Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ξεπέρασε τις 10 εκατ. πωλήσεις το Galaxy S4

Τον αριθμό-ορόσημο των 10 εκατομμυρίων συσκευών κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις η νέα ναυαρχίδα της Samsung στον τομέα των smartphones, το Galaxy S4.

Η καλύτερη παραλία των νησιών μας

Ευχάριστοι προβληματισμοί. Κάπως έτσι αποκαλούμε αυτά τα διλήμματα, αυτά τα ερωτήματα που έχουμε στην καθημερινότητά μας και αφορούν κάποιες ξέγνοιαστες εμπειρίες ή αναμνήσεις μας. Το να προσπαθήσεις άλλωστε να σκεφτείς ποια είναι η αγαπημένη σου παραλία είναι κάτι που μόνο ωραίες αναμνήσεις μπορεί να σου ξυπνήσει.

Το ένζυμο σιρτουίνη 1 (SIRT1) μειώνει τον κίνδυνο άνοιας

anoiaΟ περιορισμός κατά 40-50% των θερμίδων μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων, ακόμα και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με παλαιότερες μελέτες. Τώρα, 

Η παράξενη ιστορία του ρολογιού της Μαρίας Αντουανέτα

Ο διάσημος Ελβετός ωρολογοποιός Abraham-Louis Breguet έφτιαξε ένα όμορφο και πολύπλοκο ρολόι για την Μαρία Αντουανέτα. Ονομάστηκε "η Βασίλισσα", αποτελείται από χρυσό και η τιμή του δεν μπορεί να εκτιμηθεί, όχι μόνο λόγω της ιστορίας του αλλά και λόγω του ότι είναι χειροποίητο. Η Μαρία Αντουανέτα ποτέ δεν το φόρεσε.

O Νοστράδαμος επιβεβαιώνει Παίσιο και Πατρο-Κοσμά! Συγκλονιστικές προφητείες για την Ελλάδα, που επαληθευονται!

Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα, που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φώς! Ως και μερικά χρόνια πρίν, οι απόψεις των διίσταντο, μιας και δεν ήταν βέβαιο οτι επρόκειτο για μια χώρα της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα. Σήμερα όμως...τα λόγια του μεγάλου αυτού ανδρός συγκλονίζουν με την καθαρότητά τους!

Αυτά είναι τα 5 μυστικά που οι τράπεζές σας ΔΕΝ θέλουν να γνωρίζετε..

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQS69hDDwSH2WnA8Wn1lg5vjBk7fzMjY8o4XLZEs-AmHUpOAXkUMA«Λαμβάνοντας υπ' όψη το βαθμό εξάρτησής μας από τις τράπεζες για τη διασφάλιση των χρημάτων μας, η σχέση μας με το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό θεσμό θα πρέπει να..

Οι 10 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου - Εκεί που κάθε κάτοικος βγάζει ως και 70.000 ευρώ το χρόνο

Mπορεί τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και ο Ευρωπαϊκός Νότος να μαστίζονται από την οικονομική κρίση
, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χώρες στον πλανήτη που ευημερούν.
Σύμφωνα με το ΑΕΠ ανά κάτοικο η λίστα με τις 10 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, 

όπως αναφέρει το K-mag.gr, έχει ως εξής:

Tουριστικός οδηγος μπείτε και βρείτε τις καλύτερες τιμές!!!!!


            
                      www.reisemarket.de