Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το αλκοόλ έχει τα ίδια οφέλη με τη yoga

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κάνουμε γυμναστική, οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί πιο ξεκούραστος η ευχάριστος τρόπος το …αλκοόλ.

Η πιο σπουδαία μεταγραφή του Άγιαξ!

 Ο μικρός Jay-Jay Willems που πάσχει από χρόνια ασθένεια, πήρε λίγη χαρά από τον αγαπημένο του Άγιαξ που τον παρουσίασε ως τη νέα του μεταγραφή. Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έτσι γίνονται τα έργα στη Μεγάλη Βρετανία (βίντεο)

diaforetiko.gr : maxresdefault14 600x385 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έτσι γίνονται τα έργα στη Μεγάλη Βρετανία (βίντεο)Ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό!
Δείτε τον “αγώνα με τον χρόνο” που κάνουν οι εργάτες προκειμένου να παραδώσουν μέσα σε μία μέρα ξανά τον δρόμο στους οδηγούς!
Η αποστολή; Να γκρεμίσουν μία γέφυρα και να επαναφέρουν τον δρόμο στην αρχική του κατάσταση!
Δείτε το τρομερό βίντεο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Chef βουτάει το γυμνό του χέρι σε… καυτό λάδι! ΨΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; (βίντεο)

diaforetiko.gr : b7b23d13db0f7b8887fdce0a08659792 XL 600x373 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Chef βουτάει το γυμνό του χέρι σε... καυτό λάδι! ΨΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; (βίντεο)Διάσημος έχει γίνει σε όλον τον κόσμο ο 65χρονος σεφ Prem Singh ο οποίος μαγειρεύει βουτώντας τα γυμνά χέρια του μέσα στο καυτό λάδι χωρίς να καίγεται.
«Το κάνω αυτό εδώ και 25 χρόνια. Έχει να κάνει με την εμπειρία», δηλώνει ο Prem Singh. «Έβαλα τα χέρια μου μια φορά στο καυτό λάδι και μετά το ξαναέκανα. Κατάλαβα πως δεν μου προκαλούσε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC ΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ...!!!

O Σταύρος Γρύλλης είναι το παιδί-φαινόμενο. Σε ηλικία μόλις 9,5 ετών έχει τη δυνατότητα να κουμαντάρει με εκπληκτικό τρόπο το αγωνιστικό του αυτοκίνητο και να το... πλαγιολισθαίνει με απίστευτο τρόπο.

Καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι το «National Geographic» βρέθηκε στην Κω (απ' όπου κατάγεται ο Σταύρος) και πραγματοποίησε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Έλληνα πιτσιρικά που έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν!

Παρακολουθήστε παρακάτω το αφιέρωμα...

Αποκαλύφθηκε το “θαμμένο” μυστικό του Μάριου Παπαγεωργίου…

diaforetiko.gr : erevnes apagoges marios papageorgiou 600x450 Αποκαλύφθηκε το θαμμένο μυστικό του Μάριου Παπαγεωργίου…Αποκαλύφθηκε το «θαμμένο»…μυστικό του Μάριου Παπαγεωργίου… Η εκπομπή της Νικολούλη έφερε στο φως στοιχεία που σοκάρουν – Φώναζε βοήθεια την ώρα της απαγωγής 
Νέα ευρήματα και μαρτυρίες συμπληρώνουν την αιματοβαμμένη διαδρομή τη μοιραία νύχτα του Αυγούστου, όπου εξαφανίστηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου, από τους απαγωγείς του.