Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Θηλάζει τον πατέρα της για να του σώζει την ζωή... (pics)

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της διάβασε πως ο θηλασμός σκοτώνει πολλά καρκινικά κύτταρα...έτσι όταν γέννησε αποφάσισε εκτός από το μωρό της να θηλάζει και τον πατέρα της που έχει καρκίνο!!!

ΣΟΚ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΣΑΡΗΣ!!!

ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ... ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...

18 και 19 Απριλίου ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΜΕ παγωτο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΜΕ παγωτο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..

ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 1 ΚΑΣΤΟΡΙΑ (2ημερη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ)

Η Μυστική Τεχνολογία Δημιουργίας Σεισμών και οι Θερμικές Σφαίρες Πλάσματος!!!

Τα ufo’s που εμφανιστήκαν λίγο πριν το μεγάλο σεισμό που προκάλεσε το τσουνάμι στην Ιαπωνία ήταν πραγματικά ufo ή ανθρώπινες θερμικές σφαίρες πλάσματος για πρόκληση καταστροφών;

Οι νεότερες γενιές έχουν χειρότερη κατάσταση υγείας

Οι νεότερες γενιές έχουν χειρότερη κατάσταση υγείαςΤι έδειξε έρευνα του Ολλανδικού Ινστιτούτου Υγείας
Οι σημερινοί ενήλικες είναι κατά δεκαπέντε χρόνια «μεγαλύτεροι» από όσο ήταν οι γονείς και οι παππούδες τους όταν είχαν την ίδια ηλικία σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην European Journal of Preventive Cardiology.

Γιατί όταν γαργαλάμε τον εαυτό μας δεν γαργαλιόμαστε;??

Εάν κάποιος μας γαργαλούσε και καταφέρναμε να παραμείνουμε ήρεμοι, αυτό δεν θα είχε καμιά επιρροή πάνω μας. Φυσικά, θα ήταν δύσκολο να παραμείνουμε χαλαροί, επειδή το γαργαλητό προκαλεί ένταση στους περισσότερους από μας. Αυτή η ένταση μπορεί να μεταφραστεί ως αίσθημα ενόχλησης λόγω της φυσικής 

Το άλυτο μυστήριο του πλοίου Mary Celeste

Ένα από τα μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ, είναι η ιστορία του πλοίου Mary Celeste, που το 1872 βρέθηκε να πλέει, δίχως το πλήρωμά του, στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού, αν και ο καιρός ήταν πολύ καλός και το πλήρωμα αποτελούνταν από έμπειρους ναυτικούς.

Ανακαλύφθηκε ζώο με διάφανο αίμα!!!!VIDEO

Η πόρτα προς ένα θαυμαστό καινούριο κόσμο φαίνεται πως άνοιξε με τη διάτρηση των πάγων της Ανταρκτικής και την εξερεύνηση της ζωής στα σκοτεινά ύδατα της παγωμένης ηπείρου.

Ο Ελληνοϊταλός που από άστεγος κατάφερε και μπήκε στη λίστα του Forbes

Στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, στην 329η θέση συναντάμε τον Τζον Πολ Ντετζόριο, γιο μιας Ελληνίδας και ενός Ιταλού μετανάστη στο Λος Αντζελες.  

Party Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. This is Spasta!! BOUDOIR CLUB!!!

Την παρασκευή τα σπάμε στο Boudoir!!!Τα τραγούδια του Καρρά της Πάολα και του Παντελίδη θα ξεσηκώσουν το κέφι!

VIDEO | Ο συγκλονιστικός χορός της τυφλής χορεύτριας στο Dancing With The Stars

dancingΜια ξεχωριστή χορογραφία παρακολούθησαν χθες το βράδυ οι Αμερικανοί τηλεθεατές του Dancing With The Stars. Είναι σχεδόν τυφλή, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, τον χορό. Η 17χρονη Brilynn Rakes είναι χορεύτρια και χθες, ένα από τα όνειρά της έγιναν πραγματικότητα...

H ατμόσφαιρα του Αρη τον… εγκατέλειψε

Perierga.gr - H ατμόσφαιρα του Αρη τον... εγκατέλειψεΝέα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Αρη έστειλε το Curiosity. Τα ευρήματα του ρομποτικού εξερευνητή επιβεβαιώνουν τις τελευταίες μελέτες για τις ατμοσφαιρικές συνθήκες του Κόκκινου Πλανήτη. 

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 17χρονη έπειτα από ομαδικό βιασμό

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 17χρονη Καναδή έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς ο ομαδικός βιασμός που είχε υποστεί πριν δυο χρόνια και η συνεχής...
διαπόμπευσή της από τους συμμαθητές της, την είχαν στιγματίσει.

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 613 LIKES ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 613 LIKES ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!

Ντουμπάι: Περιπολίες με Λαμποργκίνι

Περιπολίες με μια Λαμποργκίνι Αβενταδόρ αξίας 550.000 ευρώ θα πραγματοποιούν πλέον αστυνομικοί στο Ντουμπάι, με σκοπό «να ενισχυθεί η εικόνα της πολυτέλειας και της ευημερίας» στο εμιράτο.

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Αποικία της ρωσικής και της ιταλικής Μαφίας η Ελλάδα

Το 2006 ήταν η τελευταία φορά που ο Ρομπέρτο Σαβιάνο περπάτησε ελεύθερος στα στενά της Νάπολης, κυκλοφόρησε χωρίς να παρακολουθείται από ένστολους αστυνομικούς και χωρίς να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του ανά πάσα στιγμή.

Ακούστε το teaser από το νέο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη.

karafotis5Το teaser από το νέο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη με τίτλο ”Πως μου το έκανες αυτό” είναι εδώ!

"Σκοτεινές" αστραπές: Μια αόρατη απειλή ακτινοβολίας "γάμα" για τους επιβάτες των αεροπλάνων

Φωτογραφία για Σκοτεινές αστραπές: Μια αόρατη απειλή ακτινοβολίας γάμα για τους επιβάτες των αεροπλάνων"Σκοτεινές" αστραπές, που είναι σχεδόν αόρατες μέσα στα σύννεφα, μπορεί να "βομβαρδίζουν" τακτικά τους επιβάτες των αεροπλάνων με μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας - "Γάμα", αν και ο κίνδυνος για την υγεία φαίνεται να είναι μικρός.

Telegraph: Ιρανός επιστήμονας διατείνεται ότι εφηύρε «Χρονομηχανή» πρόβλεψης του μέλλοντος

Telegraph: Ιρανός επιστήμονας διατείνεται ότι εφηύρε «Χρονομηχανή» πρόβλεψης του μέλλοντοςMία «μηχανή του χρόνου» που μπορεί να προβλέψει το μέλλον οποιουδήποτε ατόμου με ακρίβεια της τάξεως του 98% υποστηρίζει ότι εφηύρε ένας Ιρανός επιστήμονας ονόματι Ali Razeghi, ο οποίος μάλιστα κατοχύρωσε τα δικαιώματα του δημιουργήματός του στο Κρατικό Κέντρο Στρατηγικών Ευρεσιτεχνιών του Ιράν. 

ΒΙΝΤΕΟ:Τest Drive με τον Ken Block

ΒΙΝΤΕΟ:Τest Drive με τον Ken BlockΗ Ford ζήτησε τη βοήθεια του Ken Block για να προμοτάρει το νέο Fiesta ST στην Ευρώπη. Στα πλαίσια ενός διαγωνισμού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα διαφορετικό test drive του αυτοκινήτου μαζί με τον «Gymkhana-man» στη Βουδαπέστη.

Ποια είναι η $έξυ αστυνομικός που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά!

Υποδύθηκε ένα ρόλο που θα ήθελαν να παίξουν πολλές Ελληνίδες και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά σε ένα ξεχωριστό concept γεμάτο μυστήριο. Ο λόγος για την ηθοποιό Ελίνα Μάλαμα που βρέθηκε σε ρόλο σέξυ αστυνομικού και έκανε σωματικό έλεγχο στον γνωστό ερμηνευτή.

bank run !!!!Τραπεζικός πανικός …H Εκκλησία αποσύρει τις καταθέσεις της από την Εθνική !!

590_9208b535a060a1090f33fd7292d2ac7aΣύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικές πηγές η Εκκλησία και τα διάφορα Νομικά της πρόσωπα, μεταφέρουν τις καταθέσεις τους, από την ΕΤΕ σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Τραγικός θάνατος 17χρονου - Κρύφθηκε σε κάδο απορριμάτων και τον έριξαν στο απορριμματοφόρο!!!

Tραγικό θάνατο βρήκε ένας 17χρονος Γάλλος το Σάββατο το απόγευμα, όταν κρύφτηκε μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων τον οποίο λίγο...
αργότερα οι υπεύθυνοι καθαριότητας του Λουξεμβούργου άδειασαν μέσα στο απορριμματοφόρο.

Tσιπς: το πιο ανθυγιεινό σνακ στον κόσμο !

Η καθημερινή κατανάλωση τσιπς δεν απέχει πολύ από την πόση ολόκληρων λίτρων μαγειρεμένου λαδιού.

Το άψυχο κορμί του Κερτ Κομπέιν στο φως της δημοσιότητας μετά από 19 χρόνια!

Πέρασαν 19 χρόνια από τότε που ο διάσημος τραγουδιστής των Νirvana, Κερτ Κομπέιν, έβαλε τέλος στη ζωή του και στην επέτειο θανάτου του μετά από 19 χρόνια κυκλοφόρησε μια σειρά από φωτογραφίες με τη σωρό του 27χρονου ρόκερ που βρέθηκε στο Σιάτλ.

Η πρώτη διαφήμιση της ελληνικής τηλεόρασης

δείτε την:

Μυστικά μακιγιάζ για εκπληκτική εμφάνιση! (Video)

Το μακιγιάζ και η σωστή εφαρμογή του μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Δυστυχώς πολλές γυναίκες σήμερα δεν ξέρουν πώς να μακιγιάρονται σωστά. 

Ένα μικρό κορίτσι ποζάρει με τη γάτα του!

  Ένα μικρό κορίτσι ποζάρει με τη γάτα του!«Η κόρη μου γεννήθηκε πριν από 4,5 χρόνια, ενώ η γάτα μόλις έκλεισε τα 6 της χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλωσαν μαζί και 

Συνέλαβαν τον δολοφόνο της 20χρονης φοιτήτριας - Δείτε τι είχε αναρτήσει στο Facebook λίγο πριν δολοφονηθεί!!!

Πριν από λίγο συνελήφθη ο 25χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Ο νεαρός κτηνοτρόφος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή. Το ΙΧ του 

Το ασπράδι του αυγού ρίχνει την πίεση

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η καθημερινή κατανάλωση ασπραδιού μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να καταπολεμήσουν την πίεση, αρκεί βέβαια να συμφωνεί και ο γιατρός που τους παρακολουθεί.