Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η Σίντι είναι αγέραστη

Γίνεται καλύτερη, σαν το παλιό κρασί
Η πάλαι ποτέ βασίλισσα της πασαρέλας Σίντι Κρόφορντ αποδεικνύει ότι στα 46 της χρόνια εξακολουθεί να είναι κορίτσι για εξώφυλλο με τα όλα του.

Είναι έγκυος για πάνω από μισό αιώνα!

Απίστευτο, αλλά αληθινό!
Είχε στομαχόπονο και πήγε στο γιατρό και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό… Aντίκρισαν στα σπλάχνα της το αγέννητο μωρό που κυοφορεί για περισσότερο από μισό αιώνα!

Το καλαμάρι που λατρεύει το σεξ - Ζει έναν χρόνο αλλά κάνει σεξ τουλάχιστον 3 ώρες κάθε φορά!


Το καλαμάρι που λατρεύει το σεξ - Ζει έναν χρόνο αλλά κάνει σεξ τουλάχιστον 3 ώρες κάθε φορά!
Εξαντλημένο από τον τρίωρο μαραθώνιο σεξ στον οποίο επιδίδεται συχνά κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής του, ένα είδος καλαμαριού στην Αυστραλία με το ζόρι μπορεί να κινηθεί για να ξεφύγει από τους... θηρευτές του.

Οι ευχές πιο ισχυρές από την κρίση

Perierga.gr - Οι ευχές πιο ισχυρές από την κρίσηΤο ταμείον δεν είναι ποτέ μείον στη Fontana di Trevi.

Αυτή είναι η πιο περιζήτητη παραλία...

Γνωρίζετε που βρίσκεται η παραλία που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση; 

Η έννοια του ματάκια σε φωτογραφίες

Σιγά παιδιά σας βγήκαν τα μάτια έξω...Λίγο κράτη..Και εσείς ρε κορίτσια λίγο σεμνά..

Μακάβρια γκάφα από πασίγνωστο site που "υιοθέτησε" το CNN SOCIAL: Πέθανε τον Νότη Σφακιανάκη!

Μακάβρια γκάφα από πασίγνωστο site που "υιοθέτησε" το CNN SOCIAL: Πέθανε τον Νότη Σφακιανάκη! Ο Νότης χαίρει άκρας υγείας ΑΠΟ CNN SOCIAL: Νεκρός βρέθηκε πριν μία ώρα ο μεγάλος Έλληνας αοιδός Νότης Σφακιανάκης. Μία είδηση που προκαλεί σοκ ανά το Πανελλήνιο.

Ανθρώπινη… σφεντόνα για πολύ γέλιο!

perierga.gr - Ανθρώπινη... σφεντόνα για πολύ γέλιο!Η σφεντόνα ήταν απαραίτητο αγορίστικο «αξεσουάρ» στο παιχνίδι πριν από κάποια χρόνια (αρκετά, νομίζω) για ν’ ανοίξεις κάποιο κεφάλι ή -στη χειρότερη- για να πετύχεις κανένα άμοιρο πετούμενο!

Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν συνομιλείτε με ξένους!

Να γιατί δεν πρέπει να δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ξένους!

Δείτε τις πιο στιλάτες στάσεις λεωφορείων!



Η σέξι σωσίας της Φαίης Σκορδά!

Πόσο μάλλον όταν έχει έναν ακόμη άσσο στο μανίκι...
Το κρυφό ατού της ξανθιάς που μοιάζει με την παρουσιάστρια του Mega είναι ο σύντροφός της αφού όλα δείχνουν ότι αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόνυ Μαυρίδη!

Δείτε και μόνοι σας...

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Ως βόμβα μεγατόνων – για τους αφελείς και τους αδαείς – μπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην παγκόσμιου κύρους Αμερικάνικη εφημερίδα New York Times,

Η ολυμπιακή φλόγα έγινε… αναπτήρας!

perierga.gr - Η ολυμπιακή φλόγα έγινε... αναπτήρας!Όσο αδιανόητο κι αν ακούγεται ο Σκωτσέζος μουσικός Καλούμ Μακντόναλντ όχι μόνο το σκέφτηκε αλλά το έπραξε κιόλας, ενώ στη συγκεκριμένη πράξη του, να ανάψει δηλαδή το τσιγάρο του από την ολυμπιακή φλόγα, βρήκε και σύμμαχο.

Επίδειξη δύναμης απο Τσιάβου-Γιαζιτζίδου Αγχωμένοι οι Άνδρες Δηλώσεις

Την μεγάλη αγωνιστική τους αξία μπροστά σε 30.000 και πλέον θεατές κι εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον  κόσμο έδειξαν για μια ακόμη φορά τα κορίτσια του διπλού σκιφ ελ βαρών Αλεξάνδρα τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατακτώντας την πρώτη θέση στα προκριματικά της Ολυμπιακής ρεγκάτας και περνώντας χωρίς πρόβλημα στα ημιτελικά. 

Οι τροφές της αϋπνίας

Κάποια τρόφιμα προκαλούν αϋπνία. Και κάποια από αυτά δεν τα φανταζόμαστε καν. Ανακαλύψτε ποια είναι και κλείστε μάτι...

Όταν όλοι... καταρρέουν

Οι πτώσεις και οι γκάφες δεν έχουν τέλος!

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 18.00 η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Κασσάνδρεια του Δήμου Κασσάνδρας στο νομό Χαλκιδικής.

Φώτο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Και ο έρωτας με την Μαρκέλλα καλά κρατεί!!!!



O έρωτας τους φουντώνει γι αυτό και αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και να πραγματοποιήσουν ένα ρομαντικό ταξίδι για δυο στους Παξούς!

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικές!…
Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο:

Παίζοντας μπόουλινγκ… μέσα στη μπάλα!

perierga.gr - Ανθρώπινη... μπάλα του μπόουλινγκ!Δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να περιγράψω τι ακριβώς κάνει ένας παίκτης στο μπόουλινγκ πέραν του βασικού, που δεν είναι άλλο από ένα strike – να ρίξει, δηλαδή, όλες τις κορίνες με μία μόνο βολή της μπάλας.

Αυτός είναι ο λόγος που μας αρέσουν οι γυναίκες που φοράνε κολάν.

Δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητα τα κορίτσια

Πολιτισμικές Διαφορές



Έχουν γίνει τέρατα από το body building!

Έχουν γίνει τέρατα από το body building!Τα λόγια περρισσεύουν πραγματικά ... Οι εικόνες σοκάρουν!!! ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ-αν αντέχετε-...

Γιατί όλα τα τραγούδια μας φαίνονται ίδια;

Νέα ισπανική επιστημονική έρευνα που έγινε με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών κατέληξε σε ένα μάλλον αναμενόμενο συμπέρασμα: τα 

Π. Χαϊκάλης: «Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου θα πάνε φυλακή περί εσχάτης προδοσίας»

 Π. Χαϊκάλης: «Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου θα πάνε φυλακή περί εσχάτης προδοσίας»Για την οικονομική κρίση, τις δυσκολίες αλλά και το μέλλον της χώρας μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.

Αυτή η φάρσα είναι ένας πολύ καλός λόγος για χωρισμό (video)

Το βίντεο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και μέσα σε 8 ημέρες μετράει πάνω από 2.700.000 προβολές στο YouTube.

Φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί την κατάλληλη στιγμή!(pics)



Η Εύα όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καιλή ξεκίνησε τις διακοπές της στη Μύκονο. Το ένθετο Real Life αποκαλύπτει την καλοκαιρινή της εικόνα στις παραλίες του νησιού.

Πτήση... πρόκρισης για τον ΠΑΟ

Με στόχο να βάλει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πέταξε το μεσημέρι της Κυριακής (29/8) για τη Σκωτία.

Οι 19 χώρες που κατέκτησαν μετάλλια την πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων...

Αναμενόμενη χαρακτηρίζεται η πρώτη πεντάδα των χωρών που κατέκτησαν μετάλλια κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο…

Στη Μύκονο με νέο… «λούκ», ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

 Στη Μύκονο με νέο… «λούκ», ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας ΚαραμανλήςΑνανεωμένος , με σπορ ντύσιμο και νέο λούκ, ο Κώστας Καραμανλής έφυγε από τη Ραφήνα και περπάτησε μαζί με την οικογένειά του στα πολυσύχναστα σοκάκια στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

Απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά για Γιαζιτζίδου, Τσιάβου

Απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά για Γιαζιτζίδου, ΤσιάβουΤο ελληνικό πλήρωμα ξέφυγε με μεγάλη απόσταση από τις αντιπάλους

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Για το άθλιο σχόλιο γερμανίδας αθλήτριας...

Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια 

Γερμανίδα σημαιοφόρος: Γέμισε το Ολυμπιακό χωριό με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές

Μπορεί το περίφημο tweet της Βούλας Παπαχρήστου για τους Αφρικανούς να της στοίχισε τον αποκλεισμό της ωστόσο διαβάστε τι έγραψε επίσης στο twitter η Γερμανίδα σημαιοφόρος,

Οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες μόνο ερωτικά!

perierga.gr - Ο άνδρας βλέπει μόνο ερωτικά το άλλο φύλο!Η γνωστή ρήση ότι «δεν μπορεί να υφίσταται φιλική σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα» επιβεβαιώνεται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον άνδρα.

«Τρομακτική» πισίνα στο κενό!

perierga.gr - "Τρομακτική" πισίνα στο κενό!Το «νεόκοπο» ξενοδοχείο «Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao» στη Σαγκάη μπορεί να βραβεύτηκε ήδη ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της αλυσίδας Holiday Inn, όμως, πέρα από την πολυτέλεια των χώρων και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει, ξεχωρίζει για την… special πισίνα του.

Νέα ταινία της "Sirina" με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια...

Ναι καλά διαβάσατε. Το πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και πορνοστάρ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Sirina με όνομα, τo casting του γιατρού, με ένα concept που κάνει θραύση στο εξωτερικό. 

Mια σέξυ παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες!

Η Τζέσικα Τζέιν Κλεμέντ θα δώσει κανονικά το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όπως είναι φυσικό όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω της.

Η ώρα των "ελαφρών" βαρών

Η ώρα των "ελαφρών" βαρώνΣτην σημερινη μέρα θα απολαύσουμε την προσπάθεια των ελληνικών διπλών,

NASA:Τα "επτά λεπτά του τρόμου"

«Τα επτά λεπτά του τρόμου». Η φράση δεν αποτελεί τίτλο ταινίας τρόμου, αλλά σενάριο της NASA, για την προσεδάφιση στον Άρη του ειδικά εξοπλισμένου οχήματος «Rover» που θα γίνει στις 6 Αυγούστου.

Γορίλλας κρεμάστηκε σε ζωολογικό κήπο της Πράγας

Γορίλλας κρεμάστηκε σε ζωολογικό κήπο της ΠράγαςΈβαλε κατά λάθος το σκοινί γύρω από το λαιμό του

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου

 Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της ΠαπαχρήστουTον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μετά τα σχόλια της στο twitter,