Κυριακή 5 Μαΐου 2013

18 μικρού μήκους ταινίες που πρέπει να δεις

Πρώτοι έρωτες μετά μουσικής, συγκινητικά animation, υπαρξιακά crime dramas, σουρεαλιστικά ασπρόμαυρα 

Όλα όσα έχει πει ο Παΐσιος για το εξωτερικό… χρέος και τα δεινά των Ελλήνων!!!!

Τα πράγματα στήν πατρίδα μας, αλλά καί γενικώτερα στόν κόσμο όλο, δέν είναι καθόλου ευχάριστα. Οι ημέρες είναι πονηρές. Αιτία τού κακού είναι οι αμαρτίες όλων μας, η αποστασία μας από τόν Θεό.
Γι᾽ αυτό καί όλοι μας έχουμε ανάγκη από μετάνοια.

Το Χωριό Των Φαντασμάτων !!!

Το χωρίο Pluckley, σύμφωνα με την έκδοση του έτους 1998 του βιβλίου των ρεκόρ Guinness,
θεωρείται το πιο στοιχειωμένο χωρίο στην Αγγλία, με 12 καταγεγραμμένες αναφορές φαντασμάτων.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΨΥΧΗΣ! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!)VIDEO!!!

Ένα θέμα που μας “βασανίζει” καθώς παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ανθρώπινης φύσης. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που φτάνοντας πολύ κοντά στο θάνατο βρίσκονται αντιμέτωποι με εμπειρίες που από λίγο έως πολύ είναι κοινές. 

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ LADIES NIGHT ΣTO BOUDOIR CLUB ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ NA ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ LADIES NIGHT ΣTO BOUDOIR CLUB ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ NA ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!

Σπείρα: Ένα σύμβολο από τα βάθη των αιώνων!!!

Η Σπείρα είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα και χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή στον Ελλαδικό χώρο. Αυτό το περίπλοκο αλλά Πανίσχυρο σύμβολο το συναντάμε παντού καθώς και σε πάρα πολλούς αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. 

Αυτή η γυναίκα εμφανίζει τα σημάδια του Χριστού κάθε Πάσχα!

Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από μια γυναίκα που εμφανίζει τα... Στίγματα του Χριστού κατά τις ημέρες του Πάσχα, έδωσαν στη δημοσιότητα επιστήμονες, που μαγνητοσκόπησαν το φαινόμενο-μυστήριο προκειμένου να το εξηγήσουν.

Sudoku ή συμπληρώματα για γερή μνήμη;

Ξεχάστε τις βιταμίνες και την άσκηση – εάν θέλετε να διατηρήσετε τη μνήμη σας και την πνευματική σας διαύγεια προτιμήστε το Sudoku υποστηρίζουν καναδοί ερευνητές.

VIDEO: Θεϊκή πατέντα για να μην παίρνετε ποτέ κλήση !!!

Για να μην αγχωθείτε ποτέ ξανά... για το αν θα ''φάτε'' κλήση από παράνομο παρκάρισμα!

Περίεργα έθιμα & αστείες πληροφορίες για το Πάσχα

 Περίεργα έθιμα & αστείες πληροφορίες για το Πάσχα!Ξέρετε πόσα πασχαλινά αυγά παράγονται κάθε χρόνο; Μήπως γνωρίζετε πότε κατασκευάστηκε το πρώτο σοκολατένιο πασχαλινό αβγό; Μήπως …ποιο είναι το πιο δημοφιλές πασχαλινό «έθιμο» της Νορβηγίας; Για όλα τα περίεργα ρεκόρ, τις πρωτιές και μερικές από τις πιο ασυνήθιστες (ίσως και άχρηστες) πασχαλινές πληροφορίες οφείλετε να είστε ενημερωμένοι…

Ο δαιμόνιος Έλληνας!! Πουλάμε στους τουρίστες αέρα κοπανιστό!

ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ Η ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ  Πουλάμε στους τουρίστες αέρα κοπανιστό!Αν θέλεις να νιώσεις ωραίος ως Έλλην… απλά άνοιξε το κουτί! Αυτό καλείται να κάνει ο τουρίστας που θαυμάζει το αθάνατο ελληνικό πνεύμα και θέλει να πάρει μια δόση γνήσιου ελληνικού αέρα. Αγοράζει το αλουμινένιο κουτάκι, το οποίο περιέχει αέρα… κοπανιστό και το ανοίγει σε περίπτωση που νιώσει μια τέτοια ανάγκη.

Ξαφνική «σιωπή» του Ήλιου θορύβησε τους επιστήμονες

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXnp7sbw_Wxah268p-9bdVSGVqksNPYSlTFsvpk4RcJdRFN_CtΈνα ανεξήγητο φαινόμενο κατέγραψε το διαστημικό παρατηρητήριο SDO που «παρακολουθεί» τον Ήλιο και το οποίο έχει αφήσει άναυδους τους επιστήμονες που παραδέχονται πως δεν έχουν ιδέα τι μπορεί να σημαίνει. Το SDO μετέδωσε μια φωτογραφία που δείχνει τον Ήλιο σαν να έχει κρατήσει την ανάσα του, σχεδόν «παγωμένο» χωρίς καμιά δραστηριότητα στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς του. 

«Διώξανε» Ιταλίδα υπουργός γιατί καταφέρθηκε εναντίον των ομοφυλόφιλων

Σε πολιτικό θέμα εξελίχθηκαν οι δηλώσεις της υφυπουργού Ισότητας Μικέλα Μπιανκοφιόρε, στελέχους της κεντροδεξιάς, αναφορικά με τη συμπεριφορά των ομοφυλόφιλων στην Ιταλία.

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;

Οι γιατροί όταν θέλουν να πείσουν κάποιον καπνιστή να κόψει το κάπνισμα του λένε πως κάθε τσιγάρο που καπνίζει, του κόβει 10 λεπτά από τη ζωή. Είναι ένα επιχείρημα το οποίο εκείνη τη στιγμή ο θεριακλής καπνιστής δεν το καταλαβαίνει και δεν του δίνει σημασία, αλλά ισχύει πέρα για πέρα. Γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν αποφασίσουμε μια...

Οι πιο περίεργες θρησκείες που δεν θα πιστεύετε πως υπάρχουν!

Ο Diego Maradona ως κεντρικό πρόσωπο θρησκείας και το ιπτάμενο τέρας από spaghetti ως ο δημιουργός του κόσμου!
Το cosmo.gr σας παρουσιάζει τις πιο παράξενες θρησκείες και…
τις αλλόκοτες πεποιθήσεις τους.

Υπάρχει χρονοπύλη στο Γύθειο;

Οι χρονοπύλες είναι όπως φανερώνει και η ονομασία τους, πύλες οι οποίες ενώνουν τις τρεις ροές του χρόνου: το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον.

Ζει σαν ναυαγός σε τροπικό νησί!

Μπορεί να μοιάζει με τροπικό παράδεισο, αλλά το ιαπωνικό νησι Sotobanari δεν είναι προορισμός για διακοπές...