Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Από παγκόσμια πρωταθλήτρια… πόρνη!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην αθλητική και όχι μόνο κοινή γνώμη της Ρουμανίας, η ιστορία της Φλορίσα Λεονίντα, η οποία από τα στρώματα της ενόργανης γυμναστικής κατέληξε σε εκείνα γενναιόδωρων αντρών που αναζητούσαν ερωτική απόλαυση!

H Φωτογραφία της Ημέρας



Υπάρχουν και πιο γεμάτα ντεκολτέ?

Απολαυστικά, γεμάτα, ζουμερά ντεκολτέ που είναι βέβαιο πως αξίζουν μια ίσως και παραπάνω ματιές. Ακόμη ένα επεισόδιο στο αφιέρωμα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Φυσικά, δεν είναι το τελευταίο... έρχονται κι άλλα πιο μεγάλα...

Είχατε αναρωτηθεί ποτέ; Αυτοκτονούν τα ζώα;

Πριν από 40 χρόνια, ο Ρίτσαρντ Ο’ Μπάρι είδε την Κάθι, ένα δελφίνι που συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του 1960 Flipper, να θέτει τέρμα στη ζωή της. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Αφού τον κοίταξε στα μάτια, βυθίστηκε στο βάθος της μεταλλικής δεξαμενής και 

Αυτά τα μαλλιά, θέλουν κούρεμα..

Ωραία και μοιραία τα μακριά μαλλιά αλλά στην παρακάτω φωτογραφική συλλογή, καλύτερα να ήταν πιο κοντά. Γιατί, τότε οι, Lucy Pinder, Larissa Riquelme, Elizabeth Loaiza, Aryane Steinkopf, Karina Jelinek, και άλλες διάσημες κυρίες, δεν θα μπορούσαν να κρυφτούν πίσω τους...

Κουίζ: Τι είναι αυτοί οι κύκλοι που βλέπεις;

perierga.gr - Κουίζ: Τι είναι αυτοί οι κύκλοι που βλέπεις;Βλέπετε στη σειρά έξι εντυπωσιακές -η αλήθεια είναι- εικόνες! Με μια πρώτη ματιά νομίζετε σίγουρα πως πρόκειται για κάποιον πλανήτη που φωτογραφήθηκε από το διάστημα. Επίσης μπορεί να σκεφτείτε ότι είναι το φεγγάρι, ας πούμε, ειδωμένο από μια διαφορετική ματιά του φωτογράφου που απαθανάτισε τις εικόνες. Κάπου εδώ το παιχνίδι «Βρες τι είναι» αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ούτε πλανήτες είναι ούτε φεγγάρια!Δείτε, λοιπόν, προσεκτικά ξανά και ξανά! Πού πάει το μυαλό σας; Πουθενά, ε;

Aπίστευτο Video: Μια έξυπνη μαϊμού νικάει τον υπολογιστή!

Ονομάζεται Ayumu και σύμφωνα με τους επιστήμονες πρόκειται για έναν πανέξυπνο χιμπατζή…
ο οποίος σε κλάσματα δευτερολέπτου αποστηθίζει αριθμούς και ολοκληρώνει ασκήσεις σε μια οθόνη υπολογιστή.

Πώς θα νικήσετε την άνοια;

Γερμανοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ulm ανακάλυψαν έναν συσχετισμό μεταξύ των χαμηλών επιπέδων βιταμίνης C και β-καροτίνης και της άνοιας. Οι ερευνητές μελέτησαν τις διαφορές ανάμεσα σε 74 ανθρώπους με Αλτσχάιμερ ήπιας μορφής, ηλικίας 65-90 ετών, και 158 υγιείς ενηλίκους.

Το ιδανικό χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού

Το ιδανικό χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού

Ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στους εσωτερικούς χώρους

Γιατί ένα μασάζ είναι απαραίτητο για την υγεία σας

massage

Μην το θεωρείτε πολυτέλεια. Τα οφέλη του μασάζ για την υγεία είναι πολλά!



Μαθήτρια αφήνει άφωνο το κοινό ελληνο-γερμανικού φόρουμ

Μαθήτρια αφήνει άφωνο το κοινό ελληνο-γερμανικού φόρουμ

«Το μέλλον της Ελλάδας είναι η ελπίδα», αναφέρει μεταξύ άλλων

Δείτε τους stars εν ώρα εργασίας στα γυρισματα των ταινιών τους!


 Έχετε περιέργεια να δείτε πώς είναι πίσω από τις κάμερες και τι κάνουν στα παρασκήνια των γυρισμάτων;

Δεν έχετε παρά να τσεκάρετε τις παρακάτω φωτογραφίες!

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ το iPhone 5

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ το iPhone 5

Περισσότερες από 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες έγιναν μέσα σε 24 ώρες

Τα φωτιστικά που λάτρεψα!

windfallΒρέθηκα πρόσφατα στο Μόναχο στο showroom WINDFALL και είδα τις κολλεξιόν των Maze, Scotty και multicolor Flower. Είναι υπέροχα, αντανακλούν το φως θαυμάσια και μοιάζουν σαν μικρά έργα τέχνης.

Σαρώνει το βίντεο του PSY-GANGNAM STYLE στο Youtube!!!! με 194231101 επισκέψεις

Δειτε το βιντεο!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Επαφές της Βουλευτή στην Αθήνα

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνιο Ρουπακιώτη, σε συνέχεια των ερωτήσεων που κατέθεσε για την δημιουργία νέας θέσης Ειρηνοδίκη στον Οργανισμό Ειρηνοδικείου Καστοριάς και τον διορισμό μόνιμου Υποθηκοφύλακα Καστοριάς. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Υπουργός, διαβεβαίωσε, την κ. Αντωνίου, ότι το επόμενο διάστημα, θα δρομολογηθούν οι λύσεις των παραπάνω θεμάτων.

Τρισδιάστατη τέχνη για …υποψήφιους δημάρχους

Perierga.gr - Τρισδιάστατες φωτογραφίεςΑν συμπαθείτε την τρισδιάστατη τέχνη είναι βέβαιο οτι θα συμπαθήσετε και τις τρισδιάστατες δημιουργίες του καλιφορνέζου καλλιτέχνη John Pugh.
Χρωμάτισε ολόκληρους τοίχους οικοδομών με καταπληκτικά τρισδιάστατα έργα τέχνης που πραγματικά μαγνητίζουν το βλέμμα των περαστικών!

1977-78: Το δεύτερο με την σφραγίδα του Βασιλιά

kingkenny13613Το καλοκαίρι του 1977 ο Κέβιν Κίγκαν άφησε τη Λίβερπουλ για το Αμβούργο. Ο Άγγλος επιθετικός ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των «κόκκινων» και σίγουρα μια μεγάλη απώλεια. Αντικαταστάτης του; o Κένι Ντάλγκλις. Αποτέλεσμα; Ξανά στην κορυφή της Ευρώπης!

Τι γίνεται όταν είμαστε φαντάροι; Τι σκέφτονται οι άλλοι και τι ισχύει;

Σίγουρα όλοι μας είχαμε διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μας για το στρατό, πριν πάμε και άλλα έχουμε πλέον, μετά από αυτόν... 
σκεφτήκατε όμως ποτέ για το πως μας φαντάζονται οι άλλοι όταν τους λέμε ότι είμαστε φαντάροι; Και ειδικά οι γυναίκες..

1967-68: Από την τραγωδία του Μονάχου στην κορυφή της Ευρώπης

manchester365136Η τραγωδία του Μόναχου το 1958 έχει στιγματίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το κατόρθωμα του Ματ Μπάσμπι είναι από αυτά που πάντα θα είναι αξιοσημείωτα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και αξιοσέβαστα.

COMING SOON....

Το  RED ROOM σκοπεύει να δώσει αυτό που 

λείπει από τους PARTY ANIMALS της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και όχι μόνο, κάτι καινούργιο,

διαφορετικό και εντυπωσιακό.Αλλά και μια ανάσα δροσιάς για τον χειμώνα έτσι που μόνο 

το RED ROOM και ο Golden Didos Hlias μπορούν!   Δειτε εδω


COMING SOON!!!!!!!!!


Πόσο αλλάζουν τα ζώδια όταν ερωτεύονται; Δείτε τι να περιμένετε από το κάθε ζώδιο!

Πόσο αλλάζουν τα ζώδια όταν τα πετυχαίνει κατάκαρδα η σαϊτιά του έρωτα;

Η Βίκυ Τσιλίκη φωτογραφίζεται για το Spa της Adriana Sklenarikova

Η πανέμορφη Βίκυ Τσιλίκη φωτογραφίζεται για το Spa που έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα η Adriana Sklenarikova στο Dion Palace Resort & Adriana Karembeu Medical Spa Center.
Δείτε την

Ποια ήταν η απαίτηση των Τούρκων προς τον Αντ1 πριν προβληθεί ο Σουλειμάν?

Ποια ήταν η  απαίτηση των Τούρκων προς τον Αντ1  πριν προβληθεί ο Σουλειμάν?Ο Σουλεΐμάν ο μεγαλοπρεπήςπου προβάλει ο Αντ1 κάθε βράδυ, και που έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων,

Μαύρη τρύπα καταβροχθίζει άστρο!

Perierga.gr - Μαύρη τρύπα καταβροχθίζει άστρο!Διαστημικά και επίγεια τηλεσκόπια εντόπισαν ένα από τα πιο βίαια αλλά και εντυπωσιακά κοσμικά φαινόμενα. Ενα άστρο πέφτει στα βαρυτικά δίχτυα μιας μαύρης τρύπας η οποία το κυριολεκτικά το διαλύει. Είναι η πρώτη φορά που τηλεσκόπια «βλέπουν» σε εξέλιξη τον χορό θανάτου ανάμεσα σε μια μαύρη τρύπα και ένα άστρο και η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια καταπληκτική εικόνα του φαινομένου.

Το πιο μοναχικό… σπίτι του κόσμου!

perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!Ο ποταμός Drina διαρρέει τη Σερβία σε μήκος 350 περίπου χιλιομέτρων και αποτελεί ιδανικό βιότοπο σπάνιων πτηνών και ζώων, με πλούσια βλάστηση στις όχθες του. Αν και δεν είναι πλωτός, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή «αξιοθέατα» των Βαλκανίων, όπου συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου που επιδίδεται σε ράφτινγκ και καγιάκ στα νερά του.

Le Monde: Τον Οκτώβριο τελειώνει η λιτότητα στην Ελλάδα

«Τελειώνουμε με τη λιτότητα στην Ευρώπη; Μετά την Ισπανία, την Πορτογαλία και πιθανόν την Ελλάδα τον Οκτώβριο, η μια μετά την άλλη, οι χώρες που βρίσκονται σε κρίση καλούνται από την Ευρωζώνη να ελαφρύνουν τα μέτρα λιτότητας» γράφει σήμερα η γαλλική εφημερίδα σε άρθρο της που έχει τίτλο «Η Ευρώπη σκέπτεται να βάλει τέλος στη δικτατορία της λιτότητας».

Με σύστημα τετραδιεύθυνσης η νέα 911 Turbo

Με σύστημα τετραδιεύθυνσης η νέα 911 Turbo

Θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στα «πατήματα» της κορυφαίας Carrera

10 συναρπαστικές προβλέψεις για τα ταξίδια του μέλλοντος!

perierga.gr - 10 μελλοντικές προβλέψεις για τα ταξίδια!Θα δούμε άραγε στο μέλλον ανελκυστήρες που πηγαίνουν στο διάστημα, πτήσεις όπου απαγορεύονται τα παιδιά και ιπτάμενα αυτοκίνητα ή όλα αυτά θα μείνουν στη σφαίρα της φαντασίας και των κινηματογραφικών ταινιών; Όταν ο Karl Friedrich Benz -ο «πατέρας» του αυτοκινήτου»-

3 ΑΓΩΝΑΣ ENDURO ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!!!!!!!!!

Εστιατόριο 80 μέτρα κάτω από το έδαφος!

perierga.gr - Εστιατόριο 80 μέτρα κάτω από το έδαφος!Ένα ορυχείο 115 ετών επιλέχθηκε ως η κατάλληλη τοποθεσία για το μοναδικό pop-down εστιατόριο στον κόσμο, όπου οι επισκέπτες κατεβαίνουν 80 μέτρα κάτω από το έδαφος για να απολαύσουν όχι μόνο την ποιοτική κουζίνα του σεφ Timo Linnamaki αλλά και το απόκοσμο περιβάλλον στο «Muru», στην πόλη Lohja της Φινλανδίας.

H Rihanna σε βραδυνή έξοδο χωρίς εσώρουχο.Φωτογραφίες

H Rihanna σε βραδυνή έξοδο χωρίς εσώρουχο.ΦωτογραφίεςΗ sexy τραγουδίστρια Rihannaβγήκε να διασκεδάσει αλλά κάτι ξέχασε να φορέσει.
Το αποκαλυπτικό φόρεμα τηςφωτογραφίας αναδεικνύει όσο ποτέ  την sexy τραγουδίστρια που αποφάσισε να μην φορέσει το κάτω εσώρουχο της.