Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Έξυπνο ρολόι παρακολουθεί τα παιδιά!

diaforetiko.gr : filipkidarms 600x399 Έξυπνο ρολόι παρακολουθεί τα παιδιά!Ξεχάστε τα application που εντοπίζουν την τοποθεσία όπου βρίσκονται τα παιδιά σας. Το «έξυπνο ρολόι» FiLIP όχι μόνο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις κινήσεις τους βήμα προς βήμα, αλλά λειτουργεί επίσης ως τηλέφωνο και συναγερμός.
Οι γονείς μπορούν να ορίσουν τις «ασφαλείς ζώνες» στις οποίες επιτρέπουν στα παιδιά τους να κινούνται και να ενημερώνονται άμεσα, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής FiLIP που μπορούν να κατεβάσουν οι ίδιοι στα smartphones τους.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 12ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

15Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια ομάδα αίματος Ο+ έχει ο 12χρονος Γ.Κ. , ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

Το περιστατικό γνωστοποιεί με ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, στην οποία τονίζεται ότι όποιος εθελοντής επιθυμεί να συνδράμει μπορεί να επικοινωνήσει με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”, Κωνσταντίνο Βόμβα στο τηλέφωνο 6971774900 για να λάβει τις απαραίτητες διευκρινίσεις και πληροφορίες.

Δειτε πως πανε στο πανεπιστημιο οι φοιτητες στο Ντουμπάι.

Θα μπορούσε να είναι εικόνα από μια συνάντηση μεγιστάνων και επιχειρηματιών. Και όμως! Πρόκειται για αυτοκίνητα φοιτητών στο Ντουμπάι (Pics)
Μια Rolls -Royce, μια Ferrari και μια μαύρη Aston Martin... το ένα αυτοκίνητο δίπλα στο άλλο, στο ίδιο πάρκινγκ.

Δευτερόλεπτα πριν τη φρίκη στην Ταϊλάνδη: Ο βιαστής-δολοφόνος κρατάει από το χέρι το 6χρονο θύμα του (βίντεο)

Οι κάμερες ασφαλείας στην Μπανγκόκ κατέγραψαν τα τελευταία βήματα της 6χρονης «Nong» λίγο πριν πέσει θύμα βιασμού, βασανιστηρίων και τελικά δολοφονηθεί από τον άνδρα που της κρατά το χέρι.

Υπενθυμίζεται πως η μικρή είχε εξαφανιστεί το Νοέμβριο mέσα από το αυτοκίνητο του μπαμπά της, ενώ εκείνος παρακολουθούσε το τέλος μιας συναυλίας στη Μπανγκόκ. Οπως γράφει η Daily Mail μετά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας εντοπίστηκε το σώμα της διαμελισμένο και σε αποσύνθεση, σε έρημη περιοχή κοντά σε αυτοκινητόδρομο της πόλης.

Απίστευτο ξέσπασμα του Γκλέτσου! "Καταστρέψατε την Ελλάδα και θες και σεβασμό"! (Βίντεο) ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Απίστευτο ξέσπασμα του Γκλέτσου! "Καταστρέψατε την Ελλάδα και θες και σεβασμό"! (Βίντεο) ΔΙΑΔΩΣΤΕΤα χώνει γερά ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας

Ποιος είδε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε, μετά από μια φράση του πρώην νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα, στη συνεδρίαση που έγινε σήμερα στην αίθουσα της οδού Αινιάνων για την παρουσίαση του ΕΣΠΑ στη Φθιώτιδα.

Αυτό είναι το Πιπεράτο βίντεο που θέλει να ξεχάσει η Νάντια Μπουλέ!

Η Νάντια Μπουλέ εκτός από το να κάνει την παρουσιάστρια… ξέρει να λέει και άριστα τον καιρό…

Η Πετρούλα δεν πιάνει τίποτα μπροστά στην ΗΟΤ Νάντια Μπουλέ!…  Θαυμάστε την:

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Γιατί δεν πέφτουν τα πουλιά όταν κοιμούνται στα δέντρα;;;

diaforetiko.gr : ws Love Birds 1280x1024 600x414 ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Γιατί δεν πέφτουν τα πουλιά όταν κοιμούνται στα δέντρα;;;Έχετε δει ποτέ κάποιο πουλί γαντζωμένο σε κλαδί ενός ψηλού δέντρου και να αναρωτηθήκατε: “Τι θα συμβεί αν αποκοιμηθεί; Πώς θα μπορέσει να κρατηθεί εκεί επάνω;”
Τα νύχια των πουλιών λειτουργούν μέσω ενός “συστήματος τροχαλίας των τενόντων,” , και μπορεί να κλειδώνει στη θέση που βρίσκεται.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Μετακομίζοντας δίχως τη μαμά…

diaforetiko.gr : moving without mom ben nunery 11 600x421 ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Μετακομίζοντας δίχως τη μαμά...Ο Μπεν Νούνερι και η κόρη του Ολίβια πρόσφατα δημοσίευσαν μια πολύ όμορφη αλλά και ιδιαίτερα συγκινητική σειρά φωτογραφιών.
Με αυτές αποχαιρετούν το  σπίτι τους αλλά και την σύζυγο του Μπεν και μητέρα της Ολίβια, Άλι, η οποία πέθανε από καρκίνο το 2011 σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Γιατί η φασολάδα δεν κάνει για τους αστροναύτες! (βίντεο)

diaforetiko.gr : cinesite astronaut hed 2013 600x337 Γιατί η φασολάδα δεν κάνει για τους αστροναύτες! (βίντεο)Γιατί τα αποτελέσματα που φέρνει η φασολάδα.. μπορεί να είναι καταστροφικά.