Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε!

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε! Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.
Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα.

Επικές ατάκες του Ελληνικού κινηματογράφου που άφησαν ιστορία!(ΒΙΝΤΕΟ)

 Ηθοποιοί που έγραψαν τη δική τους ιστορία… Ατάκες μοναδικές που στο πέρασμα των χρόνων κατάφεραν να παραμείνουν διαχρονικές και να μας κάνουν να τις λέμε μέχρι και σήμερα. 
Το απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί τα δείχνει … όλα!

Η διχοτόμιση της Ουκρανίας είχε «προβλεφθεί» στα χαρτονομίσματα του ευρώ!

Η διχοτόμιση της Ουκρανίας είχε «προβλεφθεί» στα χαρτονομίσματα του ευρώ! Στα πρόθυρα της διχοτόμησης 

βρίσκεται πλέον η Ουκρανία. Μετά την φυγή του προέδρου της χώρας από το Κίεβο, 

απηύθυνε διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό από το Χάρκοβο, δηλώνοντας ότι δεν 

σκοπεύει να παραιτηθεί… 

Από την άλλη, έχει ήδη κηρυχθεί έκπτωτος από τη βουλή της Ουκρανίας και θεωρείται αδύνατη η 


επιστροφή του στο Κίεβο. Στο οποίο επέστρεψε η αντίπαλός του Γιούλια Τιμοσένκο, μετά την 

αποφυλάκισή της, με απόφαση της βουλής. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΛΠΑ που μπορείτε να κάνετε με το σώμα σας! Δοκιμάστε τα και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας!.......

Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί, προκαλείται μία αντανάκλαση στο... λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.» 

90 λεπτά κράτησε η συνομιλία Ομπάμα-Πούτιν.Συμφώνησαν ότι …

Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ρωσίας μίλησαν για 90 λεπτά και βασικά συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε όλα στο θέμα της Ουκρανίας. Οι δύο πλευρές έδωσαν με διαφορετικό τρόπο το περιεχόμενο της συνομιλίας. Ο Αμερικανός Πρόεδρος εξέφρασε στον κ. Πούτιν την βαθιά του ανησυχία για την ξεκάθαρη, όπως είπε, παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, ενώ αναφέρθηκε στους διεθνείς νόμους και τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Τα παράξενα βράχια που… κουδουνίζουν - Ένα περίεργο φαινόμενο (Βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ-Τα παράξενα βράχια που… κουδουνίζουνΑν χτυπήσει κάποιος έναν βράχο περιμένει να ακούσει έναν γδούπο και όχι έναν ήχο κλήσης. Κι όμως τα Ringing Rocks στην Πενσυλβάνια παράγουν ένα μεταλλικό κουδούνισμα, εάν έρθουν σε επαφή με κάποιο σφυρί.

Μέσα σε ένα πάρκο 128 στρεμμάτων υπάρχουν αυτές οι παράξενες πέτρες, γνωστές στους ιθαγενείς Αμερικανούς από το 1700 με την ονομασία «τα βράχια που κουδουνίζουν». Ο ήχος που παράγεται από τους βράχους είναι τόσο απροσδόκητος που κάνει τους περισσότερους να πιστεύουν ότι αυτά τα βράχια δεν είναι από πέτρα. Στην πραγματικότητα ακούγονται σαν να είναι κούφια ή μεταλλικά.

Ρώσοι μελλοντολόγοι προέβλεψαν ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει ΤΩΡΑ; (φωτο)


Από τις 25 Μαρτίου του 2011;

Αρχικά, όταν συναντήσαμε την «προφητεία» σε ελληνικά σάιτ, σταθήκαμε εντελώς δύσπιστοι. Σύμφωνα με αυτή, τρεις κορυφαίοιΡώσοι μελλοντολόγοι προέβλεψαν ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει το 2014, πέντε ημέρες μετά το τέλος τωνΧειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.

Eχεις δίλιτρο; Έτσι θα γλιτώσεις χαράτσια και τεκμήρια

590_05247d626c1861868a070c734755131bΠενία τέχνας κατεργάζεται θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εφευρετικότητας του Ελληνα καθώς για ακόμη μία φορά απέδειξε πως όχι μόνο είναι γνώστης του νόμου αλλά κάνοντας χρήση αυτού γλιτώνει πολλές εκατοντάδες ευρώ.

Τα συνηθέστερα προβλήματα υγείας που «κρύβονται» στα όνειρα

Τα συνηθέστερα προβλήματα υγείας που «κρύβονται» στα όνειραΜπορεί οι περισσότεροι άνθρωποι να ερμηνεύουν προφητικά τα όνειρά τους, ωστόσο οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσει ένα όνειρο.
Το onmed.gr, δημοσίευσε τις πιο συνηθισμένες αιτίες που μπορούν να επηρεάσουν τα όνειρά μας αποκαλύπτοντας ένα πρόβλημα υγείας.

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον Σουμάχερ

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον ΣουμάχερΌλο και περισσότερο ξεθωριάζουν οι ελπίδες για ανάρρωση του κορυφαίου πιλότου στην ιστορία της Formula 1, δύο μήνες μετά το τραγικό ατύχημά του κάνοντας σκι σε πίστα στις γαλλικές Άλπεις.


ΒΙΝΤΕΟ-Λίγο πριν τον πόλεμο η Ρωσία με την Ουκρανία

ΒΙΝΤΕΟ-Λίγο πριν τον πόλεμο η Ρωσία με την Ουκρανία Ρωσικά στρατεύματα αναπτύσσονται σε περιοχές της Κριμαίας και πολιορκούν στρατιωτικές βάσεις. Το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας επιστράτευσε εφέδρους, ενώ ο Ουκρανός Πρωθυπουργός σε μία δραματική δήλωση κάνει λόγο για κήρυξη πραγματικού πολέμου και δηλώνει ότι η Ουκρανία βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.
Την ίδια ώρα, διπλωματικός "πυρετός" επικρατεί σε όλο τον κόσμο. Πούτιν και Ομπάμα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία, όμως, κατέληξε σε αδιέξοδο.
Δείτε το βίντεο από τον Alpha: