Μια σπάνια φωτογράφιση από το 1969 και το περιοδικό Ταχυδρόμος ήταν αυτή που ανέδειξε τη Μάρω Κοντού σε μία από τις πιο "μπροστά" γυναίκες.   

15 πράγματα που δεν είχατε προσέξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης!

Οι πιο φανατικοί της σειράς, σίγουρα θα έχετε προσέξει κάποια από τα παρακάτω διαμαντάκια. Αλλά μερικά ίσως σας εκπλήξουν. Εντοπίσαμε και συγκεντρώσαμε15 πραγματάκια που ίσως δεν ξέρατε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ακόμη και μετά την εξηκοστή όγδοη επανάληψή του. Περιμένουμε να δούμε πόσα είχαν υποπέσει στην αντίληψή σας.

Πουλάει 13σέλιδο βιβλίο για 153 εκατ. ευρώ- Δηλώνει ο μεγαλύτερος φιλόσοφος όλων των εποχών

Το όνομά του, είναι Τόμας Αλεξάντερ Χάρτμαν και είναι Γερμανός συγγραφέας.
Είναι εντελώς άγνωστος, κανείς δεν έχει δει έργο του, ωστόσο, μόλις πριν λίγο καιρό, ολοκλήρωσε το 13 σελίδων μεγάλο του πόνημα με φιλοσοφικά ποιήματα που του πήρε τριάντα ολόκληρα χρόνια.

Πρόβα νυφικού με Τσίγα

954888_474392039326733_20696415_nΈλα πείτε την αλήθεια…  Έτσι φαντάζεστε την ιδανική νύφη… Η Ρία Τσίγα φοράει νυφικό και μας εξάπτει φαντασιώσεις!!!