Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η Ιωάννα η σημερινή φωτογραφία με τον Τόμας στο Facebook και η αντίδραση του κόσμου

Μερικές φορές η αγάπη του κόσμου, ανθρώπων που μπορεί να μη σε γνωρίζουν, αλλά σε συμπονούν και σε σκέφτονται είναι πολύ πιο σημαντική ακόμη και απο τους οικείους σου. 

Ανεξήγητο αστρονομικό φαινόμενο ανακάλυψε Έλληνας αστρονόμος!!!!

Ενα μοναδικό και ανεξήγητο αστρονομικό φαινόμενο εντόπισε διεθνής αστρονομική ομάδα, με τη συμμετοχή του διακεκριμένου Ελληνα Κώστα Γουργουλιάτου. 
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστρεφόμενο άστρο νετρονίων, το οποίο είναι ό,τι πιο κοντινό σε μαύρη τρύπα μπορούν να παρατηρήσουν οι επιστήμονες.

Το μήνυμα των Anonymous στην Τουρκία

Το μήνυμα των Anonymous στην ΤουρκίαΜήνυμα προς την Τουρκία στέλνουν οι Anonymous με Βίντεο στο youtube. Προς την κυβέρνηση εξαπολύουν απειλές και προειδοποιήσεις ενώ προς τους διαδηλωτές εκφράζουν τη στήριξή τους, λέγοντας ότι εργάζονται «ακούραστα» και με κάθε τρόπο στηρίζοντας «τον αγώνα τους».
Δείτε το Βίντεο:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! Αντιμνημονιακό κόμμα ετοιμάζει ο Παπανδρέου

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! Αντιμνημονιακό κόμμα ετοιμάζει ο ΠαπανδρέουΜόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η υπόθεση αυτή 

Ο νέος πολιτικός φορέας που σκοπεύει να δημιουργηθεί τοποθετείται στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και θα έχει χαρακτηριστικά σύγκρουσης με την Τρόικα και κυρίως το ΔΝΤ. Η ρητορική του νέου φορέα μάλιστα θα είναι επικριτική απέναντι στην ΕΕ για τις ολιγωρίες της. 

Ασπαρτάμη, ο καλύτερος φίλος του καρκίνου!!!VIDEO

Η ασπαρτάμη είναι μια τεχνητή γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται συνήθως ως υποκατάστατο της ζάχαρης, παρά το γεγονός ότι συνδέεται με διάφορες μορφές καρκίνου όπως του εγκεφάλου, του αίματος, του πνεύμονα και του ήπατος.
Η ασπαρτάμη (E951) χρησιμοποιείται σε πάνω από 6000 προϊόντα και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τη χρησιμοποιούν σα γλυκαντικό σε καθημερινή βάση.

Απίστευτο βίντεο: Αετός με κάμερα στην πλάτη, επιτίθεται αστραπιαία σε πάπια!!!VIDEO

Αετός εξαπολύει αστραπιαία επίθεση σε πάπια στον αέρα..

Ήξερες ότι... ;??!!!

Οι καρύδες σκοτώνουν περίπου 150 άτομα το χρόνο, περισσότερα απ'ότι οι καρχαρίες. 

Το αρχικό όνομα του Pac-Man ήταν Puck Man, το οποίο στη συνέχεια άλλαξε γιατί μπορούσε εύκολα να παρερμηνευθεί το γράμμα P σε F.
Τα CD διαβάζονται (read) από μέσα προς τα έξω ενώ γράφονται (record) από έξω προς τα μέσα. 

Περίεργα φαινόμενα στον κόσμο!

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μυστηριωδώς αφού έφυγε η σκηνή τους την νύχτα, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, ενώ είχαν κατασκηνώσει σε ένα βουνό στις 2 Φλεβάρη του 1959!

"Έξω το ΔΝΤ από την Ελλάδα" φώναξαν 7.000 Γερμανοί - Στην Ελλάδα πίναμε καφεδάκι!

altΈξω το ΔΝΤ από την Ελλάδα" φώναξαν περίπου 7.000 διαδηλωτές στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας σε μία συγκέντρωση κατά της πολιτικής λιτότητας. 

Η Τουρκία θα διαλυθεί είχε πει ο Γέροντας Παίσιος! Μήπως έρχεται επιβεβαίωση της προφητείας του;

Όταν λέγαμε εδώ και καιρό πως η Τουρκία δεν είναι το πανίσχυρο και "πρότυπο" κράτος που μας παρουσιάζουν διάφοροι, αλλά ένα εκρηκτικό μείγμα διαφόρων συστατικών (ισλαμιστών, κεμαλιστών, αλεβιτών, Κούρδων κλπ) που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί, κάποιοι μας χλεύαζαν! Ακόμα χειρότερα, όταν αναφέραμε τις Προφητείες Γερόντων της Ορθοδοξίας που έχουν προβλέψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θα συμβούν στους γείτονες, δεκαετίες πριν!

Vadoma: Μια παράξενη φυλή

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!Στην ZIBABUE υπάρχει μια παράξενη αλλά συνάμα αινιγματική φυλή που ονομάζεται VADOMA ή WADOMA αυτή η φυλή μαύρων ιθαγενών βρίσκεται στην περιοχή CHIRUMA HILLS κοντά στους ποταμούς ZEMBOSI, στην κοιλάδα URUNGE και στον νομό SIPOLILO.

Πήδηξε απο το Έβερεστ ύψους 7.220 μέτρα! - Βίντεο

.. και φυσικά να κάνει ρεκόρ ύψους στο BASE Jump

Περίπου 60 χρόνια μετά από την ημέρα που ο Edmund Hilary και ο Τensing Norgay έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν την κορυφή του Έβερεστ, o Ρώσος Valery Rozov ανέβηκε στο ψηλότερο βουνό του κόσμου για να κάνει το ψηλότερο άλμα στην ιστορία του BASE Jump. 

Δεν είναι και λίγο να πέφτεις στο κενό από 7.220 μέτρα.

Ζέα: Τι είναι και γιατί απαγορεύτηκε; Θεωρίες συνωμοσίας

Ζέα: Για τους περισσότερους Έλληνες η ζέα είναι μία άγνωστη τροφή.
Όχι άδικα, θα έλεγε κανείς, αφού για πολλά χρόνια το δημητριακό είχε εξαφανιστεί από τη χώρα. Στις αρχές της δεκαετίας του 30, ένας νόμος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία απαγόρευσε όχι μόνο την καλλιέργεια της ζέας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά ακόμη και το να αναφέρεται ως όρος στα λεξικά. 

Το απόλυτο τροχόσπιτο

Για αγοραστές με ταξιδιάρα ψυχή και... παχύ πορτοφόλι

Το απόλυτο τροχόσπιτο είναι εδώ! Διαθέτει πολυτελές σαλόνι, ακόμη πιο πολυτελή κρεβατοκάμαρα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο και... γκαράζ για μία Ferrari!

Δείτε τον Pitbull live στο “Goodmorning America”

pitbullΤο καλοκαίρι είναι πλέον και επίσημα εδώ, και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να ανέβει η θερμοκρασία, από μια εκρηκτική εμφάνιση του Pitbull;

Νικητής ο Latvala στο «Ράλι Ακρόπολις 2013»

Την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν σημείωσε ο Jari-Matti Latvala στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με το Φιλανδό να οδηγεί ταχύτατα το VW Polo R WRC του.