Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

4 μυστικά για να πίνετε περισσότερο νερό

water-drinkΌλοι ξέρουμε ότι πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα, καθώς βοηθά στην πέψη, αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό, ενυδατώνει το δέρμα και πιθανόν συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Όλα ωραία και καλά, αλλά πώς θα καταφέρετε να πίνετε όσο χρειάζεται την ημέρα; Ακολούυθήστε αυτά τα μυστικά.

Απίστευτο βίντεο! Δείτε τι έφτιαξε ο άνθρωπος στην ...άμμο!!!

...απλά εξαιρετικό!

Σκοτεινή Υλη, Σκοτεινή Ενέργεια, Σκοτεινός Μαγνητισμός!!!

Τελευταία υπάρχει μια νέα ύποπτη έννοια στην έρευνα για τη μυστηριώδη δύναμη που αναγκάζει ​​το σύμπαν να διαστέλλεται με ολοένα και μεγαλύτερη φρενίτιδα.
Φαίνεται ότι θα νιώθουμε πολύ μόνοι τις τελευταίες μέρες του σύμπαντος. Η λαμπερή απεραντοσύνη του θα εξασθενίζει αργά-αργά καθώς αμέτρητοι γαλαξίες θα υποχωρούν πέρα ​​από τον ορατό ορίζοντα μας. Σε δεκάδες δισεκατομμύρια χρόνια από τώρα, θα μείνει μόνο ένα πυκνό πλήθος κοντινών γαλαξιών, απελπιστικά λίγοι στην απεραντοσύνη του ουρανού.

Έρχεται η σύριγγα που ΔΕΝ πονάει!

Σε κανέναν δεν αρέσει η αίσθηση μιας βελόνας που τρυπάει το δέρμα. Σκεφτείτε μόνο, πόσο άγχος βιώνουν όσοι επισκέπτονται τον οδοντίατρο ή όσοι πρέπει να υποβληθούν σε κάποια αιματολογική εξέταση ή εμβολιασμό. 

Υπέροχα ζώα σε χρώμα λευκό!

 Υπέροχα ζώα σε χρώμα λευκό!Υπέροχα ζώα σε χρώμα λευκό είτε από φυσικού τους είτε κάποιας γεννετικής ανωμαλίας (αλμπινισμός). Σε κάθε περίπτωση βέβαια παρουσιάζεται όλη η ομορφιά και το μεγαλείο της φύσης.

Οι αθλητές που βγάζουν λιγότερα από τις γυναίκες τους

Τι κι αν βγάζουν πολλά χρήματα; Οι συγκεκριμένοι κύριοι θα είναι πάντα οικονομικά το νούμερο δύο στο σπιτικό τους και τη σχέση τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα ο Σαρμπέλ!!!!!





Βρε Σαρμπέλ από εδώ, Σαρμπέλ από εκεί…τον βρήκαμε τελικά!
Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε και να ακούσουμε αυτό το παλικάρι που είπε «Γειά σου Μαρία» στην Eurovision και μετά μην τον είδατε τον… Παναή!

Συνελήφθησαν οι ηγέτες των Anonymous! Δείτε τα πρόσωπά τους!

Η μειωμένη δράση των Anonymous τον τελευταίο χρόνο συνδέεται άρρηκτα, σύμφωνα με το FBI, με την σύλληψη 5 χάκερ το 2012, που φέρονται ως ηγετικά στελέχη της ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Huffington Post, ο πράκτορας του FBI Όστιν Μπέργκλας, δήλωσε πως οι Anonymous αποδυναμώθηκαν μετά τη σύλληψη πέντε μελών της Lulz Security, μιας ομάδας χάκερ...

20 πράγματα που ίσως να μη γνωρίζετε για τη βαρύτητα

Μπορεί να ξέρουμε για τη βαρύτητα όσα μας απέδειξαν ο Νιούτον και ο Αϊνστάιν, όμως τελικά η βαρύτητα είναι πιο αδύναμη από ό,τι σκέφτεστε και πιο παράξενη από ό,τι φαντάζεστε.

Το κατασκευαστικό θαύμα των 2.500 ευρώ!

Το κατασκευαστικό θαύμα των 2.500 ευρώ!Το ξύλινο ποδήλατο που δεν μοιάζει με τα άλλα
Οι σχεδιαστές Thierry Boltz και Claude Saos, παθιασμένοι αμφότεροι με τον κόσμο του ποδηλάτου, αποφάσισαν να κατασκευάσουν το δίτροχο των ονείρων τους. 

Ο στόχος τους απλός: να δημιουργήσουν ένα ποδήλατο που θα καβαλούσαν με καμάρι. 

Σοκ!!!Συνέβη στην Κύπρο:Μάγος έβγαλε το σ0υτιεν της Παρουσιάστριας ζωντανά στον αέρα (βίντεο)

Αυτές είναι εκπομπές με βαθύ ενδιαφέρον...Καλεσμένος στην εκπομπή “Για σένα” της Χριστιάνας Αριστοτέλους ήταν πρόσφατα ο Ξανθός μάγος,ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για παραστάσεις Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να δείξει τα μαγικά του
            κόλπα on air και μάλιστα πάνω στην παρουσιάστρια.

         
            Ζήτησε από την Χριστιάνα να βάλει ένα μαντήλι στο στήθος της και στην συνέχεια...ο ξανθός                     μάγος το τράβηξε
            και μαζί με το μαντήλι έβγαλε και τον στηθ0θεσμο της παρουσιάστριας!
         
            Δείτε το βίντεο...
          

Γυναίκες και τατού


Μυστηριωδης εξαφανισεις εκατομυριουχων..

Μυστηριώδεις εξαφανίσεις εκατομμυριούχων (pics)Χιλιάδες άνθρωποι χάνονται κάθε κάθε χρόνο ως διά μαγείας, όταν όμως ο εξαφανισμένος αξίζει εκατομμύρια ευρώ τα πράγματα περιπλέκονται άρδην. 
Οι περιπτώσεις με την εξαφάνιση εκατομμυριούχων δεν περνούν στα «ψιλά» των ειδήσεων, κι αυτό γιατί ο κόσμος του πλούτου και της χλιδής δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. 
Το μυστήριο σέρνεται ξοπίσω από τις υποθέσεις, κάποιες εκ των οποίων παραμένουν ακόμα και σήμερα άλυτες. 
Ας δούμε λοιπόν 10 εκατομμυριούχους που η τύχη τούς επιφύλαξε άσχημα παιχνίδια. 
Ή μήπως συνέβη κάτι άλλο;

Τα 10 παράξενα πράγματα που οι φυσικοί γνωρίζουν

 Για να υποστηρίξει αυτήν την άποψη, το βρετανικό πρακτορείο Telegraph, παρουσιάζει τα δέκα πιο παράξενα πράγματα που η Φυσική γνωρίζει αλλά οι περισσότεροι αγνοούν.
Τη σχετική ανάλυση έκανε ο φυσικός – κοσμολόγος και συγγραφέας εκπαιδευτικών επιστημονικών βιβλίων, Μάρκους Τσόουν. Τα δέκα πιο παράξενα πράγματα στη Φυσική:

Συγκλονιστικό βίντεο: Κεραυνός χτυπάει αεροπλάνο στον αέρα!

Δείτε σε βίντεο, πως ένας κεραυνός χτυπάει ένα αεροπλάνο την ώρα που βρίσκεται στον αέρα. Πραγματικά είναι αρκετά εντυπωσιακό ...

ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Η ονομασία του δενδρολίβανου είναι συνδυασμός των λέξεων δένδρο και λιβάνι, ενώ η λατινική του ονομασία Rosmarinous σημαίνει ρόδο της θάλασσας. 

Το δενδρολίβανο (Rosmarinus officinalis L.) ανήκει στην οικογένεια Lamiaceae. Είναι αρωματικό, θαμνώδες φυτό και αποτελεί τυπικό είδος της μεσογειακής χλωρίδας.

Τέχνη με ένα iPhone

Με ένα βλέμμα, είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς πως πρόκειται για δουλειά ερασιτεχνών και μάλιστα χωρίς φωτογραφική μηχανή.
Κι όμως, είναι οι μαγικές εικόνες που «τράβηξαν» κάποιοι με μοναδικό εργαλείο το κινητό τους τηλέφωνο.
Πρόκειται για την έβδομη χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας για iPhone. Αν και οι συμμετέχοντες είχαν το δικαίωμα να βελτιώσουν τα έργα τους χρησιμοποιώντας φίλτρα, δεν παύει να είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα των εικόνων που «τράβηξαν» απλά με ένα κινητό.