Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τι δώρο θέλουν οι γυναίκες για του Αγίου Βαλεντίνου; Πραγματικά θα εκπλαγείτε!

 Αναρωτιέστε τι δώρο να κάνετε στην αγαπημένη σας του Αγίου Βαλεντίνου; Πρόσφατη έρευνα απαντάει στην απορία... χιλιάδων ανδρών, ωστόσο η απάντηση ακούγεται πραγματικά απίστευτη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό των γυναικών, όχι μόνο δε θέλουν αγάπες και καρδούλες για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά προτιμούν να κάνουν... επέμβαση!

Απίστευτο: Πατρινή τραγουδίστρια καταθέτει μήνυση στην Ασφάλεια γιατί φοβάται ...μανιακό θαυμαστή! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Απίστευτο: Πατρινή τραγουδίστρια καταθέτει μήνυση στην Ασφάλεια γιατί φοβάται ...μανιακό θαυμαστή! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Αγανάκτησς απο τις απειλές και τη συμπεριφορά τουΔεν είναι η πρώτη φορά που ένας άρρωστος τύπος αναστατώνει τη ζωή μιας προβεβλημένης τραγουδίστριας. Περιστατικά υπάρχου πολλά.
Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο η κοπέλα δεν είναι ακόμη… αυτό που λέμε σταρ.
Είναι στα πρώτα βήματά της… και παλεύει να ξεχωρίσει. Φαίνεται ωστόσο πως για κάποιους είναι ξεχωριστή. Με την κακή έννοια.

Τα Minions του Αγίου Βαλεντίνου

minions-agiou-valentinou1

Είναι εντυπωσιακές! 15 φωτογραφίες που ισοδυναμούν με χιλιάδες λέξεις!

diaforetiko.gr : download1 600x384 Είναι εντυπωσιακές! 15 φωτογραφίες που ισοδυναμούν με χιλιάδες λέξεις! Πάνω από 140.000 φωτογράφοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό φωτογραφίας της Sony. Δεν ήταν όλοι επαγγελματίες. Οι 15 φωτογραφίες που επιλέχθηκαν, περιέχουν τα πάντα: από αγώνες αγελάδων στην Ινδονησία, το Φεστιβάλ Μπύρας του Μονάχου, ένα μωρό ουρακοτάγκο και μια καλοσυνάτη γυναίκα στην Ισπανία.
Οι συμμετοχές ήταν από 166 χώρες και ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά στα 7 χρόνια ιστορίας του θεσμού.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Eλαιόλαδο με πιπερόριζα (τζίντζερ): ένας συνδυασμός μακροζωίας

«Απόν» από τη γερμανική αγορά το ελληνικό ελαιόλαδο Διαδικασία συνταγήςΒάζουμε σε μπουκάλι ή βαζάκι το τριμμένο τζίντζερ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.Φυλάμε το μπουκάλι σε σκιερό και δροσερό μέρος για 15-20 ημέρες.Έπειτα, είναι έτοιμο για χρήση Φυλάσσεται σε ψυγείο αλλά επίσης διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου , ειδικά αυτή την εποχή. H κατανάλωσή του, πρέπει να αποφεύγεται από παιδιά κάτω των 2 ετών. Ο συνδυασμός τζιντζερ ελαιόλαδου είναι μια πολύ καλή θεραπεία για να καταπολεμήσουμε τις φλεγμονές πού ταλαιπωρούν το σώμα μας,όπως είναι οι φλεγμονές του εντέρου ,η Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Στομάχι, Γρίπη Αυτό το μείγμα μπορούμε να το καταναλώνουμε σε σαλάτες ,αλλά και σαν λάδι εντριβής προσθέτοντας του και κάποια άλλα

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: -Γράμμα από ένα σκυλάκι ενός παράνομου εκτροφείου! (βίντεο)

diaforetiko.gr : 544693 584392208246004 1552203514 n ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ:  Γράμμα από ένα σκυλάκι ενός παράνομου εκτροφείου! (βίντεο) Ένα υπέροχο βίντεο με σκυλάκια του καταφυγίου Λαυρίου κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα των υιοθεσιών.
Το βίντεο τιτλοφορείται ως Γράμμα από ένα σκυλάκι ενός παράνομου “εκτροφείου”.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αλλάζουν όλα στη φορολογία των αυτοκινήτων - Έρχεται μείωση σε τεκμήρια, φόρο πολυτελείας και τέλη κυκλοφορίας

Αλλάζουν όλα στη φορολογία των αυτοκινήτων - Έρχεται μείωση σε τεκμήρια, φόρο πολυτελείας και τέλη κυκλοφορίας Μεγάλη μείωση στο φόρο πολυτελείας και τα τεκμήρια φέρνει το υπουργείο Οικονομικών
Θα μειωθούν τα τέλη, αλλά όχι για όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων
Δείτε τις αλλαγές που έρχονται στη φορολόγηση των αυτοκινήτων Είναι δεδομένο ότι η υπερφορολόγηση στο τέλος επιφέρει μείωση των εσόδων. Έτσι και στη χώρα μας σε ό,τι έχει να κάνει με τα αυτοκίνητα έφερε εκτός από μεγάλη κάμψη στην αγορά και χιλιάδες “ακινησίες”.

Το τραγικό μυστικό που κρύβεται πίσω από την Γενοκτονία των Ποντίων

genoktonia_367083260.jpg Το τραγικό μυστικό που κρύβεται πίσω από την Γενοκτονία των Ποντίων

Η Γενοκτονία των Ποντίων και ο μεθοδευμένος αφανισμός τους, κρύβει κι ένα τραγικό μυστικό.Τραγικά θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων αποτέλεσαν οι γυναίκες και τα παιδιά. Μερικά από τα χιλιάδες παιδιά που έμειναν πίσω ορφανά και υιοθετήθηκαν από Τούρκους.

Πότε δημιουργείται η ανθρώπινη ψυχή;

diaforetiko.gr : 14 600x423 Πότε δημιουργείται η ανθρώπινη ψυχή; Ο χρόνος δημιουργίας της ψυχής και η ένωσή της με το σώμα είναι ένα κεφάλαιο που έχει προβληματίσει και συνεχίζει να προβληματίζει. Επ’ αυτού του ζητήματος υπάρχει ένας εκτεταμένος διάλογος μεταξύ επιστήμης και θρησκείας.
Η μεν επιστήμη από την πλευρά της δεν έχει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα, καθώς διάφορες θεωρίες προτείνονται κατά καιρούς από διαφορετικούς επιστήμονες.

Εξυπνοι τρόποι για να... "ξεφορτωθείτε" την δυσκοιλιότητα

 Η δυσκοιλιότητα, αν και από μόνη της δεν είναι μια ασθένεια, μπορεί να προκαλέσει άλλες ασθένειες, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν διάφορα σοβαρότερα προβλήματα.
Το ενδιαφέρον είναι ότι περίπου το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από δυσκοιλιότητα μία φορά κάθε τρίμηνο. Η βαρύτητα μπορεί να κυμαίνεται από πολύ ήπια έως πολύ σοβαρή. Και στην περίπτωση της δυσκοιλιότητας "η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία" .

Ανθρώπινα πόδια βρέθηκαν σε κάδο στην Καλλιθέα

Μακάβριο εύρημα έφερε στο φως ρακοσυλλέκτης στην Καλλιθέα ο οποίος σε κάδο επί της οδού  Σπάρτης 50, εντόπισε τεμαχισμένα δύο κάτω άκρα ανθρώπινου σώματος, που άγνωστοι είχαν πετάξει εκεί. 

Τροφές που είναι επικίνδυνες για το σκύλο σας


Τα τρόφιμα που είναι τοξικά ή επικίνδυνα για τα σκυλιά είναι:

Να αγοράσω στην κοπέλα μου κουτάβι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Σχεδόν όλες οι γυναίκες αγαπούν τα κουτάβια. Αγοράζοντας ένα στην αγαπημένη σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι μια πραγματικά υπέροχη ιδέα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία. Πριν αποφασίσετε αν θέλετε να δώσετε στη φίλη σας ένα κουτάβι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχουν μια σειρά από διαφορετικά πράγματα που θα θέλατε να λάβετε υπόψη σας.

Οι 5 στάσεις στο σεξ που κάνουν τις γυναίκες να… πετάνε στα ύψη!

Ήρθε η στιγμή να πάρουν και οι γυναίκες για λίγο τον πρώτο λόγο στο κρεβάτι και να κάνουν κουμάντο βάζοντας φρένο στις αγαπημένες στάσεις των ανδρών και εφαρμόζοντας... τις δικές τους που θα τους χαρίσουν απίθανες στιγμές Hδoνής!


Διαβάστε λοιπόν 5 top σΤάσεις τις οποίες λατρεύουν οι γυναίκες.