Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δεκαπεντάχρονος έχτισε περιουσία 3,5 δισεκατομμυρίων μέσα σε δύο χρόνια!

«Τολμήστε» είναι η συμβουλή το νεαρού επιχειρηματία – Πριν από δυο χρόνια δημιούργησε τεχνολογική επιχείρηση web design
Είναι μόλις 15 ετών και έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, της οποίας η αξία ανέρχεται στα 3.500.000 δολάρια. Ο λόγος για τον νεαρό Jaylen Bledsoe από την πόλη Hazewood στις ΗΠΑ. Πριν από δυο χρόνια, σε ηλικία δεκατριών ετών, δημιούργησε τεχνολογική επιχείρηση web design και άλλων υπηρεσιών.

Συνέντευξη Προέδρου δημοτικής κοινότητας Καστοριας για το θέμα των αστέγων

 Ύστερα από ενέργειες που γίνανε από τον Δήμαρχο Καστοριάς και τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς,  κύριο Καραταγλιδη Κωνσταντινο, βρέθηκε χώρος στο <<ΔΗΝΑΚ>> έστω και προσωρινά ώσπου να βρεθεί σπίτι, και σε συνεργασία με την πρόνοια. 

Και οι τρομοκράτες έχουν ψυχή – Δολοφονικά εγκλήματα που ματαιώθηκαν την τελευταία στιγμή

Μπορεί η ιστορία να είναι γεμάτη από σκληρούς εγκληματίες και τρομοκράτες που έβαλαν στο στόχαστρο αθώους πολίτες, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις που εμφανίζονται ψήγματα ανθρωπιάς στις σκοτεινές ψυχές των δολοφόνων.

Ταϊζοντας τους άστεγους εν έτη 2013 στην Καστοριά... VIDEO!!















Θέμα σχολιασμών έγινε τις τελευταίες ώρες στο facebook το βίντεο με τους δύο νέους που ταϊζουν το άστεγο ζευγάρι στην Καστοριά.

Δείτε βίντεο:

SENSO CLUB To Ladies Night επιστρέφει με καλοκαιρινή διάθεση αυτή τη Πέμπτη και σας προσκαλεί σε μια βραδιά με ασταμάτητο κέφι μαζί με ξένες και ελληνικές επιτυχίες .


















SENSO CLUB To Ladies Night επιστρέφει με καλοκαιρινή διάθεση αυτή τη Πέμπτη και σας προσκαλεί σε μια βραδιά με ασταμάτητο κέφι μαζί με ξένες και ελληνικές επιτυχίες .

Κροίσοι που σκοπεύουν να ζήσουν για πάντα

Κι αν η αθανασία δεν είναι όνειρο απατηλό…
Είτε μιλάμε για την πηγή της νιότης, το δώρο της αθανασίας ή το ελιξήριο της ζωής, ο άνθρωπος έψαχνε ανέκαθεν τρόπους να αποφύγει το τετελεσμένο της ύπαρξής του.
Η κατάκτηση της αθανασίας αποτελεί ένα από τα τελευταία σύνορα της θνητής μας φύσης και δεν είναι λίγοι αυτοί που ονειρεύονται μια ζωή που διαρκεί αιώνες.
Πολλοί βέβαια τη λαχταρούν, λίγοι μπορούν να την έχουν, ή σωστότερα λίγοι μπορούν να προσπαθήσουν να την κατακτήσουν.

Sex tape γύρισε 40χρονη σταρ για να ενημερώσει τους Αμερικάνους για τη Συρία [βίντεο]

Νέο σκάνδαλο με sex tape διάσημης ηθοποιού συγκλονίζει το Χόλιγουντ!Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το «ενημερωτικό» sex tape που γύρισε η Αλίσα Μιλάνο, γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Μάγισσες».

Κορυφαίες ατάκες Έλληνα φαντάρου που έχουν κερδίσει το twitter

Περί στρατού και θητείας
Φαντάρος αγνώστων… στοιχείων «τουιτάρει» απίστευτες ατάκες για το στρατό και τη θητεία… 
Έχοντας όλοι (λέμε τώρα…) πάει στον Στρατό, κρίνουμε ότι ο φίλος λέει και αλήθειες, θέλουμε όμως να τον βεβαιώσουμε, ότι όταν κάποια στιγμή απολυθεί, θα αναπολεί πολλές από τις στιγμές που πέρασε, εκεί θα γνωρίσει κάποιους ανθρώπους με τους οποίους θα μείνει φίλος σε όλη του τη ζωή και γενικότερα η εμπειρία του θα εξεταστεί υπό διαφορετικό πρίσμα, πιο ορθολογικά και λιγότερο συναισθηματικά…

ΣΟΚ!!! «Σε 3 μήνες πόλεμος» προβλέπει ο Γέροντας Παΐσιος!!!

Σάλο έχει προκαλέσει...η εξομολόγηση πιστού στο xanthi-blogs οτι ο Γέροντας Παΐσιος προέβλεψε πόλεμο....
στην Ελλάδα σε 3 μήνες. 

Συγκλονίζει το βίντεο για κακοποιημένα παιδιά από τη Unicef

Ένα πρωτότυπο και συγκινητικό βίντεο κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο. Πρόκεται για βίντεο που αποτελεί μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας  της Unicef για τα κακοποιημένα παιδιά. Guest star στο βίντεο ο ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός Λίαμ Νίσον 

Δείτε το βίντεο.

Το πείραμα που σοκάρει - Πως μέσα σε 90 δευτερόλεπτα μπορεί να χαθεί ένα παιδί (Βίντεο)

 Το πείραμα που σοκάρει -Πως μέσα σε 90 δευτερόλεπτα μπορεί να χαθεί ένα παιδί [Ενας συγκλονιστικό πείραμα που αποτυπώνει το χειρότερο εφιάλτη των γονιών παρουσιάζει πως ένα παιδί μπορεί να παρασυρθεί από έναν άγνωστο. Το βίντεο προβλήθηκε από διαδικτυακή τηλεόραση του ITV και της εκπομπής Daybreakκαι αποκαλύπτει πόσο εύκολο είναι τελικά ένα παιδί να παρασυρθεί από έναν άγνωστο. 

Μυστήρια του μυαλού

Πολλοί επιστήμονες και φιλόσοφοι προσπάθησαν να εξηγήσουν και να ερμηνεύσουν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του και να αποδείξουν με τους πιο ευφάνταστους τρόπους τις θεωρίες που διατυπώθηκαν. Παρότι ωστόσο οι επιστήμη και η ανθρώπινη σκέψη έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου, κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις που ν' αποκαλύπτουν τα μυστήρια του εγκεφάλου. 

Στα σκαλιά οικοδομής, σε χαρτόνια ζει ζευγάρι ηλικιωμένων στην Καστοριά (Φώτο)

Στα σκαλιά οικοδομής στην Καστοριά, μπροστά σε κεντρική πλατεία ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχει στεγάσει “τη ζωή του”…..
Κάθε μέρα ο παππούς στρώνει τα χαρτόνια που έχει μετατρέψει στο στρώμα και βάζει τη γιαγιά του να ξαπλώνει εκεί δίπλα του…..κάτι σαν φύλακας άγγελος….
Εν Ελλάδι 2013.

To test του Δαλάι Λάμα! Θα σας εκπλήξει…!!!

Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!» Πολύ ενδιαφέρον.


Μόνο 4 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν.

Μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος.

Γυναίκα δίνει $10.000 σε όποιον…

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για κάποιον να βρει την αληθινή αγάπη αλλά μια γυναίκα από το Σαν Φρανσίσκο φαίνεται όχι μόνο να έχει μια παρόμοια δυσκολία αλλά να μη σκέφτεται και καθόλου τα χρήματα.