Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Μεθυσμένη νύφη τα… δείχνει όλα (video)

Η χαρά ενός ανθρώπου αρκετές φορές μπορεί να φέρει άσχημα αποτελέσματα λόγω του ενθουσιασμού.

Τραγική ειρωνία... Ο Τόμας Πρωτόπαπας ως Αλέξης στους Βασιλιάδες είχε προκαλέσει αυτοκινητιστικό ατύχημα στο τελευταίο επεισόδιο (video)

Δείτε τις τελευταίες σκηνές των Βασιλιάδων με τον "Αλέξη" να σαμποτάρει το αυτοκίνητο του "Λεωνίδα", γεγονός που οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό της "Νεφέλης".
"Ο Αλέξης είναι τόσο τυφλωμένος για νίκη και εκδίκηση που πλέον είναι ικανός για τα πάντα. Σαμποτάρει τη Σακίρα προκειμένου να κερδίσει στον αγώνα.

Δίδυμοι γορίλες στην αγκαλιά της μαμάς τους

Δίδυμοι γορίλες στην αγκαλιά της μαμάς τουςΤρυφερές εικόνες από την καρδιά της ζούγκλας
Η φροντίδα δύο παιδιών είναι δύσκολη υπόθεση και άκρως κουραστική. Όταν όμως έρχεται η ώρα που τα παίρνεις στην αγκαλιά σου και αυτά κουρνιάζουν στα χέρια σου τα ξεχνάς όλα. 

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ.. BOUDOIR CLUB

DJ,RADIO PRODUCER,PARTY MAKER

Tι ετοιμάζουν οι Kings με την Antonella;

kings-antonellaΔείτε εδώ video από εμφάνισή τους!
Οι Kings με την Antonella ήταν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη, όπου παρουσίασαν το τραγούδι τους “Όπου με πας”. Όπως δήλωσαν στις κάμερες της εκπομπής, το τραγούδι πλέον κυκλοφορεί και στα Αγγλικά, καθώς υπάρχουν σχέδια του συγκροτήματος να κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό!

Βιογραφία | Leo Fender, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής κιθάρας

leo fenderΟ Clarence Leonidas “Leo” Fender (10 Αυγούστου 1909 – 21 Μαρτίου 1991) ήταν ο εφευρέτης που ίδρυσε την Fender Electric Instrument Manufacturing Company, ή αλλιώς “Fender”.

Βρέθηκαν οι πρώτες χριστιανές από την Καστοριά!!!

Υπόγειο ταφικό μνημείο των πρωτοχριστιανικών χρόνων, με ημισφαιρικό θόλο από κουρασάνι (είδος «τσιμέντου» με άμμο και ψιλή πέτρα) και υπόγεια σκαλοπάτια, έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στη θέση Παραβέλα, λίγο έξω από το Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Το ελαφρύτερο υλικό του κόσμου ισορροπεί σε ένα λουλούδι!

 Το ελαφρύτερο υλικό του κόσμου ισορροπεί σε ένα λουλούδι!Το θαυματουργό γραφένιο, η νέα μορφή του άνθρακα που υπόσχεται επανάσταση σε μια πληθώρα εφαρμογών, μεταμορφώνεται τώρα στο 

Γιατί η Ελλάδα; Και γιατί τα Ελληνικά;

Γιατί η Ελλάδα; Και γιατί τα Ελληνικά;Ο Pedro Olalla González de la Vega (Οβιέδο, Ισπανία 1966) είναι συγγραφέας, ελληνιστής, καθηγητής φιλόλογος, μεταφραστής, 

O Λιάγκας γράφει για τον Πρωτόπαπα

Ο Γιώργος Λιάγκας στην προσωπική του στήλη στο faysbook.gr γράφει για τον Τόμας Πρωτόπαπα και εύχεται να γίνει ένα θαύμα.

Διώξτε το κακό το μάτι. Όλες οι ευχές για τη βασκανία ... !!!

Ευχές κατά του ματιάσματος

ΠΡΟΣΟΧΗ... Αυτή η κούκλα...ΒΑΡΑΕΙ!

Η Τόρι Γουίλσον είναι η πιο πρόσφατη σύντροφος του γνωστού από τη σχέση του με τη Μαντόνα, Άλεξ Ροντρίγκες, και εκτός από τις φωτογραφήσεις έχει διαπρέψει και στα ρινγκ του WWE!

Οι πιο πετυχημένες διαφημίσεις σε δρόμους!! (pics)

Θα σας αφήσουν άφωνους...
Απολαύστε τες!!

Τα ζαχαρούχα ποτά απειλούν την υγεία

Τα ζαχαρούχα αναψυκτικά συσχετίζονται με 200.000 θανάτους διεθνώς σύμφωνα με διεθνή ανάλυση δεδομένων που προήλθαν από την μελέτη 2010 Global Burden of Diseases.

Οι ταινίες της εβδομάδας

Μια τρομοκρατική επίθεση στον Λευκό Οίκο, η απαγωγή του Αμερικανού προέδρου, μια πτήση με επιβάτες που πιστεύουν ότι θα πεθάνουν και δύο γυναίκες στο χώρο των επιχειρήσεων είναι οι πρωταγωνιστές των ταινιών που κάνουν πρεμιέρα σήμερα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ερεθίζεται…με τα πάντα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ερεθίζεται…με τα πάντα!Συχνά ακούμε πολλούς άντρες να κατηγορούν τις γυναίκες ως ανοργασμικές και αναίσθητες...

UFO Experience - Τα καθαρότερα βίντεο UFO!!!

The UFO Experience (2013) μια ταινία του Antonio Racciano. 

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη μελέτη και συγκέντρωση των πιο καθαρών βίντεο UFO που έχουν τραβηχτεί μέχρι σήμερα. 

Θησαυρός από… μια χούφτα δολάρια

Θησαυρός από… μια χούφτα δολάριαΤο λευκό μπολ που αγοράστηκε 3 δολάρια από μία αγορά σε ένα γκαράζ, άγγιξε τα 2,2 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία.
Το μικρό αυτό μπολ τιμολογήθηκε, και πωλήθηκε, σε υπαίθρια αγορά έξω από ένα γκαράζ σπιτιού στα 3 δολάρια. Μία οικογένεια από την Νέα Υόρκη το αγόρασε για αυτό το μικρό ποσό.

Η ιστορία του σεξ εδώ και 100.000 χρόνια

Μια θαυμάσια εξιστόρηση του έρωτα, της γονιμότητας και της σχέσης των δύο φύλων από την Παλαιολιθική Εποχή 
Στην Τριέρη, στην πιο παλιά πόλη της Γερμανίας, στην ειδυλλιακή και
αυστηρά καθολική γενέτειρα του Μαρξ, ξετυλίγεται το κουβάρι της
ιστορίας…..

Μάθε γιατί ΔΕΝ πρέπει να βάζεις μάσκαρα στο κάτω βλέφαρο!

Μπορεί η μόδα να "επιτάσσει" γυμνά μάτια, χωρίς ίχνος μάσκαρα, αλλά...είναι γεγονός ότι, πολλές γυναίκες, δε ζουν χωρίς αυτήν.