Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

THE eXclu SHOW BOUDOIR CLUB ΣΗΜΕΡΑ!!!!

 THE eXclu SHOW ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB 

Το μυστήριο του «δίδυμου» πλανήτη της γης

ΓηΜία μεγάλη μερίδα επιστημόνων πιστεύει ότι κάποτε η Γη είχε έναν δίδυμο πλανήτη, στο μέγεθος του Άρη, που ονομαζόταν «Θεία» και ήταν 60 μοίρες είτε μπροστά είτε πίσω (όπως το βλέπει κανείς) από τον πλανήτη μας.
Πριν από περίπου 4.533 δισεκατομμύρια χρόνια, ο πλανήτης «Θεία» έφυγε από την τροχιά του και συγκρούστηκε με τη Γη.
Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του πλανήτη απορροφήθηκε, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του, συνδυασμένο με υλικά από τον πλανήτη μας, δημιούργησε τη Σελήνη.

Εδώ είναι το πιο κρύο σημείο του πλανήτη! Έχει -93C! - ΦΩΤΟ

Εδώ είναι το πιο κρύο σημείο του πλανήτη! Έχει -93C! - ΦΩΤΟΤο πιο κρύο σημείο του πλανήτη μας βρίσκεται -που αλλού- στην καρδιά της Ανταρκτικής και έχει θερμοκρασία μείον 93,2 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν από δορυφόρους. Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας είχε καταγραφεί επίσης στην παγωμένη Ανταρκτική, στη ρωσική βάση «Βοστόκ», στις 21 Ιουλίου 1983, και ήταν μείον 89,2 βαθμοί Κελσίου.

ΣΟΚ:Δεν άντεξε να συνεχίσει τα ψώνια με την κοπέλα του και αυτοκτόνησε

ΣΟΚ:Δεν άντεξε να συνεχίσει τα ψώνια με την κοπέλα του και αυτοκτόνησεΤο ότι οι άνδρες δεν αντέχουν τα ψώνια μαζί με τις γυναίκες είναι γνωστό... Αλλή η συγκεκριμένη περίπτωση ξεφεύγει από κάθε λογική. Ο 38χρονος Τάο Χσιάο είχε πάει για ψώνια μαζί με την κοπέλα του σε ένα εμπορικό κέντρο στην ανατολική Κίνα. Μετά από πέντε ώρες, απαίτησε από την φίλη του να πάνε σπίτι.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα Daily Mail ότι άκουσαν τον Τάο να λέει στην κοπέλα να πάνε σπίτι γιατί κουβαλούσε πάρα πολλές σακούλες αλλά αυτή αρνήθηκε λέγοντας ότι θέλει να πάει σε ακόμα ένα μαγαζί γιατί είχε προσφορές στα παπούτσια.

Ένα Pitbull από την ΚΟΛΑΣΗ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα Pitbull από την ΚΟΛΑΣΗ! [ΒΙΝΤΕΟ]Ποιος θα μπορούσε να σταθεί μπροστά στον διάβα του; Μάλλον κανείς!

Πώς να επιβιώσετε από καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνοι;Κοινοποιήστε το παντού θα σώσετε ζωές!!

dinatosinfo17dΔεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι όταν υποστούν καρδιακή προσβολή χωρίς βοήθεια, το πρόσωπο του οποίου η καρδιά δεν χτυπάει σωστά και που αρχίζει να …….αισθάνεται λιποθυμία έχει μόνο περίπου 10 δευτερόλεπτα ακόμα πριν από την απώλεια συνείδησης.

Τίγρης επιτίθεται σε θηριοδαμαστή -Καρέ-καρέ η στιγμή που «πάγωσε» ένα ολόκληρο τσίρκο στην Ισπανία [βίντεο]

Τίγρης επιτέθηκε σε εργαζόμενη σε ζωολογικό κήποΤραγωδία παραλίγο να εκτυλιχτεί κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου στην Ισπανία, όταν ένας τίγρης άρχισε να επιτίθεται με μανία σε έναν θηριοδαμαστή. Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τράβηξε ένας θεατής. Το άγριο ζώο άρχισε ξαφνικά να δαγκώνει τον 35χρονο θηριοδαμαστή στον λαιμό, τα πόδια και την πλάτη.
Ο άτυχος 35χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο, χωρίς, να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.
Η μητέρα του θηριοδαμαστή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς την ώρα της επίθεσης έμελε να βρίσκεται και εκείνη στο τσίρκο.