Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Πέντε «παγίδες» για ψεύτες!

perierga.gr - Πέντε "παγίδες" για ψεύτες!«Κοιτάτε απευθείας στο σώμα και όχι στα μάτια», διατείνουν Σκωτσέζοι επιστήμονες σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν έναν ψεύτη απεναντί τους, καθώς το ένοχο βλέμμα δεν αποτελεί απόδειξη σύμφωνα με νέα μελέτη. Τα μάτια δεν προδίδουν τον ψεύτη, υποστηρίζουν ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, καταρρίπτοντας έτσι ένα «ενοχοποιητικό» στοιχείο που εδώ και δεκαετίες καθόριζε τα συμπεράσματα ειδικών, Αρχών ή ακόμη και συντρόφων.

Τα πιο παράξενα ταξί στον κόσμο!


perierga.gr - Τα πιο παράξενα ταξί στον κόσμο!
Μπορεί τα ταξί σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτελούν έναν συγκεκριμένο σκοπό, να μεταφέρουν δηλαδή τους επιβάτες στον προορισμό τους, όμως διαφοροποιούνται κατά πολύ σε χρώμα και design ανάλογα με τον τόπο καταγωγής τους!

Μια πιτσαρία σε τέσσερις τροχούς!


perierga.gr - Μια πιτσαρία σε τέσσερις τροχούς!
Είναι μία από τις ωραιότερες πιτσαρίες που κυκλοφορούν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, η οποία γίνεται… ανάρπαστη άμα τη εμφανίσει της όχι μόνο για τις πεντανόστιμες πίτσες που σερβίρει στα όρθια αλλά και για το εντυπωσιακό design της που κλέβει τα βλέμματα του κόσμου.

Γυναίκα γέννησε σε πεζοδρόμιο!

Όλοι οι γονείς θυμούνται την γέννηση των παιδιών τους, όμως την συγκεκριμένα γέννα θα την θυμάται μια ολόκληρη κοινότητα, αφού η γυναίκα από την Κίνα γέννησε… πάνω στο πεζοδρόμιο!!!

Ανέκδοτο: Ο ταξιτζής παλάβωσε!

Ένας τύπος σε ένα ταξί θέλει να πει κάτι στον ταξιτζή. Όπως είναι από πίσω του λοιπόν, κάνει λίγο μπροστά και τον χτυπάει ευγενικά στον ώμο με τα δάχτυλα.

Κινητήρας με LEGO από τη Rolls-Royce!


perierga.gr - Ο μεγαλύτερος κινητήρας με LEGO από τη Rolls-Royce!
Πολλοί ονομάζουν το εγχείρημα αυτό… LEGO-μάνια και άλλοι «απόλυτο παραλογισμό»! Οι περισσότεροι, όμως, επισκέπτες στο «Farnborough International Airshow» θαύμασαν το απίθανο δημιούργημα της Rolls-Royce: Έναν κινητήρα Boeing 787 Dreamliner εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από τουβλάκια LEGO.

Μάθε πώς να κάνεις ένα γαλλικό μανικιούρ στη... μέση!

Σημερινό beauty task: γαλλικό μανικιούρ κομμένο στη... μέση! 

Μόνιμες βέρες-τατουάζ για νεονύμφους!

perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!Η νέα μόδα κάνει θραύση στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία καθώς πέρα από την εντύπωση που προκαλεί ένα τατουάζ-βέρα στα δάχτυλα των 

42 χρόνια μετά βρήκε το αυτοκίνητό του

Ο Μπομπ Ράσελ χρειάστηκε σχεδόν μισό αιώνα, για να βρει το αυτοκίνητό του που του είχαν κλέψει το 1972!

Τι ακριβώς συμβαίνει όταν μιλάτε 15' στο κινητό σας..... ΔΕΝ θέλετε να ξέρετε...



Ο Ορμπάιθ περιμένει το «ναι» του Ζαρντίμ

Ο Ορμπάιθ περιμένει το «ναι» του ΖαρντίμΜεγάλες πιθανότητες επιστροφής του στον Πειραιά

Στις 30 Αυγούστου η ανακοίνωση του Galaxy Note 2;

Στις 30 Αυγούστου η ανακοίνωση του Galaxy Note 2;Αν και τίποτε δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το θεωρούν κάτι περισσότερο από βέβαιο. Ο λόγος φυσικά για την παρουσίαση του νέου phablet της Samsung του τετραπύρηνου Note 2 το οποίο σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα δει το φως της δημοσιότητας στις 30 Αυγούστου.

Δείτε πώς ήταν η Δούκισσα Νομικού όταν ξεκίνησε την καριέρα της [φωτο]

Η Δούκισσα Νομικού όταν κέρδισε τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 ως η ομορφότερη γυναίκα της χώρας μας,

Συγκλονιστική εικόνα: Κοριτσάκι "χόμπιτ" στην Κίνα

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει σαν ένα φυσιολογικό 3χρονο κοριτσάκι, όμως μια καλύτερη ματιά φανερώνει τον γολγοθά της μικρής Κινεζούλας.

Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν έμαθα να κάνω τον χαζό»

Για τον λόγο που επέλεξε να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι, λόγω του επαγγέλματός του, βρίσκεται συνεχώς μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης σε γνωστό περιοδικό.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Άγρια φασαρία τις πρώτες πρωινές ώρες με αθίγγανους στο δημοτικό διαμέρισμα Μανιάκων



Έξω από το Hotel NOSTOS οι κάτοικοι έντρομοι βγήκαν στα παράθυρα αλλά και στον δρόμο, ακούγοντας φωνές εντάσεις…..

10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα πιράνχας

H απίστευτη είδηση ότι πιράνχας επιτέθηκαν σε ανθρώπους στη Λιουζού της Κίνας ξαναφέρνει τα φονικά ψάρια στην επικαιρότητα. Ορίστε δέκα πράγματα που αξίζει να ξέρετε γι’ αυτά.

Η Συρία πιθανή αφετηρία ενός νέου Ρωσο-Τουρκικού Ψυχρού Πολέμου

Η Συρία πιθανή αφετηρία ενός νέου Ρωσο-Τουρκικού Ψυχρού ΠολέμουΗ αιματοχυσία στη Συρία συνεχίζεται. Η σφαγή πολιτών στην επαρχία Χάμα, όπου εκτελέστηκαν ή βομβαρδίσθηκαν από την κυβερνητική πολιτοφυλακή, οι κάτοικοι ενός χωριού, με αποτέλεσμα 200 νεκρούς

Δείτε τι κάνει σήμερα η Πετρούλα!

Σας έλειψε τηλεοπτικά η Πετρούλα Κωστίδου; Σας έλειψε το σπάσιμο της μέσης για να μας δείξει πόσο… υψηλή θερμοκρασία θα έχουμε;

Οξύνεται η κόντρα ΗΠΑ – Ρωσίας με αφορμή τη Συρία...

Η Ρωσία απάντησε στις επικρίσεις των ΗΠΑ για τη στάση της στη συριακή κρίση χαρακτηρίζοντας «απρεπή» την πρόταση της Ουάσινγκτον ότι η Μόσχα θα πρέπει «να πληρώσει ένα τίμημα» επειδή βοηθά τον σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ να παραμείνει στην εξουσία. 

10 συμβουλές για να την κάνεις να τρέχει από πίσω σου!

Καλές οι συμβουλές για το πώς να τις πλησιάσεις πως ν’ ανοίξεις κουβέντα αλλά και τι χρειάζεται για να “κλείσεις την συμφωνία”. Ακόμα καλύτερες όμως οι δέκα επόμενες συμβουλές για το πως θα τις κάνεις να τρέχουν από πίσω σου!

«Δυναμώστε» την καρδιά σας πίνοντας μπίρα

tromaktiko «Δυναμώστε» την καρδιά σας πίνοντας μπίραΤα δεδομένα που υπάρχουν παγκοσμίως από έρευνες για την επίδραση της κατανάλωσης της μπίρας, στη λειτουργία της καρδιάς και των αγγείων συγκριτικά…
με τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά είναι ελάχιστα και στην αντίστοιχη βιβλιογραφία υπάρχει ένα μεγάλο κενό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΚΑΣ NEW SONG!!!!!!!!!

NEW SONG δειτε VIDEO

"Τρέχουν" οι ιδιωτικοποιήσεις

«Η ιταλική κυβέρνηση θα προχωρήσει ιδιωτικοποιήσεις αξίας 15 με 20 δισ. ευρώ το χρόνο», δηλώνει στην εφημερίδα «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα», ο νέος υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Μόντι, Βιττόριο Γκρίλλι.

MARIA ILTSEVICH (SENSO CLUB) NEXT TOP MODEL















MARIA ILTSEVICH στο SENSO CLUB σημερα 15/07 Κυριακη για ενα SHOW TIME!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το ακριβότερο τρακάρισμα στον κόσμο

Στα χέρια ενός επιχειρηματία καταστράφηκε το ακριβότερο αυτοκίνητο του κόσμου (Ferrari 250 GTO) στη Γαλλία, όταν ένα όχημα που ακολουθούσε στη προσπάθειά του να τον προσπεράσει συγκρούστηκαν. 

Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει είναι ο γάμος μου!!

Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει είναι ο γάμος μου!!Είναι μοντέλο- ηθοποιός και είναι απίστευτα γοητευτικός..

Στις κορυφές του κόσμου χωρίς… σχοινιά!



perierga.gr - Στις κορυφές του κόσμου χωρίς σχοινιά!
Οι φωτογραφίες του κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ το «National Geographic» τον ακολουθεί κατά πόδας στις επικίνδυνες αποστολές του! Ο λόγος για τον ξεχωριστό Alex Honnold, τον άνθρωπο που αψηφά τη βαρύτητα, ανεβαίνοντας στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου χωρίς σχοινιά.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15/7;



Τα Ζώδια Σήμερα 15 Ιουλίου 2012

Αρκούδα τραυμάτισε κτηνοτρόφο στα Γρεβενά

erkuda23 625    Αρκούδα τραυμάτισε κτηνοτρόφο στα ΓρεβενάΕπίθεση αρκούδας δέχτηκε κτηνοτρόφος νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο χωριό Μοναχίτι Γρεβενών, στη θέση Άγιος Νικόλαος…

Φωτιά στο δάσος Σέιχ Σου στην Θεσσαλονίκη ...

Στις φλόγες έχει παραδοθεί, από τις 2.30 περίπου το μεσημέρι, δασική έκταση στο περιαστικό δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης.Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ύψους του...
κόμβου Νεαπόλεως της περιφερειακής οδού και κατευθύνεται προς το Ρετζίκι.

«Στενοχωριέμαι που έφυγα από την ΑΕΚ»

«Στενοχωριέμαι που έφυγα από την ΑΕΚ»Δεμένος με την ΑΕΚ και λυπημένος που την αφήνει για χάρη της Μόναχο 1860 δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος.