Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη στο TV100 στον Κωστα Μαντσιο ο Αντιπρόεδρος της ΕΔΙΚΑΚαστοριας Παναγιωτιδης Νικολαος.














Συνέντευξη μέσω Skype και Tralala Μπάμπη Μπατσάρας (ο οποίος είναι συνεργάτης της εκπομπής του TV100)  έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΔΗΚΑ Νίκος Παναγιωτίδης στο TV100 και τον Κώστα Μάντσιο. Αναφέρθηκε στην πορεία της γούνας 

Δείτε το Βίντεο..


Το πράσινο τσάι επηρεάζει φάρμακα για την υπέρταση και την αλλεργία

prasino tsai Το πράσινο τσάι θεωρείται από τα κορυφαία ποτά που ενισχύουν την υγεία. Μια μελέτη που κράτησε 11 χρόνια και αφορούσε πάνω από 40.000 ενήλικες στην Ιαπωνία -όπου το πράσινο τσάι κυριαρχεί- έδειξε ότι πέντε φλιτζάνια την ημέρα τσάι μπορούν να μειώσουν τη θνησιμότητα έως 23% εμποδίζοντας καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.
Όμως το πράσινο τσάι μπορεί να μειώσει σημαντικά τη δραστικότητα ορισμένων φαρμάκων κατά της υπέρτασης και της αλλεργίας, λένε Ιάπωνες ερευνητές από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Φουκουσίμα σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Clinical Pharmacology & Therapeutics.

Το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου [εικόνα]

Το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου [εικόνα] Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που κυριαρχούν στον Νότο της Ευρώπης -Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, αλλά και η διαφαινόμενη οικονομική θύελλα που αναμένεται να σαρώσει σύντομα τη Γαλλία έδωσαν το έναυσμα σε χρήστες του twitter να δημιουργήσουν το νέο 20ευρω της ΕΕ.

Έρχεται το πρώτο σουπερμάρκετ από αγρότες και χωρίς μεσάζοντες;;; - Πότε ανοίγει και πού;;;

Έρχεται το πρώτο σουπερμάρκετ από αγρότες και χωρίς μεσάζοντες;;; - Πότε ανοίγει και πού;;;  Μια ελληνική πρωτοτυπία ετοιμάζεται να υποδεχτεί ο Άγιος Στέφανος που θα φιλοξενήσει το πρώτο σουπερμάρκετ αγροτών, χωρίς μεσάζοντες, τόσο με νωπά όσο και τυποποιημένα προϊόντα από 150 παραγωγούς. Το σουπερμάρκετ θα παρέχει παράλληλα τη δυνατότητα για online παραγγελίες και διανομή στο σπίτι. Οπως αναφέρουν τα «Νέα», πρόκειται για μια ιδέα του επιχειρηματία Δημήτρη Κουτσολιούτσου, που μετά το Γίνε Αγρότης, εφαρμόζει τώρα και στην Ελλάδα έναν θεσμό δοκιμασμένο στο εξωτερικό, τις αγορές παραγωγών, γνωστές ως farmer markets, όπου μικροί αγρότες διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές σε χαμηλές τιμές.

Βίντεο που σαρώνει: Ο σκύλος που λέει “ΟΧΙ” και ξετρέλανε το YouTube

diaforetiko.gr : Blaze Loves His Kennel Original Husky Says No to Kennel Funny 650x365 600x336 Βίντεο που σαρώνει: Ο σκύλος που λέει ΟΧΙ και ξετρέλανε το YouTube Ο Μπλέιζ, ένα όμορφο χάσκι, που προτιμάει να μένει με τα αφεντικά του παρά να μπει στο σκυλόσπιτό του!
Το μόλις 11 μηνών σκυλί προτιμά την ζεστασιά του σπιτιού του αφεντικού του και το διατυμπανίζει με κάθε μέσο!
Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ο Μπλέιζ έχει μάθει και λέει και άλλες, απλές λέξεις.
Δείτε το βίντεο που έχει πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέψεις μέσα σε λίγες ώρες:

1458 LIKE ΓIA ΔYO ΦΩTOΓPAΦIEΣ ΣΤΟ PHOTOGRAPHY PARTY BOUDOIR CLUB!!!

Δείτε στη ΦΩΤΟ με ποιον ηθοποιό είχε σχέση η Τσίλα!

 H μοίρα είχε ήδη φέρει στη ζωή της τον φύλακα-άγγελό της, έναν Έλληνα που την ερωτεύεται και αμέσως την πηγαίνει στην οικογένειά του, για να την αγκαλιάσει κι εκείνη με τον πιο ζεστό τρόπο.