Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΘΗΡ - ΠΑΣΙΝ ΖΩΟΙΣΙΝ ΕΝΑΥΣΜΑ

Αιθήρ = Αεί θέρειν = Αιωνίως θερμαίνειν
Ως Έλληνες χρειάζεται να αποβάλλουμε την υλιστική νοοτροπία που εγκλωβίζει τη συνείδηση και το πνεύμα μας. Το νόημα της όλης ύπαρξής μας, παρ' όλο που βρίσκεται εκτεθειμένο εκεί έξω, συνεχίζουμε να μην μπορούμε καν να το αγγίξουμε... Άκρατος Αετός

Δείτε πόσο χρονών έγινε η Άννα Βίσση!

Γενέθλια έχει η Άννα Βίσση!
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973 και μέχρι σήμερα έχει...
κυκλοφορήσει 26 προσωπικά άλμπουμ και έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Έξωση της αρκούδας Ίρμας από την Καστοριά

H νεαρή αρκούδα είχε αναστατώσει τους κατοίκους της Καστοριάς. Σε σημείο μάλιστα, που από το καλοκαίρι που έκανε την εμφάνισή της στην Κρεπενή Καστοριάς, ειχαν γίνει επανειλλημένα προσπάθειες να απομακρυνθεί από την περιοχή, κάτι που τελικά έγινε με επιτυχία….

Νέο τεστ στα Γιάννινα σώζει τις γυναίκες από τον καρκίνο της μήτρας!

Νέο τέστ, που ανακαλύφτηκε στη γυναικολογική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, σώζει τις γυναίκες από τον τράχηλο της μήτρας.

Η παχυσαρκία ίσως αντιμετωπίζεται με προβιοτικά

Η παχυσαρκία ίσως αντιμετωπίζεται με προβιοτικάΕπιστήμονες από την Σαγκάη υποστηρίζουν ότι το πάχος μπορεί να προκαλείται από βακτήρια και όχι από το αν κάποιος τρώει πολύ ή γυμνάζεται λίγο. Και μάλιστα ότι μια διατροφή με προβιοτικά η οποία αλλάζει την ισορροπία των μικροβίων στον οργανισμό, μπορεί να καταπολεμήσει την παχυσαρκία.

Τα τεστ νοημοσύνης δεν μετρούν πραγματικά την ευφυΐα

Τα τεστ νοημοσύνης δεν μετρούν πραγματικά την ευφυΐαΕπιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη έως σήμερα μελέτη για την ευφυΐα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα υπάρχοντα τεστ μέτρησης IQ (νοημοσύνης) δεν έχουν νόημα. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Neuron».

Οι ανεπιτυχείς δίαιτες κάνουν κακό στην καρδιά

Οι αυξομειώσεις του βάρους κάνουν κακό στην καρδιάΑμερικανοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι γυναίκες που προσπαθούν να αδυνατίσουν, κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στην υγεία τους, εάν δεν κατορθώσουν να κρατήσουν την δίαιτα και το μειωμένο βάρος που επέτυχαν. 

ΒΙΝΤΕΟ-Η πιο τρομακτική πρόταση γάμου

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες πρωτότυπες και εντυπωσιακές προτάσεις γάμου. Αυτή που έκανε ο πρωταγωνιστής του βίντεο που αλιεύσαμε στο YouTube διεκδικεί τον τίτλο της πιο τρομακτικής.

Παράξενες εικόνες στον κόσμο το Δεκέμβριο του 2012

perierga.gr - Παράξενες εικόνες στον κόσμο το Δεκέμβριο του 2012Ο φωτογραφικός φακός κάνει το γύρο του κόσμου και ο φωτογράφος πατάει το «κλικ» σε διάφορα σημεία που προκαλούν εντύπωση. Παράξενες εικόνες από διάφορες χώρες του κόσμου όπου καθένας έχει βρει το δικό του τρόπο για να πει μια ιστορία μέσα στο φακό. Εορτασμοί, εκδηλώσεις, τυχαία γεγονότα, διαδηλώσεις αλλά και η μανία της φύσης γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης και σηματοδοτούν το Δεκέμβριο του 2012 που τελειώνει.

ΚΑΡΑΝΟΣ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ

Στην ελληνική μυθολογία ο Κάρανος ήταν ο μυθικός γενάρχης του βασιλικού οίκου της Μακεδονίας. Ο Κάρανος αναφέρεται για πρώτη φορά από τον Θεόπομπο. Οι παραδόσεις όμως οι σχετικές με τη γενεαλογία του είναι ποικίλες και 

ΣΟΚ!!!Δείτε το τρομακτικό σώμα της Jennifer Conelly που πάσχει από νευρική ανορεξία!! (pics)

Θυμάστε την ηθοποιό Jennifer Connely;

Η σημερινή της εικόνα είναι τρομακτική... Η διάσημη ηθοποιός πάσχει από ανορεξία...

11 Παγκόσμια ΑΟΡΑΤΑ-Γεγονότα που τα ΜΜΕ κάνουν το παγόνι!!

1) Στις 7 Ιουνίου 2011 ο πυρηνικός σταθμός του Fort Calhoun στην Νεμπράσκα βάρεσε συναγερμό από φωτιά που προκλήθηκε σε ηλεκτρικά κυκλώματα. Ο σταθμός έχασε την μια τρόμπα που ψύχει την κεντρική πισίνα για 90 λεπτά!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ...!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΧΑΝ

AYTH EINAI AΠΟ ΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ!

Γέφυρα στις Άλπεις… κόβει την ανάσα!

perierga.gr - Μια γέφυρα στις Άλπεις κόβει την ανάσα!Για τους απανταχού λάτρεις του χιονιού αλλά και για όσους επιθυμούν μια χειμωνιάτικη απόδραση στα χιονισμένα βουνά των Άλπεων με πολλές δόσεις περιπέτειας ο δρόμος περνάει από την περίφημη γέφυρα Titlis Cliff Walk, στο Engelberg της Ελβετίας!

Αυτή είναι η γυναίκα που έσπασε το μόριο του πρωταθλητή kickboxing

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το δράμα του Ρέι Ελμπε, του 30χρονου Αμερικάνου πρωταθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών που βρέθηκε για αγώνα στην Μαλαισιά και κατάληξε με κάταγμα μορίου σε τοπικό νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ JENK BEHIC ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ο IRON MIKE  EXEI TIMHΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ…. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ JENK BEHIC ΤΟ 2002!!!
aniwthoi.net

Ακούει συνέχεια στο μυαλό της το«Happy Birthday»

Η 84χρονη Cath Gamester πάσχει από ένα περίεργο σύνδρομο που ''χτυπά'' 1 στους 10.000 ανθρώπους άνω των 65. Η Βρετανίδα ακούει συνεχώς, σε επανάληψη το τραγούδι των γενεθλίων και άλλα 5 τραγούδια.

Τα 21 πιο mainstream πράγματα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα

Το mainstream μπορεί να είναι από ειδεχθές μέχρι οικουμενικά αποδεκτό και συμπαθές. Να στο πω κι αλλιώς. Ακριβώς όπως συμβαίνει με το 'hipster', κανείς δεν θέλει να ακούσει το 'mainstream' δίπλα στο όνομά του. Κι ας είναι. Κι ας το ξέρει ότι είναι.

Λουλούδια ύψους 4 μέτρων εξαπλώνονται στον πλανήτη!

perierga.gr - Λουλούδια ύψους 4 μέτρων εξαπλώνονται στον πλανήτη!Μια παραλλαγή του «η τέχνη αντιγράφει τη φύση» σε «η τέχνη μεγεθύνει τη φύση» δημιουργούν τα τεράστια λουλούδια που δημιούργησε η πασίγνωστη γλύπτρια Ana Tzarev.

Δείτε την απίστευτη αλλαγή της εικονιζόμενης όταν μπήκε στην εφηβεία!!!

Ιδού τι κάνει η εφηβεία σε ένα μικρό ασχημόπαπο...!
Μπορεί να το μεταμορφώσει προς το καλύτερο!.. Δείτε και μόνοι σας...!

Ντοκιμαντέρ: Η τελευταία μέρα πάνω στη.. Γη

Μια ημέρα... 4 κοσμογονικές καταστροφές για να τελειώσει. 50 λεπτά συγκλονιστικών αποκαλύψεων... 4 πιθανά σενάρια, που έχουν προβλέψει επιστήμονες ότι μπορεί να καταστρέψουν τον πλανήτη μας. Ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα - ένα κολοσσιαίων διαστάσεων τσουνάμι αφανίζει τη Νέα Υόρκη.

Οι hackers μέχρι το 2014 θα μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες!!!

Μια νέα έκθεση από την εταιρία ασφαλείας Internet Identity (IID) αναφέρει ότι μέχρι το 2014 οι κυβερνο-εγκληματίες θα είναι σε θέση να ...προκαλέσουν σωματικές βλάβες μέσω επιθέσεων hacking σε συνδεδεμένες στο internet συσκευές.

Θύμα ληστείας έπεσε ο Κώστας Καραφώτης!

karafotis5Θύμα ληστείας έπεσε ο Κώστας Καραφώτης. Τι δήλωσε μετά την περιπέτεια του στην εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη”;

Έρχονται αλλαγές στον Δήμο Καστοριάς. Ο Μ. Χατζησυμεωνίδης σχεδόν κατέληξε στις νέες του επιλογές

Αλλάζει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Ο Τσακλίδης θα παραδώσει σήμερα στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ στον κ. Στεργίου τον οποίο θα ψηφίσουν για πρόεδρο του Δ.Σ στις 6 Ιανουαρίου

To ροκφόρ είναι αντιγηραντικό;

Το ροκφόρ, το γνωστό γαλλικό τυρί, είτε σου αρέσει, είτε το σιχαίνεσαι! Αλλά Βρετανοί ερευνητές πιστεύουν ότι κρατά «κρυμμένα μυστικά» για την υγεία και τη μακροζωία.

Το σύστημα άμεσης ανάγκης της Mercedes, έρχεται και στην Ελλάδα

Από το 2015 όλα τα αυτοκίνητα που ταξινομούνται σε χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά 

Το πρώτο σημάδι του τέλους του κόσμου... ήρθε! - VIDEO

Ένας αστεροειδής που έπεσε στην πρωτεύουσα της Σικελίας, το Παλέρμο, ήταν αρκετός για να προκληθεί πανικός στους κατοίκους, οι οποίοι το συνέδεσαν με τις προφητείες των Μάγιας περί τέλους του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου!

ΚΑΘΕ ΠΕΜΤΗ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB

Photography Party!!!ΚΑΘΕ ΠΕΜΤΗ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB..ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ-ΓΕΛΟΙΑ-ΧΑΖΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑI ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LIKE ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!COME AND SMILE @ THE BEST CLUB IN TOWN!!!

‎13th Photography Party winder photo!!!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIKE" ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ???

Πρόπολη – το φυσικό αντιβιοτικό

Τι είναι η πρόπολη
Η πρόπολη είναι ένα προϊόν της μέλισσας που προκύπτει από την επεξεργασία ρητινωδών χυμών από φλοιούς και οφθαλμούς ορισμένων φυτών μαζί με ειδικά ενζυμα που παράγονται από την ιδία την 

Οι Κινέζοι φωτογράφησαν τον αστεροειδή-δολοφόνο!!!

Το κινέζικο διαστημόπλοιο «Chang'e 2» πέρασε δίπλα από τον γιγάντιο αστεροειδή Toutatis και φωτογράφησε την επιφάνειά του. Το ...
σκάφος πλησίασε στον αστεροειδή σε απόσταση μόλις 3,2 χλμ., πληροφορεί το πρακτορείο Xinhua.

Τετράτροχο θηρίο 1.700 ίππων

Νέο teaser βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Milan Supercars

Δώδεκα κατάμαυρα κουταβάκια γέννησε λαμπραντόρ

Τίνος είναι τα… σκυλιά;Δώδεκα κατάμαυρα κουταβάκια που… δεν πήραν τίποτα από τη μητέρα τους, γέννησε η τριών ετών Lucy.

Καριέρα στο μόντελινγκ ξεκινά ο γιός του Μπέκαμ


Καριέρα στο μόντελινγκ ξεκινά ο γιός του Μπέκαμ







Το νέο πρόσωπο της Burberry ο... 10χρονος Ρόμεο

Την πρώτη του δουλειά στο χώρο του μόντελινγκ έφερε σε πέρας ο γιος του Άγγλου σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρόμεο.

Ψεύτικο το βίντεο με τον χρυσαετό

Ψεύτικο το βίντεο με τον χρυσαετό

ΑΥΤΑ είναι τα ωραιότερα κουρέματα μέχρι τους ώμους!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα 

Βίντεο: Δείτε τι γίνεται αν πετάξετε καυτό νερό, έξω στους -41 βαθμούς

Στο βίντεο ένας νεαρός άνδρας αποφασίζει να δει τι συμβαίνει αν πετάξει κάποιος καυτό νερό από το παράθυρο έξω, σε θερμοκρασία -41 βαθμούς Κελσίου...

Δείτε το βίντεο:

Μπάρμπα: Είναι κοντός και δεν κάνει καλό κρεβάτι...

Είναι αδύνατον να μην «χαμογελάσεις» ακούγοντας το σχόλιο που έκανε η Βάνα Μπάρμπα για τον τηλε-κριτικό του Βήματος, Κοσμά Βίδο (στον οποίο ετοιμάζεται να κάνει μήνυση), στα πλαίσια της τηλεοπτικής της εμφάνισης στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Το ξεκαρδιστικό τουριστικό βίντεο των Αρβύλα για τη Θεσσαλονίκη! (video)

Η Νύφη του Θερμαϊκού μέσα από τη σάτιρα της παρέας των Ράδιο Αρβύλα...

Ανήλικος εντοπίστηκε σε βαλίτσα ταξιδιώτη

Ανήλικος εντοπίστηκε σε βαλίτσα ταξιδιώτη

Ο συμπατριώτης του έφτασε στη Βενετία από την Ελλάδα

Οι αστυνομικοί που έλεγξαν τις αποσκευές ενός Αφγανού που έφτασε στη Βενετία από την Ελλάδα δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν το «περιεχόμενο» της βαλίτσας.