Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Βλέπεις έναν 72χρονο σωστά; Για δες καλύτερα τις φωτογραφίες παρακάτω!

Βλέπεις έναν 72χρονο σωστά; Ονομάζεται Dr. Jeffry Life και εκ πρώτης όψεως μοιάζει με έναν απλό 72χρονο 

Πίσω από τους παγωμένους καταρράκτες!

perierga.gr - Πίσω από τους παγωμένους καταρράκτες!Οι καταρράκτες αποτελούν πάντα ένα εντυπωσιακό θέαμα που οι φωτογράφοι ανά τον κόσμο δεν χάνουν ευκαιρία να απαθανατίσουν στο φακό τους. Οι καταρράκτες Minnehaha στη Μινεσότα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ενός θαυμαστού, δηλαδή, και πολυφωτογραφημένου τοπίου.

Οι πιο παράξενοι και...τρομακτικοί φακοί επαφής!! (pics)

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

Χωρίς λιοντάρια κινδυνεύει να μείνει η Αφρική!

perierga.gr - Χωρίς λιοντάρια κινδυνεύει να μείνει η Αφρική!Ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα της Αφρικής, το λιοντάρι, κινδυνεύει να σβήσει οριστικά από τον χάρτη, όπως τουλάχιστον 

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ-ΤΑ ΦΥΤΡΑ ΣΙΤΑΡΙΟΥ

Πάνφθηνα και χορταστικά τα φύτρα σιταριού.Και φυλάσονται πάνω από 1 χρόνο.Ενα τσουβάλι 50 κιλών σιταριού κάνει 20 ευρώ.Και δίνει 500 πιάτα φύτρα.Δείτε στο βίντεο πώς γίνονται.Φύτρα σιταριού

Η Στεφανία ξαναχτυπά στο youtube!!!!!!












Απολαύστε την Στεφανία σε ένα ακόμη Βίντεο!


10 τροφές-ασπίδα για το κρυολόγημα!

perierga.gr - 10 τροφές-ασπίδα κατά του κρυολογήματος!Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσει κάποιος το κρυολόγημα είναι να καταναλώνει τροφές που λειτουργούν ως ασπίδα στον οργανισμό κατά των ιών. Αρκετές δόσεις βιταμινών και θρεπτικών συστατικών που υπάρχουν σε 10 τροφές και είναι απαραίτητα για να υπερασπιστεί ο οργανισμός την υγεία του και να δράσει άμεσα.

Σύνδρομο ανήσυχων ποδιών: Συμπτώματα, αιτίες και θεραπεία

Σύνδρομο ανήσυχων ποδιών: Συμπτώματα, αιτία και θεραπείαΤο σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών (restless legs syndrome, RLS) είναι μια περίεργη πάθηση που χαρακτηρίζεται ως νευρολογική διαταραχή ύπνου. Πρόκειται από μια μη ηθελημένη ανάγκη κίνησης, συνήθως των κάτω άκρων των ποδιών αλλά μερικές φορές και των χεριών και σπάνια του κορμού. 

BLack Out Party Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ COZI CAFE 17/01










​Κάποιες φορές… οι διαφορές λύνονται με πολύ κέφι,και πολυ μουσική στο χορό!
Έτσι, στο COZI CAFE με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ την Πέμπτη όλοι μπαίνουν στη «μάχη της διασκέδασης» μ’ ένα party που η διασκεδαση έχει τον πρώτο λόγο! Δειτε Εδω....

Τα fast food προκαλούν άσθμα, έκζεμα και αλλεργίες στα παιδιά

Τα fast food προκαλούν άσθμα, έκζεμα και αλλεργίες στα παιδιάΤο πρόχειρο φαγητό  (τύπου fast food), όταν καταναλώνεται τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργία, άσθμα και έκζεμα στα παιδιά, προειδοποιούν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Οκλαντ στη Νέα Ζηλανδία και του 

Πόσες μέρες διαρκεί ο βήχας στην ίωση

Πόσες μέρες διαρκεί ο βήχας στην ίωσηΗ μέση διάρκεια του βήχα από μία απλή λοίμωξη του αναπνευστικού, όπως το κρυολόγημα ή η γρίπη, είναι πολύ μεγαλύτερη από μια εβδομάδα. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ..Η ΔΕΗ εξαπατά το Λαό. Έως και 38% οι αυξήσεις στο ρεύμα για τον μέσο καταναλωτή. Έκθετο το Υπουργείο Περιβάλλοντος...

Την Κυριακή που πέρασε η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, παρουσίασε τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, θριαμβολογώντας μάλιστα ότι είναι πολύ μικρές. Ταυτόχρονα απέφυγε να παρουσιάσει ακριβή στοιχεία και αναλυτικές χρεώσεις και περιορίστηκε στο να εμφανίσει πίνακες με παραδείγματα.

Επικίνδυνα συνθετικά χημικά στα καλλυντικά που πρέπει να ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!

''Τα περισσότερα συνθετικά χημικά γύρω μας είναι τοξικά.Ακούμε τη λέξη ''τοξικό'' τόσο συχνά που έχει χάσει το νοημά της. Αλλά ''τοξικό'' σημαίνει δηλητηριώδες. Οτιδήποτε είναι ''ικανό να καταστρέψει ζωή''.

Ερευνα: Γιατί οι γυναίκες ουρλιάζουν στο σεξ!


Όσο πιο δυνατά τόσο πιο καλά…

Αυτόματη Ανάφλεξη: Το Μυστήριο του Ανθρώπινου Σώματος!!!

Το περίεργο αυτό φαινόμενο της αιφνίδιας αυτόματης ανάφλεξης είναι ένα μυστήριο για αιώνες τώρα. Οι επιστήμονες ακόμα και… τώρα αναρωτιούνται αν όντως υφίσταται ως γεγονός. Ωστόσο, έχουμε αναφορές για το γεγονός αυτό στην 

Σε λίγο το τελευταίο αντίο

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σε λίγο στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 16χρονο, Αγγελο Τσιπούρα.

Ρόφημα από φύλλα καφέ, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, δημιούργησαν Βρετανοί ερευνητές

Ένα αφέψημα που μοιάζει με τσάι και παρασκευάζεται από φύλλα καφέ, δημιούργησαν Βρετανοί ερευνητές. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι υγιεινότερο από τον κανονικό καφέ, αφού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

Δείτε τι πάει να πει ΜΑΓΚΙΑ!

Μαγκιά δεν είναι να βρίζεις.

Μαγκιά δεν είναι να δέρνεις.

Μαγκιά δεν είναι να πίνεις...

Μπριζόλα Γίγας: Εστιατόριο δίνει αμοιβή σε όποιον την φάει!

Μια μπριζόλα βάρους... 4 κιλών και 250 γραμμαρίων καλείται να καταναλώσει όποιος επισκεφθεί το εστιατόριο "The Duck Inn" στο Γιορκεστερσάιρ.Μάλιστα ο... τυχερός θα πρέπει να καταφέρει να τελειώσει το γιγάντιο γεύμα σε διάστημα μιας ώρας για να κερδίσει το βραβείο!

Το τελευταίο "αντίο" στο PlayStation 2!!

Ήρθε το τέλος της πιο επιτυχημένης παιχνιδοκοσνόλας όλων των εποχών ... Ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού για την παιχνιδοκοσνόλα με τις περισσότερες πωλήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, όλων των εποχών. Η Sony σταματά τη διάθεση του στην Ιαπωνία μετά από 13 χρόνια παρουσίας στα σπίτια εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων.