Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Το μεγαλύτερο λάθος στην ταινία «Τιτανικός»

Αν και έχουν περάσει αισίως 14 χρόνια παραμένει ένα άλυτο μυστήριο..

ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΜΑ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ!

ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΜΑ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΗ 42χρονη παρουσιάστρια επέλεξε για μια δημόσια εμφάνισή της αυτό το μπλε φόρεμα και μία εβδομάδα μετά είδαμε την Έλενα Παπαβασιλείου να το φοράει.

Η ΠΑΟΛΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ

Η ΠΑΟΛΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣΜπορεί να ο κόσμος να μην ξέρει αν τη μισεί ή αν την αγαπάει αλλά η Πάολα είναι σίγουρα πια ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της νύχτας.

15 σημάδια ότι το Δαχτυλίδι της Φωτιάς ξυπνάει ... όπως κι εμείς...

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου επικεντρώνεται σε άλλα πράγματα, τοΔαχτυλίδι της Φωτιάς (Ring of Fire) στον Ειρηνικό Ωκεανό βρίσκεται σε αφύπνιση. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών υπήρξε μια σταθερή σειρά από μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις και σεισμούς που έχουν συμβεί κατά μήκος σε ολόκληρη την περίμετρο του Ειρηνικού Ωκεανού.

Το παραμυθένιο «Νησί των Χριστουγέννων»!

perierga.gr - Το παραμυθένιο "Νησί των Χριστουγέννων"!Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μπορεί να έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση όλων μας με το κρύο, τα χιόνια και τις βόρειες χώρες του 

Τα σημαντικότερα Guinness World Records του 2012

Φωτογραφία για Τα σημαντικότερα Guinness World Records του 2012Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σημειώθηκαν πολλά και διάφορα παγκόσμια ρεκόρ με σημαντικότερη την ελεύθερη πτώση του Felix Baumgartner από ύψος 36.5km που τον περασμένο Οκτώβριο παρακολουθήσαμε με κομμένη ανάσα.

Back to the 90′s: Christmas time

christmas90s1Το “Back to the 90’s” σας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» και σας χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από την μουσική!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! <<< Jalouse Bar >>>

Jalouse Bar - Thessaloníki, Greece ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Εύχομαι οι άγιες αυτές μέρες να γεμίσουν τη ζωή σας με υγεία, ευτυχία και πολλή αγάπη από τους γύρω σας!!! Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αφήσετε κατά μέρος ό,τι προβλήματα σας βαραίνουν και χαρείτε στο έπακρο αυτές τις γιορτινές ημέρες, διασκεδάζοντας με την ψυχή σας στο Jalouse Bar που βρησκετε στην polutechniou 31, thessaloniki.. 

«ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ»...

●Ιστορικό άρθρο του ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ.

 Ραγισμένες εποχές. Ραγισμένοι κόσμοι.
Χιλιοραγισμένοι άνθρωποι…

«Έφυγε» ο ηθοποιός Τζακ Κλούγκμαν

Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε σήμερα ο ηθοποιός Τζακ Κλούγκμαν γνωστός για τη συμμετοχή του στην κινηματογραφική ταινία «Οι 12 ένορκοι» (1957)…

Ένα λάθος SMS απέτρεψε μία αυτοκτονία

Ο παραλήπτης ενημέρωσε τις αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους εντόπισαν τον αποστολέαΈναν άνδρα ο οποίος είχε εκφράσει την πρόθεση να αυτοκτονήσει, έσωσαν την Κυριακή το..

Fiat Panda με μοτέρ από… GSXR 1000

Ένα Panda διαφορετικό από τα άλλα κατασκεύασε κάποιος ιδιοκτήτης από το εξωτερικό. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο προηγούμενης γενιάς, τοποθέτησε ένα κινητήρα από Suzuki GSXR 1000 και απλά το μετέτρεψε σε… αεροπλάνο. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Και Καλά Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα!
Ευχόμαστε η γέννηση του Κυρίου να φέρει Υγεία Ευτυχία και Αγάπη στις καρδιές μας. Τα στολίδια του δέντρου να γίνουν στολίδια στις ψυχές όλων μας !

ΔΕΙΤΕ τι μπορεί να σας έρθει από το πουθενά!!!

Για όσους θα δουν το παρακάτω βίντεο συνιστούμε όπως χαμηλώσουν την ένταση των μεγαφώνων τους για να μην μας μείνουν και στον τόπο!

«Ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα και λαντζέρα σε club»

«Ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα και λαντζέρα σε club»

Γ. Διαμαντή: Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες, δεν είχαν να με ταΐσουν

“Σπάνε” κωδικούς στο Facebook, κλέβουν φωτογραφίες και εκβιάζουν

Μόδα έχουν γίνει οι εκβιασμοί μέσω facebook καθώς αποδεικνύεται “εύκολο” για κάποιους να σπάσουν κωδικούς και μετά με το υλικό που βρίσκουν να εκβιάζουν τους κατόχους λογαριασμών.

LEFA HAIR IDEAS

Φωτογραφία: SP LUXE OIL
Το SYSTEM PROFESSIONAL LUXE OIL χρησιμοποιεί μια αναδομητική Τεχνολογία Μεταμόρφωσης που βελτιώνει τα μαλλιά τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη φθοράΗ νικήτρια της σημερινής κλήρωσης είναι η Christina Micheliou
SP LUXE OIL

Το SYSTEM PROFESSIONAL LUXE OIL χρησιμοποιεί μια αναδομητική Τεχνολογία 

Μεταμόρφωσης που βελτιώνει τα μαλλιά τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, ενώ παράλληλα 

τα προστατεύει από τη φθορά

Η Τζένη Μπαλατσινού δηλώνει:"Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της αρρώστιας του Πέτρου"

Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους το τελευταίο διάστημα μίλησε
σε συνέντευξή της η Τζένη Μπαλατσινού.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Δείτε πώς τον άλλαξε η φυλακή μετά από πέντε χρόνια εγκλεισμού!!!

altΚαι χαρακτήρα, αλλά και εμφάνιση!

Οι παρακάτω φωτογραφίες άλλωστε το αποδεικνύουν!

Συγκινητικό βίντεο: 9χρονη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα μετά το θάνατό της!

Θέλησε να δώσει το..
Χριστουγεννιάτικο χαρτζιλίκι της σε ...
χωριό της Αιθιοπίας και μάζεψε 1.2 εκατομμύρια δολάρια!

Μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο η Δούκισσα Νομικού!

Το περιοδικό ΟΚ! κυκλοφόρησε με φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον ηθοποιό Νίκο Κουρή.

25 σόκιν αλήθειες για το σ ε ξ

Κοίτα που παραμονή Χριστουγέννων θα μάθουμε όλες τις αλήθειες!

Τα Χριστούγεννα στον υπόλοιπο κόσμο

perierga.gr - Πώς γιορτάζει τα Χριστούγεννα ο υπόλοιπος κόσμος!Κάποιοι… κάνουν την ανάγκη τους δίπλα στην φάτνη σε μια γωνιά της Καταλονίας. Κάποιοι άλλοι ανηφορίζουν σε ηφαιστειογενή βουνά,