Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Παπαγαλος ελα κατω-ελα κατω...ποδαρακι; ..μακαρονια με κιμα!!! Δεν υπαρχει!!! ΒΙΝΤΕΟ!!!!




Το Κάμα Σούτρα των παντρεμένων

imageΌ
λοι γνωρίζουν το Κάμα Σούτρα που έχει ως σκοπό να τονώσει τις σχέσεις των ζευγαριών μέσω της ερωτικής επαφής. Έχουμε, δει, ακούσει ή κάνει, αρκετές από τις στάσεις που προτείνει.
Τι συμβαίνει όμως όταν το ζευγάρι έχει στην «πλάτη του» πολλά χρόνια γάμου ή ακόμα και ένα παιδί; Δύο Αμερικανοί σατυρικοί συγγραφείς μόλις κυκλοφόρησαν το Κάμα Σούτρα των παντρεμένων…τον λιγότερο ερωτικό οδηγό του πλανήτη.

Ανάβαση βουνού με Φόρμουλα (Video)

Μια ορεινή διαδρομή με οδηγό τον Liber Federico και ένα όχημα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τέτοιους δρόμους.

Το συκώτι μας εξομολογείται και μας συμβουλεύει…

diaforetiko.gr : 9729015 600x400 Το συκώτι μας εξομολογείται και μας συμβουλεύει…Το Συκώτι μας είναι η Ζωή μας…..
Το προσέχουμε για να έχουμε ή…Βέβαια, μόνο όταν γνωρίζουμε Τι κάνει το Συκώτι μας για τη Ζωής μας, θα μάθουμε να το Αγαπάμε και να το Φροντίζουμε όσο χρειάζεται για να ζήσουμε μια φυσιολογική Ζωή!

Τι δείχνουν τα βίντεο πριν και μετά τη δολοφονική επίθεση

Τι δείχνουν τα βίντεο πριν και μετά τη δολοφονική επίθεσηΤι δείχνουν τα βίντεο πριν και μετά τη δολοφονική επίθεση

Φως στις έρευνες των αρχών αναμένεται να ρίξουν τα δεκάδες βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής από την δολοφονική επίθεση το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.

Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Οι νέοι Οικονομολόγοι στο προσκήνιο.

ΟΕΕΣτις 15 Δεκεμβρίου καλούμαστε όλοι οι οικονομολόγοι να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας σε τοπικές διοικήσεις αλλά και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων, για να γίνει όμως αυτό πρέπει τα παλιά μέλη να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους ή τα νέα να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εγγραφής μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Πώς μπορείς να κερδίσεις σε τυχερά παιχνίδια

Άρθρο περιγράφει τις τεχνικές με αφορμή τζακ-ποτ στις ΗΠΑ. Τζακ-ποτ έχει σημειωθεί στο…αμερικανικό τυχερό παιχνίδι Mega Millions, και πολλοί παίκτες ελπίζουν στην εύνοια της θεάς τύχης για τη σημερινή κλήρωση, που μπορεί να μοιράσει 400 εκατ. δολάρια!

Απίστευτο βίντεο! Θα πέσετε κάτω από τα γέλια!

Απίστευτο βίντεο! Θα πέσετε κάτω από τα γέλια!Ο αντάρτης στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι φανερό πως χριάζεται λίγη ακόμα εκπαίδευση στη σκοποβολή!   Ολα ξεκίνησαν πολύ καλά και ο αντάρτης πήρε θέση βολής, στόχευσε και...έριξε! Αλλά σε αυτό το τελευταίο στάδιο κάτι δεν πήγε όπως το ήθελε και το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο δεν άργησε να συμβεί!   Αυτά τα φαγητά καταστρέφουν τον εγκέφαλο!   Δείτε το βίντεο που θα σας κάνει να "λιώσετε" στα γέλια!  

Μάθε ποια είναι τα οφέλη του πράσινου καφέ στο αδυνάτισμα και στην υγεία!

diaforetiko.gr : green coffee bean extract supplement will it work for you 600x400 Μάθε ποια είναι τα οφέλη του πράσινου καφέ στο αδυνάτισμα και στην υγεία!Σήμερα, οι πράσινοι κόκκοι καφέ θεωρούνται ότι ως η πιο πλούσια πηγή σε χλωρογενικό οξύ. Μερικά ακόμα φυτά περιέχουν χλωρογενικό οξύ αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες. 
Το χλωρογενικό οξύ (C16H18O9) είναι ένας ενδιάμεσος εστέρας μεταξύ του καφεϊκού οξέος και του L-quinic οξέος.

39o PHOTOGRAPHY PARTY BOUDOIR CLUB KANE LIKE>>>>>>>>>>>>>>>>













39o PHOTOGRAPHY PARTY BOUDOIR CLUB KANE LIKE>>>>>>>>>>>>>>>>

Δείτε τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο!

diaforetiko.gr : flat800x800070f 600x462 Δείτε τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο!Ποιος πίνακας ζωγραφικής θα μπορούσε να θεωρηθεί ο ωραιότερος του κόσμου; Ποια παραλία, ποιο άγαλμα, ποιο… νεκροταφείο; Βρεθήκαμε μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση: Να περιορίσουμε τα αμέτρητα πράγματα που έχουμε δει στα ταξίδια μας στα 30 πιο ωραία.

Εξτένσιονς στα μαλλιά…. Δείτε γιατί κινδυνεύουν όσες τα φοράνε!!

diaforetiko.gr : h2 600x446 Εξτένσιονς στα μαλλιά.... Δείτε γιατί κινδυνεύουν όσες τα φοράνε!!Αλήθεια πόσες φορές δεν θαυμάσαμε την υπέροχη κώμη μιας όμορφης γυναίκας; Είστε σίγουροι όμως ότι κάτι τέτοιο είναι εντελώς φυσικό; Είναι το πραγματικό μαλλί τόσο όμορφο; Μήπως φοράει τα λεγόμενα εξτένσιονς για να δείχνει ομορφότερη; Και όμως πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι τα εξτένσιονς μπορεί να χαρίζουν μια παραπάνω ομορφιά στις γυναίκες, αλλά είναι επικίνδυνα και όσες τα φοράνε διατρέχουν κίνδυνο. Τι ακριβώς; Διαβάστε το αμέσως…