Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Διάσημα μεταφυσικά φαινόμενα και η εξήγηση τους!!!

Η μεταφυσική έχει χαρακτηριστεί...και ως "φυσική του αύριο". Πολλά από τα φαινόμενα που ερευνά, θυμίζουν σενάρια από ταινίες φαντασίες, όμως ίσως στο μέλλον να αποτελούν το καθημερινό και το συνηθισμένο.

Ηλεκτροπλάνο: Το μέλλον στις αερομεταφορές!!!

Ένας από τους πιο δυναμικούς τομείς στη σύγχρονη αεροναυπηγική είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός ολοκληρωτικά «ηλεκτρικού αεροπλάνου». Οι Ρώσοι δουλεύουν εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Πληρωθείτε για να... βλέπετε διαφημίσεις (video)

Κάποτε θα φάνταζε ως πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά φαίνεται πως η προοπτική του να…

πληρώνεται κάποιος για να παρακολουθεί διαφημίσεις μάλλον θα γίνει πραγματικότητα, χάρη σε ένα φιλόδοξο project της υπηρεσίας crowdfunding, Indiegogo.

Έζησε επτά ώρες χωρίς καρδιά και εγκέφαλο!!

Έζησε επτά ώρες χωρίς καρδιά και εγκέφαλοΈζησε επτά ώρες χωρίς καρδιά και εγκέφαλο

Εστιατόριο σερβίρει μαγιονέζα με… τα πάντα!

 Εστιατόριο σερβίρει μαγιονέζα με τα... πάντα όλα!Κάθε Ιάπωνας καταναλώνει 2 κιλά μαγιονέζα το μήνα(!), οπότε η εμφάνιση ενός εστιατορίου στο κέντρο του Τόκιο που σερβίρει… τα πάντα με μαγιονέζα δεν κάνει και πολύ εντύπωση, στους ντόπιους τουλάχιστον. 

BINTEO-Οι πτώσεις συνεχίζονται, μαζί και το γέλιο

BINTEO-Οι πτώσεις συνεχίζονται, μαζί και το γέλιοΤα μικροατυχήματα που προκαλούν πόνο στους πρωταγωνιστές τους και γέλιο σε όσους τα παρακολουθούν συνεχίζονται όπως θα διαπιστώσετε και στο συγκεκριμένο βίντεο. 

Νόσος των Λεγεωναρίων, λεγιονέλλα και πνευμονία (οξύ εμπύρετο νόσημα του αναπνευστικού)


Τα συμπτώματα της νόσου των Λεγεωναρίων είναι παρόμοια με αυτά πολλών άλλων μορφών πνευμονίας.


Νόσος των Λεγεωναρίων, λεγιονέλλα και πνευμονία: Αυτά που πρέπει να ξέρετε

Τα 15 καλύτερα ιστορικά cafès της Ευρώπης

 Τα 15 καλύτερα ιστορικά cafes της Ευρώπης!Τα 15 καλύτερα ιστορικά cafès στην Ευρώπη, αγαπημένα στέκια συγγραφέων, αριστοκρατών, ποιητών, πολιτικών έχουν και από μία ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθούν. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να δοκιμάσετε από μια… φέτα αναμνήσεων και να πιείτε μια… γουλιά του παρελθόντος. Και αυτά σε έναν πολυπολιτισμικό ευρωπαϊκό δίσκο σερβιρίσματος της ιστορίας.

LADIES NIGHT καθε ΔΕΥΤΕΡΑ στο BOUDOIR CLUB!!!!!!

Oι πιο πλούσιοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο

Oι πιο πλούσιοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο πλούσιους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.
Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα goal.com, την πιο πλούσια πεντάδα των γηπέδων συμπληρώνουν οι:

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα πολεμικά αεροσκάφη!!!VIDEO

Ένα βίντεο με τα καλύτερα μαχητικά...

Εμείς ευχόμαστε να είναι αχρείαστα!
Δείτε το βίντεο:

Εκπαιδεύοντας την ανθρωπότητα στην πρώτη επαφή με εξωγήινους!!!VIDEO

Αυτό το βίντεο είναι μακράν το πιο ισχυρό βίντεο μικρού μήκους που έχει παραχθεί (πρόσφατα) για την πρώτη επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς. Είναι σαφές, περιεκτικό και ακριβή, και όταν οι περισσότεροι από εμάς είμαστε έτοιμοι θα συμβεί. Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να μοιραστείτε αυτό το βίντεο με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε, πιστούς και μη πιστούς.

Κι όμως είναι φτιαγμένα από χαρτί!

Κι όμως είναι κατασκευασμένα από χαρτί!Μια παλιά σκονισμένη καρέκλα, ένα τσαλακωμένο τζιν σορτς, ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και άλλα συνηθισμένα αντικείμενα τα βλέπουμε όλοι κάθε μέρα και σίγουρα δεν τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Αν όμως προσπαθήστε να καθίσετε στην καρέκλα, στον φθαρμένο πάγκο Corbusier ή να φορέσετε το ατσαλάκωτο πουκάμισο, ε τότε θα έχετε πρόβλημα, καθώς διά μαγείας θα διαλυθούν μπροστά στα μάτια σας, αφού όλα είναι κατασκευασμένα από χαρτί.

Ας είμαστε περήφανοι τουλάχιστον για την γλώσσα μας!

greek-alphabet« Τη Γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική.  Το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου. Μονάχη έγνοια η Γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου.» 
[Οδυσσέας Ελύτης]

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 8χρονο αγοράκι παντρεύτηκε 61 ετών γυναίκα!

Ο Sanele Masilela, 8 ετών, από τη Νότιο Αφρική, παντρεύτηκε την Helen Shabangu, 61 ετών και μητέρα 5 παιδιών... Σύμφωνα με τη μητέρα του μικρού παιδιού, ο  Sanele αναγκάστηκε να παντρευτεί λόγω της επιθυμίας του παππού του να τον δει παντρεμένο πριν πεθάνει.

Aυτή είναι η χειρότερη αποκριάτικη στολή όλων των εποχών...!!!

Τα λόγια είναι περιττά...!!!

ΣΟΚ! Οι αρχαιολόγοι ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ με αυτό που ανακάλυψαν κάτω απο το Στόουνχετζ!

Ένα από τα πιο σημαντικά προϊστορικά μνημεία στον κόσμο ενδέχεται να αποτελούσε σημείο μαζικών ενταφιασμών, καθώς ερευνητές ανακάλυψαν την ύπαρξη... 63 ενταφιασμένων ανθρώπων.

Tsukaima Ringu: Θα κλαίτε από τα γέλια! (video)

                                                                                                                                                       goodkastoria.grΟ νεαρός Tsukaima Ringu που θα δείτε στο βίντεο έχει χαρακτηριστεί από πολλούς (και από εμάς) ως ο πιο τρελός άνθρωπος πάνω στον πλανήτη! Και όχι άδικα! Απλά δείτε το βίντεο που προκαλεί ακατάπαυστο γέλιο και θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί μας!!

Βίντεο από τα τελευταία λεπτά ζωής του Ούγκο Τσάβες στην εντατική μονάδα

                                                                                                                                                 http://www.goodkastoria.gr/Ένα μοναδικό video κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες στο youtube. 

Το συγκεκριμένο video είναι από την εντατική μονάδα λίγα λεπτά πριν ξεψυχήσει ο μεγάλος ηγέτης της Βενεζουέλας. Είναι οι τελευταίες προσπάθειες που κάνουν οι γιατροί για να... τον κρατήσουν στη ζωή. .......