Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

O Β. Πούτιν τραγουδάει σε talent show (vid)









Εμφάνιση - έκπληξη σε talent show της ρωσικής τηλεόρασης έκανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων του στο τραγούδι. Άναυδοι έμειναν οι κριτές όταν είδαν ποιος ήταν ο διαγωνιζόμενος.

Aπίστευτο λάθος σε χορογραφία. Αντί να βγάλει την φouστα της έβγαλε το ...στpivγκ! - Δείτε το βίντεο!

Δεν υπάρχουν λόγια…
όπως και ανάλογες εκπομπές στην Ελληνική τηλεόραση βεβαίως βεβαίως. Εδώ έχουμε δυο γέρους και τρείς γριές και τους τρώμε στη μάπα μέχρι να βγούμε-αν θα βγούμε ποτέ- στη σύνταξη.

Γλιστρίδα, ένα θεραπευτικό φυτό με ιστορία τουλάχιστον 2.000 ετών

Η Ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι: μια βόλτα στην λαϊκή ένα Σάββατο κάπου εκεί στα τέλη Ιουλίου και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, είναι εκεί, πλούσιο λαχταριστό ματσάκι γλιστρίδας. Η γνώση του παραγωγού για το φυτό αυτό και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες με παρακινεί να το αγοράσω… οι μνήμες ξαφνικά ξυπνούν… μια ηλικιωμένη κυρία ξεχωρίζει και ετοιμάζει μια σαλάτα για το μεσημεριανό τραπέζι. Η κυρία αυτή είναι η γιαγιά μου… θυμάμαι να μου λέει “η συνταγή θέλει αγάπη, στοργή και γάργαρο τρεχούμενο νερό για να μπορέσει να καθαρίσει καλά το φυτό – όχι βιαστικές κινήσεις και πίεση γιατί θα χαθούν οι χυμοί του”.

Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;

Γνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. ενώ στην Ισπανία 1500 και 2400 Γερμανία;

Ο Σιωνισμός ελέγχει τα φάρμακα στο μη εβραϊκό πληθυσμό, η χημειοθεραπεία ελέγχετε από την μεγάλη επιχείρηση της ιατρικής, από την επιστήμη, από τα Πανεπιστήμια γιατρούς για να σας στείλουν νωρίτερα

Ελλάδα, ένας λαός με πλούσια ιστορία στο χθες αλλά με μεγάλη έλλειψη παιδείας στο σήμερα.

ΠαιδείαΚατά κοινή ομολογία η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό στους λαούς του κόσμου. Στην αρχαία Ελλάδα του Περικλή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το δημοκρατικό πολίτευμα. Επιστήμες όπως τα μαθηματικά, η αστρονομία, η γεωμετρία, η ιατρική και τόσες άλλες ως τις μέρες μας έχουν ως σημείο αναφοράς τους αρχαίους Έλληνες τους οποίους και συναντάμε συχνά σε κάθε είδους βιβλιογραφία.

Ο Ζωνιανος για την Κριση ! VIDEO!!

Εγω λεγομαι Γιωργης Βοσκαρουδακης και στελνω τα χαιρετισματα μου σε ολους,χαιρετιζω ολους τους Ελληνες που περνουν δυσκολα αυτη την περιοδο,που εχουνε τσι φαμιλιες τους και δεν μπορουν να μεγαλωσουν τα παιδια τους,να τονε παρουνε μια μποτιλια γαλα και μια φραντζολα ψωμι.

Τεστ προβλέπει αν ο καρκίνος του προστάτη γίνει επιθετικός

test prostatis karkinosΑμερικανοί επιστήμονες δημιούργησαν ένα γενετικό τεστ που μπορεί να προβλέψει ποιος καρκίνος του προστάτηχρειάζεται άμεσα θεραπεία και ποιος μπορεί απλά να τεθεί υπό παρακολούθηση, λόγω βραδείας αύξησης του όγκου.

H πιο διαφορετική διαφήμιση στην ιστορία της μπύρας! H αποθέωση της πραγματικής φιλίας! - VIDEO

Μακράν από τα εντυπωσιακά μοντέλα που συνήθως συμμετέχουν...
Συνήθως οι διαφημίσεις μπύρας έχουν μια συγκεκριμένη ιστορία με φίλους που απολαμβάνουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και μαζί την αγαπημένη τους παγωμένη μπυρίτσα.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απαγορεύτηκε ο δημόσιος εορτασμός των Χριστουγέννων σε περιοχή του Βερολίνου

Πρόσφατα, απαγορεύτηκαν τα χριστιανικά σύμβολα κατά τον δημόσιο εορτασμό των Χριστουγέννων στη γερμανική πόλη του Solingen. Τώρα, ο ιός εξαπλώθηκε και στο Βερολίνο. 
Παρακολουθείστε πως εξελίχτηκε η ιστορία και δείτε πως δουλεύει η αριστερά. Η πολυπολιτισμικότητα είναι το φυτώριο κάθε αντιχριστιανικής αριστερής κίνησης. 


Η Ελληνική καταγωγή του νέου πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα

Σας παρουσιάζουμε το γενεαλογικό δέντρο του νέου πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, εστιάζοντας σε όχι και τόσο γνωστά στοιχειά. Ένα απ' αυτά είναι η καταγωγή της μητέρας του απο το Βούνο της Χιμάρας καθώς και η ενεργή συμμετοχή της οικογένειάς του στην κυβέρνηση του Χότζα. 

Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα είναι στο «Dancing»

Οριστικό είναι το τέλος στη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το «Dancing with the stars». Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες μεταξύ της παρουσιάστριας και του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου συζητήθηκαν όλα… και τελικά αποφάσισαν πως δεν θα είναι η Ζέτα ξανά η παρουσιάστρια του talent show.


Κυκλώματα εμπορίας οργάνων στην Ελλάδα - Καταθέσεις ΣΟΚ για παιδιά που έγιναν «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ»

- ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΕΡΩΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ 500 ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑ.
- ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ- ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ».


Δείτε: Αυτός είναι ο παράδεισος του Τζέιμς Μποντ

Το εξωτικό τοπίο των νησιών Phang Nga Bay... 
επέλεξε ως καταφύγιό του ο διασημότερος πράκτορας όλων των εποχών…ο 007, καθώς εκεί έλαβαν χώρα τα γυρίσματα δυο εκ των θρυλικών του ταινιών : «Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι» το 1974 και «Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει» το 1997 με τον Πιρς Μπρόσναν.

Η Αλβανία απειλεί πλέον την Ελλάδα.

Τα Τίρανα λειτουργώντας ως φερέφωνο και "frontman" Άγκυρας δηλώνουν ότι "Θα αντιδράσουν ενεργά σε περίπτωση που η Ελλάδα θα υποβάλει μονομερώς στα Ηνωμένα Έθνη τους...

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες μαθητών βγαλμένες από το χρονοντούλαπο!

Καθώς σήμερα οι μαθητές επιστρέφουν στα σχολεία, ανατρέχουμε σε μοναδικής δύναμης εικόνες περασμένων δεκαετιών και ταραγμένων πολιτικά και οικονομικά χρόνων, που αποτυπώνουν τον ενθουσιασμό, τη χαρά, την αθωότητα αλλά και τις συνθήκες των μαθητών εκείνων των εποχών.

Με την εκπομπή tralala TV για την <ΔΕΘ> μέχρι Κυριακή με πλούσιο ρεπορτάζ



















Παρακολουθήσετε την 78η ΔΕΘ, με εκπομπές, ανταποκρίσεις, σχόλια και αποκλειστικά ρεπορτάζ απο την εκπομπη Τραλαλα με τον μοναδικο Μπαμπη Μπατσαρα..... 


Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε χθες συναυλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο χώρος της εκδήλωσης είχε γεμίσει από νωρίς το απόγευμα με κόσμο, που ανυπομονούσε να απολάψει επί σκηνής τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Έκπληξη προκάλεσε η στιλιστική επιλογή του τραγουδιστή. Ο ανατρεπτικός, όπως πάντα, Γιώργος Μαζωνάκης, έκανε μια εκκεντρική εμφάνιση, με μαύρο, στενό παντελόνι και ασπρόμαυρο πουκάμισο. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του και ο κόσμο τραγουδούσε μαζί του.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση του:  

O Kώστας Μάντζιος παρέα με την Κωνσταντίνα Κομμάτα σας καλωσορίζουν στην νέα σεζόν του FREEFAL

Φωτογραφία: Αυριο θα εχουμε ολοζώντανο Freefall live 20.30-22.00 on fm100 -www.fm100.gr με την Κωνσταντινα σε μεγάλα κέφια ,θα το χάσετε;

Ζωντανά στην TV100-FM100 -OTEτv                                                                                               - www.fm100.gr

ΤΩΡΑ – ΑΠΟΦΑΣΗ »ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΟ «My number one»

ΤΩΡΑ – ΑΠΟΦΑΣΗ »ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΟ «My number one»Απόφαση βόμβα για το τραγούδι που κέρδισε το 2005 το φεστιβάλ της Eurovision, το «My number one». Με ανάρτησή του στο facebook πριν από λίγο ο Μάνος Ψαλτάκης ανακοίνωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου τον δικαίωσε αναγνωρίζοντας ότι είναι μουσική σύνθεση δική του κι όχι του Χρήστου Δάντη.

Στεφανία Ρίζου: Ετοιμάζει εμφάνιση-έκπληξη στο Ντουμπάι!









Για έναν δημοφιλή προορισμό ετοιμάζει τις βαλίτσες της η τραγουδίστρια! Η Στεφανία Ρίζου θα τραγουδήσει στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Λίγες μέρες πριν είχε ανακοινωθεί ότι το νυχτερινό κέντρο Fleurs, πρόκειται να φιλοξενήσει τη Shaya! Τώρα οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ανακοίνωσαν και μια δεύτερη ξεχωριστή εμφάνιση, αυτή της Στεφανίας Ρίζου, γράφοντας χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα τους στο facebook:

Αυτός είναι ο 23χρονος που έχει κλέψει την καρδιά της Τζολί!

Η διάσημη ηθοποιός θέλει να κάνει το Τζακ Ο’ Κόνελ σταρ του Χόλιγουντ..