Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Οπαδός... χουφτώνει σε Live μετάδοση

Στη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικούαγώνα συχνά η κάμερα στρέφεται προς την εξέδρα, όταν δεν υπάρχει δράση εντός αγωνιστικού χώρου.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο σκηνοθέτης αποδείχτηκεεξαιρετικός, αφού έβγαλε στον αέρα το πλάνο ενός ζευγαριού όπου οπαδός της Μονάρκας στο Μεξικό επιλέγει να...

Δείτε την αδιανόητη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter!

'Κι όμως είναι δυνατόν..''

Η διαφήμιση για το ΑIDS που σοκάρει και... σώζει ζωές!!!

To AIDS θερίζει -κυριολεκτικά- και αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή μάστιγα.

Δείτε τη Δούκισσα Νομικού με μαγιό.. χωρίς ρετούς και μακιγιάζ!

Μία σπάνια και αποκλειστική φωτογραφία της πιο όμορφης Ελληνίδας παρουσιάστριας στην
παραλία "Δελφίνι" της Σύρου!

Τα 10 καλύτερα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Σε κάθε πρόσωπο και σε κάθε άνθρωπο ταιριάζουν περισσότερο κάποια συγκεκριμένα χτενίσματα και στυλ μαλλιών. Ακολουθεί μια λίστα με 10 από τα καλύτερα χτενίσματα ειδικά για στρογγυλά πρόσωπα...

Τα δάχτυλα προδίδουν αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος; (pic)

Δείτε την εικόνα της έρευνας και ξεκινήστε τις
συγκρίσεις! Ελπίζoυμε τα αποτελέσματα να σας δικαιώσουν…

Τέλος ακινησίας στα αυτοκίνητα; Ανυπόστατο σενάριο

Τέλος ακινησίας στα αυτοκίνητα; Ανυπόστατο σενάριοΤο τέλος ακινησίας στα αυτοκίνητα που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγμένες ημέρες σαν σενάριο για όσους ιδιοκτήτες ΙΧ έχουν καταθέσει τις πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, δεν είναι παρά ένα από ... σενάριο φαντασίας, όπως τώρα λέει το υπουργείο Οικονομικών.

Μαμά και κόρη εξασφάλισαν την είσοδό τους σε δύο πανεπιστημιακές σχολές

Διπλή χαρά χτύπησε χθες την «πόρτα» της οικογένειας Πίνου ...
από το Λιτόχωρο Κατερίνης, μετά την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων από το υπουργείο Παιδείας. Μαμά και κόρη εξασφάλισαν ταυτόχρονα την είσοδό τους σε δύο πανεπιστημιακές σχολές! ...

Η Αριάνι τα... πίνει όλα! (photos)

 Η Αριάνι Σελέστ είναι από τα πιο διάσημα μοντέλα στην Αμερική και έγινε γνωστή από τις εμφανίσεις της στα ring, ως ring girl. 
H... χάρη της έφτασε μέχρι την Κορέα, όπου πραγματοποίησε νέα φωτογράφηση για γνωστό περιοδικό.
Το 26χρονο μοντέλο έχει... ρίζες από τις Φιλιππίνες και κάπως έτσι έφτασε να φωτογραφηθεί για περιοδικό της Κορέας.

Θέλει Ολυμπιακό ο Ντελ Πιέρο;

Ο μάνατζερ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επανέρχεται και πιέζει εκ νέου τον Ολυμπιακό για...

Drew η απόλυτη κουκλάρα του Hollywood

Tην γνωρίσαμε στους άγγελους του Τσάρλι. Μια πραγματικά πολύ όμορφη παρουσία του Χόλυγουντ που μας καθηλώνει .Η Ντρού Μπάριμορ έχει κάνει θράυση μέσα απο τις ταινίες της και ιδιαίτερα απο ''πικάντικες'' σκηνές που μας αποδεικνύουν τα πλούσια προσόντα της...

Έχουν μανία οι κούκλες να βγαίνουν φωτογραφία!! Και εμείς μαζί τους!

Τι να τους πεις άμα θέλουν να φωτογραφηθούν και να ανάψουν τα αίματα. Εμείς δεν χαλάμε χατίρι ότι και να γίνει πιστέψτε μας. Δεν είναι και λίγο πράγμα να απολαμβάνεις υπέροχα κορμιά σε φωτό στο σπίτι τους και τα προσόντα τους φάτσα φόρα. Όχι παίζουμε.

ΔΕΙΤΕ: Μαντέψτε ποιος από τους δύο είναι πλούσιος

Φυσικά τα κορίτσια είναι πραγματικά ερωτευμένα μαζί τους..

kozan.gr: «Η κούκλα του Σατανά των ΚΤΕΛ Κοζάνης»!!!

Όπως η κινηματογραφική ταινία «Η κούκλα του Σατανά»προκαλούσε τρόμο και πανικό κάθε φορά που προβάλλονταν στη μικρή οθόνη, έτσι και η τυλιγμένη σε νάιλον σακούλα κούκλα, που ταξίδεψε σήμερα το πρωί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης – στο χώρο των αποσκευών – από την πόλη μας προς Θεσσαλονίκη, προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες του συγκεκριμένου λεωφορείου, αφού αρχικώς κάποιοι την πέρασαν για πτώμα.

Τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι στη Γη χοροπηδούσαν ταυτόχρονα;VIDEO!!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι που κατοικούμε σ’ αυτόν τον πλανήτη χοροπηδούσαμε την ίδια στιγμή;
Μήπως θα βγάζαμε τη Γη από την τροχιά της; Θα προκαλούσαμε σεισμούς; Η απάντηση... στο παρακάτω διαφωτιστικό video του Michael Stevens (Vsause):

Κάνει πάταγο στην Ινδία η κρέμα που υπόσχεται κόλπο... παρθένας (video)

"Νιώστε πάλι παρθένα" καλούν οι διαφημιστές που λανσάρουν στην αγορά την κρέμα σύσφιξης και αναζωογόνησης του κόλπου "18again" .
Με αισθητική δανεισμένη από το Bollywood η διαφήμιση έχει προκαλέσει αίσθηση στους πολίτες αλλά και αντιπαραθέσεις στην ιατρική κοινότητα.

Μια συλλογή από σκουρόχρωμες καλλονές

Έχουν κάτι το διαφορετικό. Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε...

ΣΟΚ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ - Αιφνίδιος θάνατος 14χρονου στον Κρόκο Κοζανης.

Σοκ προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 14χρονου στον Κρόκο Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο 14χρονος έπαιζε με τους φίλους του, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως 

Ο Ντα Βίντσι «εμφανίζεται» στο «Μυστικό Δείπνο»;

perierga.gr - Ζωγράφισε ο Ντα Βίντσι τον εαυτό του στο "Μυστικό Δείπνο";Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι είναι χωρίς αμφιβολία ο καλλιτέχνης πίσω από μερικά από τα διασημότερα έργα ζωγραφικής τέχνης στην ιστορία, ωστόσο οι ειδικοί της τέχνης λίγα γνωρίζουν σχετικά με το πώς έμοιζε ο ίδιος.

Κορίτσια με πατριωτικά... αισθήματα!



5 «νέα» έντομα που… προκαλούν εφιάλτες!

perierga.gr - 5 έντομα που θα... στοιχειώσουν τους εφιάλτες σας!Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν… εντομοφοβία και τους πιάνει κρύος ιδρώτας όχι μόνο στη θέα των εντόμων αλλά και στην υποψία ότι κάτι μπορεί να περπατάει επάνω τους. Πέντε νέα έντομα που ανακάλυψαν πρόσφατα οι επιστήμονες σίγουρα θα σας τρομάξουν με τις απίστευτες ιδιότητες που έχουν!

Η Kim Kardashian κυλιεται ημιγυμνη και σεξι στην αμμο φορωντας καουμποικες μποτες!

Για να παραμείνεις στο φως της επικαιρότητας πρέπει να φροντίζεις συνεχώς για το οφθαλμόλουτρο των θαυμαστών σου. Αυτό κάνει και η Kim που φωτογραφίζεται και στη συνέχεια ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο twitter.

Η εμπιστοσύνη είναι… γένους αρσενικού!

perierga.gr - Η εμπιστοσύνη μεταξύ συντρόφων είναι γένους... αρσενικού!Πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ κατέδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο… καχύποπτες από ό,τι οι άντρες, καθώς αποδέχονται ως παραδεκτή την… κατασκοπεία 

Beach Volley Butts



Πώς βλέπουν τον κόσμο όσοι έχουν… αχρωματοψία;

perierga.gr - Πώς βλέπουν τον κόσμο όσοι έχουν αχρωματοψία;Η αχρωματοψία είναι σε γενικές γραμμές η αδυναμία που παρουσιάζει ένας άνθρωπος να διακρίνει ένα από τα τρία χρώματα: Κόκκινο, πράσινο και κυανό. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, έχετε μήπως αναρωτηθεί ποτέ πώς βλέπουν τον κόσμο όσοι έχουν αχρωματοψία;

Όχι δεν γίνεται, δεν είναι αληθινό

 Δεν είναι αλήθεια ότι το είδαν κι αυτό τα ματάκια μας. Πρεμιέρα έκανε η Κατερίνα Στικούδη στο πλευρό τωνΈλλης Κοκκίνου και Νίκου Οικονομόπουλου την περασμένη Παρασκευή.

Βαλεντίνο-Σάσα Μπάστα: Ολόγυμνοι στις…Μαλδίβες!

Είναι το δεύτερο μέρος των φωτογραφιών απο τις διακοπές του ζευγαριού.
Δείτε τους στις εικόνες που ακολουθούν! ...

Τα πρώτα… καρτ-ποστάλ από τον Άρη!

perierga.gr - Τα πρώτα καρτ-ποστάλ από τον 'Αρη!«Οι πρώτες φωτογραφίες από τον Άρη είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που περιμέναμε», παραδέχονται οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ, παρουσιάζοντας τις έγχρωμες εικόνες υψηλής ανάλυσης από τον Κόκκινο Πλανήτη, τις οποίες έλαβε το ερευνητικό όχημα Curiosity.

Τραγικό τέλος για τις ανορεξικές δίδυμες (pics)

Η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στοίχισε τη ζωή των 42χρονων Clare και Rachel Wallmeyer, των δίδυμων αδελφών που έγιναν γνωστές λόγω της μάχης τους με τη νευρική ανορεξία.

Διάλογος περί σεξ ανάμεσα σε δύο προγραμματιστές

- Γνώρισα μία φανταστική γκόμενα σε ένα μπαρ...

- Για λέγε, για λέγε...

Μικρότερο ΙQ όσοι κάνουν χρήση κάνναβης από την εφηβεία!

Η μείωση του δείκτη νοημοσύνης δεν είναι αναστρέψιμη
Τη νοημοσύνη με τη συστηματική χρήση κάνναβης συνδέει μια νέα μελέτη, σύμφωνα με την οποία τα άτομα που καπνίζουν συστηματικά χασίς από τα 18 έως τα 38 έχουν έως και 8 μονάδες μικρότερο δείκτη IQ σε σχέση με τους συνομήλικους μη χρήστες.

LATEX: Οι έχοντες προβλήματα υγείας, να πάνε παρακάτω...

 Όσοι έχετε γλιτώσει μέχρι τώρα, αυτή η ανάρτηση μπορεί και να σας αποτελειώσει. Η πιο καυτή latex συλλογή.

Η απάντηση της Demy για τη συνεργασία με τον Justin Bieber

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Τwitter, η Demy απάντησε στα όσα συζητήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τη συνεργασία της με τον Justin Bieber.

Παντρεύτηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη! Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο!

Παντρεύτηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη! Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο!Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε την έκπληξη!  
Εκεί που τα περιοδικά της χρέωναν κάθε εβδομάδα και άλλον σύντροφο η γνωστή ηθοποιός μας παρουσίασε τονΠαναγιώτη Πιλάφα και ανακοίνωσε πως παντρεύεται, έτσι ξαφνικά! Χθες το απόγευμα λοιπόν οι δυό τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με μία ρομαντική τελετή στην Δονούσα με την Κατερίνα Παπουτσάκη να φοράει ένα απλό κι απέριττο φόρεμα.

Δείτε την εικόνα προσεκτικά !! Όταν το καταλάβετε θα φρικάρετε !!!

 

Νέα απόπειρα βιασμού από νεαρό Πακιστανό στην Κύθνο!

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο λιμάνι του Λαυρίου, ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για...

Celebrities που έκαναν προσθετική στήθους...Φωτογραφίες πριν και μετά

ΔΕΙΤΕ τα πιο διάσημα στήθη πριν και μετά τις πλαστικές! Σπυράκια που έγιναν... μπαλόνια!

Τα καλύτερα συνθήματα που έχουμε δει πάνω σε τοίχους...

alt
Όλοι μας έχει τύχει να πέσουμε σε ένα σύνθημα το οποίο έχει γραφτεί πάνω σε έναν τοίχο. Έτσι εμείς βρήκαμε ποια είναι τα καλύτερα από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε... 
"Τα πτυχία copies κτώνται"

Aντίστροφη μέτρηση για το iPhone 5 ( Infographic )

Aντίστροφη μέτρηση για το iPhone 5 ( Infographic )Κατά τη διάρκεια της χρονιάς
έχουμε ακούσει διάφορες φήμες για το νέο iPhone και διάφορες λεπτομέρειες για την συσκευή.
Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει παρουσιαστεί από την Apple όμως εκτός από τα πρόσφατα σημάδια παρουσίασης της 12ης Σεπτεμβρίου.Άραγε ήρθε επιτέλους η στιγμή...?

30 απλά και οφέλημα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε 30 δευτερόλεπτα

Μπορεί με τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου να μην προλαβαίνεις να πας στο γυμναστήριο, ή να διαθέσεις πάνω από μια ώρα για να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου φαγητό. Σίγουρα όμως έχεις ένα λεπτό μέσα στην ημέρα σου που μπορεί να σου φτιάξει τo κέφι και να σε κάνει πιο υγιή από όσο φαντάζεσαι….

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29/8;













Τα Ζώδια Σήμερα 29 Αυγούστου 2012




«Αστέρας» ο Γκάμπριελ!

Ο Ντο Κάρμο Γκάμπριελ είναι, πλέον, παίκτης του Αστέρα Τρίπολης με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να θέλει να δικαιώσει αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν.

Παράξενα φαινόμενα από όλο τον κόσμο!!!

Δείτε μια λίστα με παράξενα φαινόμενα...
από όλο τον κόσμο που ίσως να μην έχετε ξαναδεί. Κόκκινοι ποταμοί, σπηλιές πάγων, πέτρες που κινούνται και μερικά άλλα που θα σας εντυπωσιάσουν...

Η πιο εντυπωσιακή καταβόθρα στον κόσμο

Δεν συνηθίζεται οι καταβόθρες να μετατρέπονται σε τουριστικούςπροορισμούς αλλά στη συγκεκριμένηπερίπτωση...
ΠΗΓΗ:http://www.aniwthoi.net