Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Χαμός στον αέρα του «The Voice»: H ατάκα που έκανε έξαλλη τη Μελίνα!

Χαμός στον αέρα του «The Voice»: H ατάκα που έκανε έξαλλη τη Μελίνα! Στον «αέρα» του «The Voice» έπεσε μία μπηχτή που προκάλεσε αμηχανία. Η ατάκα-φωτιά του Αντώνη Ρέμου προς τη Μελίνα Ασλανίδου ήταν αυτή που την έκανε έξω φρενών...

Όταν ο Δημήτρης Τικτόπουλος βγαίνει στη σκηνή του «The Voice» για να ερμηνεύσει το «We Are The Champions» των Queen, όλοι οι coaches μένουν άφωνοι με τη φωνή του. Βέβαια, τόσο ο Ρέμος, όσο η Βανδή και ο Κουινέλης είχαν συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν τον ήθελαν και στην ομάδα τους. Το ίδιο ίσχυε και για την Μελίνα Ασλανίδου, η οποία τόνισε ότι δεν έχει δουλέψει μαζί του, αλλά τον έχει δει στο διαδίκτυο.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 843 LIKES. ... PHOTOGRAPHY PARTY ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB!

 ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 843 LIKES. ... PHOTOGRAPHY PARTY ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB!

Πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης την "έπεσε" σε τραγουδίστρια - Τον έκραξε μέσω facebook [photos]

 Της Σπυριδούλας Κάμπου
Δεν είναι νέο το φαινόμενο αλλά λίγες είναι οι γυναίκες που τολμούν να το καταγγείλουν δημόσια...
Το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης είτε από άντρα σε γυναίκα και το αντίστροφο υπάρχει σε όλα τα επαγγέλματα, κατά πόσο στο χώρο του πενταγράμμου. Δυστυχώς πάντα υπάρχουν αυτοί οι επιτήδειοι που πατώντας πάνω στην προσωπική τους φήμη, προσπαθούν να πατήσουν και στα όνειρα νέων κοριτσιών που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους στο τραγούδι. Με το τίμημα… αυτό που φαντάζεστε.

Η νέα μόδα ήρθε στην χώρα μας – Ανταλλάσσουν συντρόφους μέσω Facebook!

 To ότι η ανταλλαγή συντρόφων ή αλλιώς swinging, κάνει θραύση στο εξωτερικό είναι γνωστό! 
Το ότι όμως έχει αρχίσει να αποκτά και φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα είναι κρυφό μυστικό! Η νέα μόδα του swinging η οποία διαδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς μέσω Facebook κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες!