Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Οι Κυριακές αλλάζουν... "freefall Greek party"!!

Οι Κυριακές αλλάζουν... Ραντεβού αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου από τις 16.00 στο Trento cafe-bar, Τσιμισκή με Παύλου Μελά (γωνία) για ένα "freefall Greek party"!!! Ποτά, φαγητά, κάμερες & όλη η ομάδα του freefall θα είναι εκεί. Στα... πι-καπ ο Dj Mpampis tralala!!! Πείτε το στους φίλους σας. Οι Κυριακές πλέον αλλάζουν... με την υπογραφή του freefall!!!

Καρκίνος: Η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος

Η αμφιλεγόμενη θεωρία του (πολύ!) αμφιλεγόμενου δόκτορα Ρίκε Γκέερτ Χάμερ

Ο γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer)υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση του, του επέτρεψε να συναντήσει πολλούς καρκινοπαθείς. Χάρις στις περιστάσεις, στην τύχη και στην λεπτομερή παρατήρηση, ο Χάμερ ανακάλυψε τους θεμελιώδεις νόμους που εξηγούν το μηχανισμό της εμφάνισης όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών. 

Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καστοριά στους πρώτους προορισμούς των Ρώσων για τον χειμώνα

Στην πλέον δυναμική αγορά για τον ελληνικό τουρισμό εξελίσσεται η ρωσική, που φέτος αναμένεται να στείλει στην Ελλάδα πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες.

Πινγκ πονγκ με μαχαίρια! (βίντεο)

perierga.gr - Πινγκ πονγκ με μαχαίρια! (βίντεο)Βαρεθήκατε τα μπαλάκια στο πινγκ πονγκ και δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε για να αποκτήσει σασπένς το παιχνίδι σας. Μην ανησυχείτε. Ένα 37λεπτο βίντεο από τη Σουηδία δείχνει τον τρόπο, αρκεί να τον βλέπετε μόνο και ουχί να τον 

Tα σπασε χθες το boudoir...Kαλο χειμωνα!!!!















Tα σπασε χθες το boudoir...Kαλο χειμωνα!!!!


F1 Suzuka: Δείτε πώς έχασε ο Senna το 1989 το πρωτάθλημα από τον Prost [video]

Ομόσταυλοι στη McLaren αλλά όχι και... φίλοι. Η κόντρες τους παροιμιώδεις. Στον αγώνα της Suzuka το 1989 (22 Οκτωβρίου), η βαθμολογική τους διαφορά είναι τέτοια που αν ο Βραζιλιάνος κερδίσει έπαιρνε το πρωτάθλημα από τον «κ. Καθηγητή».

Όσα Δεν Βλέπετε Την Ώρα Που Παίζουν Διαφημίσεις – Αποκαλυπτικό Βίντεο

Τo βίντεο είναι από την εκπομπή 3-10-2013 του Μ. Τριανταφυλλόπουλου “ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ” και ίσως για πρώτη φορά θα δείτε τι λέγεται όταν γίνεται διάλειμα ενω εμείς βλέπουμε διαφημίσεις.

Τεκίλα από την Αμοργό...

Τεκίλα με brand name !!!
Κοιτώντας μια φραγκοσυκιά το μόνο που βλέπει κάποιος είναι ένα κακτοειδές φυτό γεμάτο καρπούς με αγκάθια. Ο ποτοποιός Αντώνης Βεκρής από την Αμοργό δηλώνει πώς μια φραγκοσυκιά τον έκανε να δει κάτι πέρα από το προφανές.
Από την Αμοργό στα ποτήρια μας - Τι λέει ο δημιουργός της

Απίστευτο! Βρέχει διαμάντια στον Δία και στον Κρόνο

Αν ταξιδέψετε στον Δία ή τον Κρόνο, καλύτερα να πάρετε μαζί σας απόχη αντί για ομπρέλα: Σωματίδια κάπνας που σχηματίζονται ψηλά στις ατμόσφαιρες των δύο γιγάντιων πλανητών δεν αποκλείεται να μετατρέπονται σε διαμάντια, τα οποία πέφτουν ως βροχή, εκτιμούν Αμερικανοί ερευνητές. Άλλοι συνάδελφοί τους, όμως, δεν φαίνονται θαμπωμένοι από την υποθετική χλιδή.

Δείτε τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επιστρέψει στη... δραχμή!!!!

Αν η Ελλάδα τολμήσει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και επιστρέψει στη δραχμή τότε μια σειρά από τρομερά δεινά θα τη συνταράξουν: