Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Η πρωτεΐνη NF-kB ελέγχει τη γήρανση

makrozoiaΑμερικανοί επιστήμονες  σε πειραματόζωα μια συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, που ελέγχει τη διαδικασία της γήρανσης, είτε αυξάνοντας είτε μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής. Κυρίαρχο ρόλο στο μηχανισμό στης γήρανσης και της μακροζωίας φαίνεται πως παίζε η πρωτεΐνη NF-kB.

Nεότερα για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από το τραγικό ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα στην Αττική Οδό και για πρώτη φορά ο θείος του, Γιώργος μίλησε μπροστά στην κάμερα για τον ανιψιό του και την εξέλιξη της υγείας του...

Χαμός για το tweet της Μελέτη: Εγώ τις πουτσ.., τις τρώω!

Πλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να κάνει χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο ένα tweet της κατάφερε να κάνει τo Twitter μεταμεσονύχτια να πάρει φωτιά! 

WINNER PHOTO OF THE WEEK..ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY TOY BOUDOIR CLUB! Eua Kafantari !!COME AND SMILE AT THE BEST CLUB IN TOWN!!

WINNER PHOTO OF THE WEEK..ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY TOY BOUDOIR CLUB! Eua Kafantari!!COME AND SMILE AT THE BEST CLUB IN TOWN!!

Τι έχει αλλάξει εδώ και 103 χρόνια στην οικονομική μας κατάσταση!

"Οι γονείς, τα παιδιά σας, αι αδελφαί σας, πεινούν, κρυώνουν και γυμνητεύουν ξενιτεμένα Τέκνα της Πατρίδος. Ενθυμηθήτε τους. Έκαστος δύναται κατά δύναμιν να συνεισφέρη, είναι καθήκον όλων επιτακτικόν και αναπόφευκτον".

Αντέχεις να τα δεις??? Αυτά είναι τα χειρότερα ατυχήματα στον παγκόσμιο αθλητισμό!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Παιδιά - ταλέντα στο χορό δεν γίνονται...γεννιούνται! - ΒΙΝΤΕΟ

Μας βάζουν τα γυαλιά 
Ίσως είναι ο καλύτερος χορός ballroom που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Οι μικροί μας φίλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε διαγωνισμό και πραγματικά βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς άλλους του είδους.

Η θλίψη έσβησε το λαμπερό χαμόγελο της Zωής Λάσκαρη

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώτος σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, Πέτρος Κουτουμάνος 
Το τελευταίο «αντίο» του είπαν οι συγγενείς και φίλοι του την Παρασκευή στο Α” Νεκροταφείο της Αθήνας. Στην κηδεία του βρέθηκε η πρώην σύζυγός του Ζωή Λάσκαρη, με την οποία απέκτησε μία κόρη, τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Ο ιερέας και πατέρας της Κέιτι Πέρι δηλώνει: Το παιδί μου είναι δαιμονισμένο

Ο πατέρας της διάσημης σταρ καλεί τον κόσμο να προσευχηθεί για την ψυχή της!

Αν το κατοικίδιο ήταν... άνθρωπος

Πώς θα ήταν η ζωή στο σπίτι

Η αστρολόγος είχε προβλέψει το θάνατό της!

Στο προσωπικό της blog προέβλεπε δυστυχήματα για τις τελευταίες ημέρες του μήνα Απριλίου..

Ποια είναι τα 10 τρόφιμα που δέχονται βροχή από φυτοφάρμακα - Τι βάζουμε στο τραπέζι μας

Η χρήση φυτοφαρμάκων ξεκίνησε το '70. Σαράντα χρόνια αργότερα αυτή η πρακτική έγινε κανόνας και επικίνδυνα υπολείμματα φυτοφαρμάκων βρίσκονται στα τρόφιμα που καταναλώνουμε τακτικά. 

Ψάχνουν επικίνδυνο παιδεραστή που πιθανόν να βρίσκεται στην Κύπρο!

Επικίνδυνος παιδεραστής πιθανόν να βρίσκεται στην Κύπρο!Ο Μαίκλ ΜακΚάρτνεϋ καταδικάστηκε ερήμην του σε ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών για υποθέσεις παιδεραστίας την προηγούμενη Παρασκευή.